Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Anonymous

Atlantisz képe

Politikusok nélkül háborúzik tovább az Anonymous

Tom Cruise-zal kezdték, közreműködtek a tunéziai diktátor bukásában, megbénították az amerikai online fizetési rendszert, és ötven nap alatt minden, szellemiségükkel ellentétes szervezet honlapját megbénították. Az elmúlt egy évüket beárnyékolta egy tégla, azonban az Anonymous nem tántorít, és ha egyik fejét levágják, kettő nő helyette.

Atlantisz képe

A japán kormány ellen vonul az Anonymous

Újra hallat magáról az Anonymous hekker-aktivista csoport. A túlterheléses támadások és hekkerakciók célpontja ezúttal a japán kormány: minisztériumok, kormányhivatalok weboldalai állnak támadás alatt 24 órája. Az inváziót kiváltó ok az új japán szerzői jogi törvény, amit a múlt héten fogadtak el, és ami kemény büntetési tételeket tartalmaz a jogsértő tartalmak letöltéséért.

Devil képe

Neonáci honlapokat támadott a magyar Anonymous

Szélsőséges honlapok nyitólapját cserélte le egy hackertámadás során az Anonymous magyar szárnya. A tizenhat feltört oldallal a Facebook oldalukon dicsekedtek el a hackerek.

Devil képe

Az Anonymous ismét megtámadja a Forma-1-et

Az Anonymous újabb támadást tervez Bernie Ecclestone hangyafarmja ellen, méghozzá a Kanadai Nagydíj alkalmával.
Az Anonymous ezúttal azért akar támadni, hogy kifejezze szolidaritását a tandíjemelés ellen tüntető diákokkal, illetve ellenérzéseinek adjon hangot azért, hogy Jean Charest, Québec kanadai tartomány miniszterelnöke felfüggesztette a tárgyalásokat a diákokkal.

Devil képe

Kilépett Anonymous-tag lőhette le a Pirate Bay-t

Az Anonymous egyik egykori, a hackercsoporttal szembeforduló tagja vállalta magára a világ egyik legismertebb torrentoldala elleni túlterheléses támadás lebonyolítását. A Pirate Bay csütörtökön újra elérhetővé vált.

Atlantisz képe

A fájlcserélők nem kérnek az Anonymous támogatásából

A The Pirate Bay üzemeltetői szerint a túlterheléses támadás is a cenzúra eszköze, ezért abszolút nem értenek egyet az alkalmazásával.
Hirdetés

Atlantisz képe

Putyint támadta az Anonymous

Az Anonymous hekkercsoport, amely gyakran reagál az aktuális politikai eseményekre, most orosz kormányzati oldalakra támadt, így tüntetve Vlagyimir Putyin május 7-i elnöki beiktatása ellen. Oroszország jelenlegi miniszterelnöke, Putyin elnök volt 2000-től 2008-ig, majd Dmitrij Medvegyev váltotta a poszton.

Atlantisz képe

Letöltendő egy abortuszellenes hekkernek

Majdnem három év börtönt kapott az az abortuszellenes hekker, aki ellopta tízezer nő személyes adatait Nagy-Britannia legnagyobb terhességi tanácsadó klinikájától, a British Pregnancy Advisory Service (BPAS) honlapjáról. A 27 éves James Jefferyt korábban már elítéltek lopásért, vadkender termesztéséért és erőszakért, most pedig bűnösnek vallotta magát számítógépes visszaéléssel kapcsolatban.

Atlantisz képe

Titkosszolgálatokra támadt az Anonymous

Túlterheléses támadást indítottak az Anonymous hekkercsoport tagjai az Egyesült Királyság biztonságért és bevándorlásért felelős állami hivatala, a Home Office és a titkosszolgálat (MI6) weboldala ellen. Az Anonymous támadása nem volt túl sikeres, mindkét weblap hamar újraindult. Vasárnap kontinenst váltottak a hekkerek, és egy órára megfektették a CIA honlapját.

Atlantisz képe

Az Anonymous az év embere a Time közönségszavazásán

Ahogyan az utóbbi években már többször megesett, ezúttal is különféle online közösségek és automata klikkelőprogramok háborújává fajult a Time magazin évembere-választása. Az 1999 óta minden évben megrendezett szavazás két fordulóból áll, először az olvasók választanak, aztán a magazin által felkért szakemberek állítják össze az adott év legkiemelkedőbb személyiségeinek listáját.