Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

A BitTorrenten terjeszkedik Hollywood

Devil képe

Colin Firth egyik filmjét népszerűsíti a BitTorrent segítségével a Cinedigm.

A BitTorrent az a p2p-alapú fájlmegosztó szolgáltatás, amit Hollywood oly nagy előszeretettel hibáztat a kalózkodásért. Most éppen ez a megoldás segít majd nekik az egyik film népszerűsítésében. A BitTorrent és a Cinedigm arról állapodtak meg egymással, hogy az Arthur Newman című film február 26-i megjelenése előtt a film első hét percét torrenten keresztül is elérhetővé teszik azért, hogy nagyobb figyelmet szenteljenek neki a felhasználók.
Shahi Ghanem, a BitTorrent vezető stratégiai főnöke szerint a Cinedigm lépése mérföldkőnek számít, és jelentős váltást okoz abban, ahogyan a médiaipar jelenleg kezeli a torrentezés világát. Bár valószínűleg ebben igaza is van, az tény, hogy egyelőre Hollywoodnak rá kellene állnia az elképzelésre, valamilyen olyan formában, ami a felhasználóknak is kedvez.
A jogvédők és a kiadók többsége még mindig az árbevételeik legfőbb ellenségének tartják a torrenteket, amelyek szerintük csak az ő műveiket terjesztik illegálisan. Csak 2011-ben több mint 200 000 felhasználót pereltek be szerzői jogsértés miatt a torrentezés következtében.

Harangi László, 2013. április 24.

http://techcorner.hu/computerworld/a-bittorrenten-terjeszkedik-hollywood...

Devil képe
Devil
Offline
Kezdet: 2011-07-02
re:olvastam

az addig rendben van, hogy ingyenes, meg hogy megállíthatatlan! engem csak az zavar, hogy hollywood kezdeményezte a bírságok kiszabását, erre pont ők kezdik el használni reklámozási célra a p2p-t?

pipus képe
pipus
Offline
Kezdet: 2011-08-19
re

Szia!
Hát igen,ez a része a hírnek több mint érdekes!

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Persze minek külön fellőni

Persze minek külön fellőni egy traillert ha amúgy is készítenek hivatalosan és az is ingyenes .

Devil képe
Devil
Offline
Kezdet: 2011-07-02
érdekesség

Vajon mi történhetett hollywoodban, hogy egyszercsak a nagy filmgyárak, "átköltöznek" a torrent viágába! Mégis csak jó az a torrentezés akárcsak reklámozás céljából is? Most akkor hogy is van, tiltsuk be büntessünk mindenkit aki jogvédett anyagokat tölt le, de mi filmgyártók töltsünk fel, reklámozzuk a filmjeinket?!

kétszínűség szaga van!

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Olvastam ezt a hírt

Szevasz [@Devil]

Olvastam ezt a hírt én is , egyetlen egy dolog van ingyenes reklám és még valami megállíthatatlan a torrentezés :) .