BitTorrent kliensek

Sziasztok! Sokan nem tudják mely torrent klienseket érdemes használni, hiszem választék van bőven az interneten.

Most a TORRENTEK.info szerkesztősége ebben nyújt nektek némi segítséget, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mit használtok és az sem, hogy honnan szerzitek be.

Milyen torrent klienst használjak?

A torrent oldalakon szinte az "összes" valamirevaló stabil bittorent kliens használata engedélyezett. De bővebb információt az adott oldal wiki-je, szabályzata, faq-ja, vezetősége adhat.

Amire érdemes oda figyelni:

-Mindig a szoftver hivatalos oldaláról töltsétek le a terméket!

-Kerüljétek a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

-Figyeljétek a legújabb híreket, hibák évekkel később is kiderülhetnek!

-Mindig ellenőrizzétek, hogy az adott oldalon nincs-e tiltva a kliens amit használtok!

Kliens kalauz

A TORRENTEK.info szerkesztősége egy egyedülálló lehetőséget kínál fel neked. Egyedül nálunk van lehetőséged az összes nagy torrent oldal használatához szükséges kliensek böngészésére!

Kliens kalauz torrent oldalakon!

A szürke fülekre kattintva könnyedén ellenőrizheted, hogy az általad preferált kliens tiltva van e az adott oldalon vagy sem!

Tartalom:

- 60.000 (hatvanezer user feletti torrent oldalak)

- 60.000-30.000 (hatvanezer és harmincezer user közé eső oldalak)

- 30.000-10.000 (harmincezer és tízezer user közé eső oldalak)

Ha nem szerepel a tiltottak között, akkor értelem szerűen használhatod. De ha viszont több más torrent oldal tiltólistáján szerepel, de az általad kedvelt oldalán nem, akkor is érdemes elgondolkozni azon, hogy éredem-e kockáztatni.

Jobb az olyan bittorent kliensek használata, melyekről egyik torrent tracker sem jelzett vissza hibát.

Címkék:

Torrentezik? Akkor most vigyázzon: súlyos hibát találtak a legnépszerűbb torrentprogramban

Rengetegen használják a torrentezéshez a μTorrentet. Nekik most érdemes vigyázniuk, a programban ugyanis súlyos sebezhetőséget találtak.

A havi mintegy 150 millió felhasználóval büszkélkedő μTorrent a világ egyik legnépszerűbb torrentkliense. A fejlesztők éppen ezért folyamatosan frissítgetik a szoftvert, időnként pedig még egy-egy újabb, jelentős funkciót is kap a program. A napokban mégis érdemes lehet vigyázni vele, a kliensben ugyanis súlyos biztonsági hibát találtak.

A TorrentFreak beszámolója szerint Tavis Ormandy, a Google Project Zero program egyik szakembere még novemberben fedezett fel egy komoly biztonsági hibát az uTorrentben, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a hibát azonnal jelezte a BitTorrent felé.

A cégeknek ilyenkor 90 napjuk van arra, hogy javítsák a hibát, mielőtt azt nyilvánosságra hoznák, Tavis azonban hiába várt, nem kapott választ a fejlesztőktől. Január végén aztán Tavis a Twitteren kereste meg Bram Cohent, a BitTorrent rendszer megalkotóját, mert szerinte a cég nem veszi komolyan a felhívását.
© Twitter / Tavis Ormandy

Pedig a probléma elég súlyos. Tavis szerint ugyanis a μTorrent a távoli vezérlést lehetővé tévő funkcióján keresztül a hackerek képesek lehetnek kódot futtatni a felhasználók számítógépén, a zsarolóvírusok óta pedig pontosan tudjuk, hogy ez mit jelent.

A TorrentFreak szerint bár Tavis a visszajelzés hiánya miatt azt gondolta, nem is figyeltek oda a hibára, a jelek szerint ez nem így van. David Rees, a BitTorrent egyik alelnöke szerint bár a javítás jelenleg még nincs ott a kész verzióban, a béta állapotú frissítésben már megtalálható.

