Google | TORRENTEK.info - Torrent oldal figyelő, fórum, hírportál!

Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Google

Atlantisz képe

Bírósággal töröltették a Google-ből a torrentet

A francia legfelsőbb bíróság ítélete arra kötelezte a Google-t, hogy a kereső Autocomplete és Instant funkcióiból törölje a kalózkodásra utaló szavak megjelenítését, például azt hogy torrent, rapidshare vagy megaupload.

Atlantisz képe

Összeomolhat a kínai nagy tűzfal

A technológia fejlődése le fogja gyorsulni a kínai online cenzúrát, és előbb-utóbb teljesen reménytelenné fog válni az ázsiai ország számára, hogy csak azokat az internetes tartalmakat engedje látni a több százmillió netezőjének, amikre Peking hivatalosan az áldását adja. Ezt Eric Schmidt Google-vezér mondta el az Aspen Ideas Festival konferencián.

Atlantisz képe

Már teljes tévécsatornákat lopnak a kalózok

Az Egyesült Királyságban azok a tévécsatornák jelentik a kalózkodás legjelentősebb szegmensét, amelyek műsorát a neten engedély nélkül teszik elérhetővé. A neten ingyen nézhető fizetős csatornák közül a sportadók a legnépszerűbbek - derül ki a Google és egy brit szerzőijog-védő szervezet tanulmányából.

Devil képe

A Google figyelmeztet, ha fel akarják törni a postafiókunkat

Biztonsági figyelmeztetést ad ki online szolgáltatásait igénybe vevő felhasználóinak a Google, ha állami szervek részéről profiljuk feltörésére tett kísérletet, vagy annak lehetőségét észleli.

Amennyiben a Google biztonsági monitoring szolgáltatása behatolási kockázatot észlel, ennek tényéről az online szolgáltatások menüsora alatt színesen kiemelt szöveggel figyelmezteti a felhasználót.

Devil képe

Rommá törték a Google böngészőjét a hackerversenyen

A Google a napokban elismerte, hogy azon a még márciusban megrendezett hackerversenyen, ahol gyakorlatilag a böngészők közül elsőként az ő terméke esett el és vették át felette a támadók az irányítást, a Chrome a cég minden igyekezete és trükkje ellenére is sokkal lyukasabbnak bizonyult, mint az a híradásokból lejött.

Atlantisz képe

Rejtélyes céget alapítottak techguruk és űrkutatók

Egyelőre a nemzetközi sajtó is csak találgatja, hogy miben utazik majd a Planetary Resources nevű cég, amelynek alapítói között Eric Schmidt Google-vezért, Larry Paget, a keresőóriás alapítóját, Charles Simonyi magyar származású milliomost és Ross Perotot, az Egyesült Államok egyik leggazdagabb emberét lehet megtalálni.

Atlantisz képe

Az okostelefonok vesztét okozhatja a Google szemüvege

A Google egy videóban bemutatja, hogy a Goggles okosszemüveg miként válhat valósággá.

pipus képe

Vak vezeti a Google autóját

Az önműködő autók bevezetése a vakok és gyengénlátók életét is jelentősen megváltoztatná.

A Google egyik leghíresebb offline projektje egy hónapja már nemcsak a tesztpályán, hanem a forgalomban is bizonyíthat - ennek későbbi hatásairól egyszer már elmélkedtünk, mégsem jutott eszünkbe az egyik legkézenfekvőbb pozitívum. Ezt most pótoljuk.

trebit képe

Google: Védelem jár a fájlcserélőknek

Google: Védelem jár a fájlcserélőknek

Az amerikai filmstúdiókat képviselő MPAA februárban pert indított a fájlmegosztást segítő Hotfile ellen, és azt állítja, hogy a szolgáltatás a kalózmásolatok terjesztése miatt népszerű. A Google szerint az amerikai szerzői jogi törvény védelmet biztosít a szolgáltatónak, tehát nem lehet bezárni a tárhelyet.

Atlantisz képe

Google adatgyűjtés

Tipp: így állítsuk le a Google adatgyűjtését.

stilusválasztó