erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Boldog születésnapot! Indul a Diablo Pontvadász Játék!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Online
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1428
Boldog születésnapot! Indul a Diablo Pontvadász Játék!

Sziasztok! Mint már korábban említettük idén, februárban tíz éves a Diablo Torrent: http://torrentek.info/forum/threads/...et%C3%A9snapja!

Jó, jó, De mi is az a Diablo? Kérdezhetik a nyelvtudással nem rendelkező, pc játékok terén hiányos ismeretű, és a torrentezésben újnak számító olvasóink.

Nos a válasz egyszerű! A Diablo 2007 február 13. óta már nem csak ördögöt jelenti.

Mára ugyanis hangzatos és jól csengő névnek számít a hazai torrent piacon! Sokan vagyunk ugyanis, akiknek e név hallatán elsőre már egy vegyes tartalmú torrent oldal ugrik be! Ami nem is csoda, hiszen már hosszú ideje színesíti a spalettát, és kínál megfelelő alternatívát olyan oldalakra, mint az nCore és a BitHumen!

Mivel a fent említett két etalon betiltotta a kamerás és az xvid-es filmek forgalmazását, így ha felhasználóik ezen anyagokra vágynak, már nekik is elengedhetetlen kellék lehet a diablo..

Az oldal ugyanis nem csak a közösségi szellemben erős, hanem a Pre Time-ban is! A sokak által ismert és elismert cinema.zsozso team ide tölti fel elsőként mozis kiadványait! Csupán ezután kerül át az anyag egyéb oldalakra!

Ha velünk tartatok, még sok érdekességet tudhattok meg partneroldalunkról, a Diablo Torrent-ről!

Mi pedig legújabb játékunkkal, a Diablo Pontvadásszal kívánunk boldog születésnapot! A játékban vegyese kérdések lesznek, de mindig lesz olyan válasz, melyet a Diablo Torrent oldalon fogtok megtalálni, ugyanis a kérdés is hozzájuk köthető! Remélhetőleg evvel sikerül a diablonak újabb tagokat szerezni, a már meglévővőket pedig képezni, fejleszteni, olvasásra bírni!

A játék itt érhető el: Diablo Pontvadász Játék indítása

Diablo Torrent Pontvadász

Boldog születés napot Diablo, és hajrá UTS!

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Nyelvek