A javítást a Google szakembere is megkapta, aki szerint azonban az korántsem olyan hatékony, mint amilyennek a BitTorrent gondolja. Ettől függetlenül a frissítést hamarosan minden felhasználó megkapja majd, így érdemes lehet figyelni azt.

Forrás: hvg.hu

Veszélyben a fájlcserélők - súlyos hibát találtak az egyik legnépszerűbb torrent-kliensben

A Google egyik biztonsági kutatójának rendkívül súlyos sebezhetőségre sikerült lelnie az egyik legnépszerűbb torrent-kliensben. A főleg a médialejátszókon és Linuxon népszerű Transmission nevű szoftverben azonosított biztonsági résen át hackerek tetszőleges kódot futtathatnak a megtámadott eszközökön.

A hibát a Google mérnöke még november végén fedezte fel, de csak a napokban osztotta meg annak részleteit a nyilvánossággal. Állítása szerint azért döntött a sebezhetőség leleplezése mellett, mert a Transmission fejlesztői érdemben nem reagáltak a bejelentésére, annak ellenére sem, hogy a hiba leírása mellé mindjárt egy javítófoltot is elküldött nekik, ami alkalmas lett volna a biztonsági rés lezárására.

Válaszul a nyilvánosságra hozásra a Transmission mögötti csapat közölte, hogy amint tudják, elérhetővé fogják tenni a torrent-kliens egy javított változatát. Ugyanakkor a frissítés problémás lehet majd egyes médialejátszókon, NAS-okon és más beágyazott eszközökön, ahol még ez után is eltarthat majd egy darabig, mire az új verzió ténylegesen elérhetővé válik azokra - ha egyáltalán.

A Google kutatója szerint egyébként más torrent-kliensek is sebezhetők lehetnek - illetve valószínűleg talált is sérülékenyet közöttük - hasonló módokon, de azt, hogy melyikekre gondol, egyelőre még nem mondta el.

Forrás: pcforum.hu

deluge

A Deluge egy viszonylag friss, multiplatformos torrent kliens. Szerény erőforrás igényű, de ennek ellenére minden funkcióval fel van vértezve, amire egy modern kliensnek szüksége lehet. WebUI-ja az egyik legjobb. Az internet szolgáltatók p2p korlátozása ellen kiválóan használható, akár csak az újabb verziójú uTorrentek. Bár az alap verzióból úgy tűnik, hogy meglehetősen sok funkció hiányzik, ha a pluginokat átnézzük, kiderül, hogy ott be tudjuk kapcsolni őket.

Platform: Windows, Linux, Mac OS X
Programnyelv: Python és C++
Plugin: van
WebUI: van

Hivatalos Honlap: https://www.deluge-torrent.org/

qBittorrent

A qBittorrent egy Qt4-ben írt, multi-platform-os szabad szoftverű BitTorrent kliens GUI. A program a libtorrent-rasterbar könyvtáron alapul, ezt használja a hálózatok közti kommunikációra. A programot Christophe Dumez,[1] kezdte el fejleszteni a University of Technology of Belfort-Montbeliard nevű francia egyetemen 2006 márciusában és a mai napig aktív fejlesztője a programnak.

Hivatalos honlap: https://www.qbittorrent.org/

rTorrent

Konzolos torrent kliens, aminek az alapja a libtorrent. Szerény erőforrás igényű, masszív használatra is alkalmas. Kiválóan scriptelhető, így automatikus letöltésre is használható. Modern WebUI-k készültek hozzá, ám ezeknek a feltelepítése komolyabb felhasználói ismereteket igényel. XML-RPC-el vezérelhető.

