freeleech

1st:freeleech

Hála nektek, újabb kapcsolati rekord született: ma kora este, 7 óra előtt a kapcsolatok száma meghaladta a 150 ezret! Köszönjük nektek!

Ígéretünkhöz híven jutalmatok nem marad el: kedd éjfélig FREELEECH van az oldalon!

A következő célkitűzés 200 ezer kapcsolat lesz, melynek elérése esetén újabb meglepetésre készülhettek...!

Go 1st!

 

Címkék:

Freeleech az nCore-on

Hogy enyhítsük az iskolakezdés közeledtével járó stresszt, az oldalon határozatlan idejű freeleech van, tehát a letöltést nem, csak a feltöltést számolja a tracker!
Mint észrevehettétek, az oldalon karbantartás volt éjjel, ez rajtunk kívül álló okok miatt elhúzódott, de már minden rendben, köszönjük a megértést, és jó töltögetést!

Címkék:

Hamarosan vége a nyárnak

Hamarosan vége a nyárnak, kezdődik az iskola, véget ér a szabadság, folytatódik a szeptemberi nagy hajtás...
Élvezzétek ki az utolsó napokat, ugyanis Szeptember 1. 20:00-ig nyitva lesz a meghívás, és maradnak a free torrentek is.

 

Címkék:

1st freeleech

Az államalapítás ünnepe alkalmából az oldalon freeleech van vasárnap éjfélig!
Jó töltögetést kívánunk! :)
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a seedből lelépést fokozottan figyeljük továbbra is.

the1st.be

Címkék:

BitHUmen: FREE LEECH (meghosszabbítva)

FREE LEECH meghosszabbítva vasárnap (2010.08.22.) éjfélig,így az oldal a letöltésedet továbbra sem számolja el.

Címkék:

BitHUmen:FREE LEECH

Az elmaradt születésnap alkalmából az oldalon FREE LEECH van szerda (2010.08.18.) éjfélig, ezalatt a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el

Címkék:

Bithorlo :Az utolsó nagy dobás sikerült

Az utolsó nagy dobás sikerült!

Köszönjük hogy ennyire aktívak voltatok,és reméljük maradtok továbbra is. Elértük a 200 ezer feletti kapcsolatszámot .Pontosan ( 228.187 kapcsolatot ) a free torrentek maradnak az oldal születésnapjáig, azaz augusztus 20.-ig,és a meghívás is nyitva marad. Az 5x feltöltés viszont most eltávolításra került.
További kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

Címkék:

Az utolsó nagy dobás erre a hétre .

Az utolsó nagy dobás!
Az elkövetkezendő héten (aug.2 - aug.8.-ig) ötszörösre emeljük a szorzót, így a letöltést nem, a feltöltést ötszörösen számoljuk el. Ezen kívül mindenki kapott 1 meghívót, hogy még több barátot, ismerőst meg tudjatok hívni az oldalra. Az akciónak augusztus 8.-án este 8-kor vége és visszaállunk a normál üzemmódba, valamint lezárjuk a meghívást is! Viszont, ha ez idő alatt elérjük a 200 ezer feletti kapcsolatszámot a free torrentek maradnak az oldal születésnapjáig, azaz augusztus 20.-ig, ha nem akkor a kiírt időpontban ez a lehetőség is megszűnik.

Címkék:
Dark Angel képe

Torrent oldal monitorozó - torrentek.info

Sziasztok! Köszöntök mindenkit új oldalunkon, mely a seedszerverek.info oldal egyik részéből nőtte ki magát önálló kezdeményezéssé.