Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Anonymous hackercsapat.USA

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Közös akciót indított az Anonymous és az Occupy mozgalom

A két aktivista csoport célja az internetes szabadságot korlátozó politikusok ellen irányul, akiket korrupcióval és alkalmatlansággal vádolnak.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Az Anonymous lepattant a Vatikánról

Az Imperva biztonságtechnikai cég szakértői közzétették elemzésüket a hírhedt Anonymous aktivista-hekker csoport Vatikán elleni támadásáról. Az eset tavaly augusztusban történt, és a sikertelensége miatt nem kapott különösebb figyelmet a médiában, viszont ez az első eset, hogy a csoport egy akcióját a szervezési fázistól a megvalósításig végigkövetik és elemzik szakértők.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Privát börtön weboldalát törték fel a hackerek

Az Anonymous és a hozzájuk köthető hacker-csoportok szinte minden héten kitalálnak valamit – ez persze főleg weboldalak feltörése, esetleg átalakítása (utóbbi szaknyelven „deface”), a célpontok azonban a legszélesebb skálán mozognak.

Torrentkereső.hu

Nyelvek