Platform: Linux, Mac OS X
Programnyelv: C++

Plugin: Nincs (Scriptelhető)
WebUI: Van

Hivatalos Honlap: https://rakshasa.github.io/rtorrent/

Vuze

A Vuze egy Java programozási nyelven írt BitTorrent kliens. Eredeti nevét egy békafajról kapta (Dendrobates azureus), ez látható a logón is. Jelenleg Mac OS X, Microsoft Windows, Linux és Unix operációs rendszereken fut. Fejlesztése 2003 júniusában indult. Néhány éve a szoftver új néven fut tovább: Vuze, korábbi neve: Azureus. A program lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy torrenteket töltsenek le egyszerű grafikus felhasználói felületen keresztül. A program bőséges lehetőséget biztosít a beállítások terén, és számos információt megjelenít letöltés közben. A letöltési egységek, az ún. torrentek jelenthetnek egy vagy több állományt is.

Hivatalos Honlap: http://www.vuze.com/

kTorrent

A KDE (nyílt forráskódú grafikus felhasználói felület) lehetővé teszi, hogy a nagy teljesítményű Unix-szerű platformokat éppoly könnyen kezelhető felületen keresztül lehessen használni, mint a Mac OS X, vagy a Windows XP-n.

Platform: Linux, Mac OS X, Windows
Programnyelv: C++
Plugin: Nincs
WebUI: Van

Hivatalos Honlap: https://www.kde.org/applications/internet/ktorrent/

utorent

A µTorrent („microTorrent”, a µ jelet nem ismerő környezetekben uTorrent-ként írják) egy freeware BitTorrent kliens Microsoft Windows és mostanra már Mac OS X operációs rendszerre is. A Linux változat jelenleg: uTorrent for Linux 3.0. A programot fejlesztő céget, a µTorrent AB-t, és ezzel a program jogait 2006. december 7-én felvásárolta a BitTorrent Inc. [1]. Ez azzal járt, hogy az eredeti BitTorrent kliens kódbázisát kidobták és helyére a µTorrent került.

A 2018-as esztendőben a google csapata egy biztonsági hibát észlelt az utorrent összes jelenleg megjelent kiadásában, így mindenki csak a saját felelősségére használja:

http://torrentek.info/forum/uts-exkluziv-hirek/163765-az-utorrent-haszna...

Hivatalos Honlap: http://www.utorrent.com/

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-03-15

BitTorrent

A BitTorrent, egy p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében.

Hivatalos Honlap: http://www.bittorrent.com/

Bitspirit

A Bitspirit egy freeware p2p szoftver, amely a Bittorrent protokollt használja. A ByteLinker Inc. fejleszti, a BitComet forráskódjából.

Néhány információ a programról:

Több torrent is tölthető egyszerre
HTTP/SOCKS4/5 proxy támogatás
UPnP támogatás
Alacsony CPU- és memóriahasználat
Kademlia alapú DHT támogatás

Hivatalos honlap: http://www.bitspirit.cc/en/

XTorrent

Az Xtorrent egy kifejezetten Mac-re fejlesztett kliens. Ennek megfelelően felépítése pofon egyszerű, mindent oda tettek, ahova azt kell. A legtöbb Mac-es szoftverrel kompatibilis, komoly RSS támogatás van benne az automatikus letöltéshez. A bittorrent motorját a transmission adja.

Hivatalos honlap: http://www.xtorrentp2p.com

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-03-15

Az nCore torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Az nCore a wiki/HelpDesk/GY.I.K./Támogatott kliensek menüpont alatt ad nekünk némi támpontot arra irányulóan, hogy mely klienseket használjuk: https://ncore.cc/wiki.php?action=read&id=233

Jelenleg az alább klienseket támogatja az oldal:

qBittorrent 2.9.2, 2.9.3, 3.1 (illetve minden újabb stabil kiadás)
• BitTorrent 7.2.1, 7.5.0
• btgdaemon 0.9.x
• btpd 0.13
• Enhanced CTorrent (dnh3.2)
• libtorrent 0.12.6 (rTorrent 0.8.6)

• Deluge 1.3.3
• Halite 0.3.3
• Transmission 2.82
(libtorrent-rasterbar >= 0.15.x)

A qBittorrent vastagon ki van emelve a wikiben, ami arra enged következtetni, hogy jelenleg ez az oldal által preferált kliens.

