Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Artisjus

Atlantisz képe

Csendharc az Artisjusszal - drágább a háttérzene, mint a gáz

„Az Artisjus legfőbb feladata egyes zenei és irodalmi szerzői jogoknak a jogosultak javára történő kezelése – olvasható az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület honlapján.

Devil képe

Kesztyűs kézzel bánna a kormány a magyar torrentezőkkel

Az új büntető törvénykönyv tervezete szerint nem büntethető az, aki nem üzletszerűen használja a fájlmegosztó szolgáltatásokat. A filmeket, zenéket és szoftvereket nagy tételben megosztókat ugyanakkor továbbra is börtön fenyegetné. A határ félmilliós kárnál van meghúzva.

Atlantisz képe

A Megaupload nélkül is boldogulnak a magyar kalózok

Szakértők szerint nem csökken az illegális letöltések száma a világ egyik legnagyobb fájlcserélő oldalának lezárása után sem.

Atlantisz képe

Ismeri a torrentezők titkait egy új honlap

Ukrán fejlesztők honlapja azt ígéri, megmutatja, hogy a látogató milyen filmeket, zenéket vagy programokat torrentezett le korábban saját számítógépére. Utánajártunk, mennyire lenyomozható a Bittorrent-forgalom, kell-e pánikolnia a kedvenc sorozatát a világhálón beszerző átlagembernek.