Ugyan ezen menüpont alatt találhatóak az általuk ismert hibás verziók:

Ismert, hibás verziók:
• qBittorrent 2.8 széria: Használata nem javasolt. Memóriát eszik, elfogyasztja amit lehet. Ezen kivül fals I/O hibákat szór. Amint érkezik javitás, frissitve lesz a wiki lap.
• Vuze: 4.6.0.2; 4.9 bugos, rosszul számol. Használata, kirúgást eredményezhet!
• uTorrent 3.3 verzó: Folyamatosan szétkapcsol, aktivitás nem működik rendesen.
• uTorrent: külső weboldalakba ágyazott szkriptekkel privát információkat szerezhetnek meg támadók, a fejlesztők egyelőre nem adtak ki érdemi javítást

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

Az eStone torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A Ztracker torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A Diablo torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A MicroBit torrent oldalon jelenleg a következő klinsek tiltottak:

• Azureus 2.4.0.3
• Azureus 2.4.0.2
• Azureus 2.3.0.4
• Azureus 2.3.0.2
• Azureus 2.3.0.0
• Azureus 2.2.0.6
• Azureus 2.2.0.5
• Azureus 2.2.0.4
• Azureus 2.2.0.3
• Azureus 2.2.0.2
• Azureus 2.2.0.1
• BB
• Bitcomet 0.57
• Bitcomet 0.58
• Bitcomet 0.59
• Bitcomet 0.60
• Bitcomet 0.61
• Bitcomet 0.62
• Bitcomet 0.63
• Bitcomet 0.64
• Bitcomet 0.65
• Bitcomet 0.66
• Bitcomet 0.67
• Bitcomet 0.68
• Bitcomet 0.69
• Bitcomet 0.70
• Bitcomet 0.81
• Bitcomet 0.87
• KTorrent 2.0.3
• uTorrent/1.1
• uTorrent/1.5 Béta
• uTorrent/1.5
• uTorrent/1.6-?
• uTorrent/1.6 Béta
• uTorrent/1.8 Béta
• uTorrent/3.0 feletti
• TorrentStorm
• ABC/ABC-3.1.0
• Mainline 4
• Mainline 5.0.7
• Flashget

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A BitHUmen torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Az oldal bár nem tiltja, de nagyon nem javasolja az alább kliensek használatát:

KTorrent
uTorrent 3.3

Ezen verziók használatánál tapasztaltak hibákat.

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A Teracod torrent oldalon jelenleg a következő klinsek tiltottak:

Azureus 2.2.0.1, 2.2.0.2, 2.2.0.3, 2.2.0.4, 2.2.0.5, 2.2.0.6, 2.3.0.0, 2.3.0.2, 2.3.0.4, 2.4.0.2, 2.4.0.3, 2.5.0.0., 3.0.5.0

Bitcomet 0.57, 0.58, 0.59, 0.60, 0.61, 0.62, 0.63, 0.64, 0.65, 0.66, 0.67, 0.68, 0.69, 0.70, 0.81, 0.87

KTorrent 2.0.3
Bitlord
Bitspirit
BitTyrant
Flashget
XBT
ABC 3.1
TorrentStorm

µTorrent 1.1, 1.5, 1.51 béta, 1.6, 1.6 béta, 1.6.1 béta, 1.8 béta, 2.1 béta, 2.2.0 béta, 2.2.1 béta, 3.3.0 béta, 3.3.2 béta, 3.4.0 béta, 3.4.1 béta, 3.4.2 béta, 3.4.3 béta, 3.4.4 béta, 3.4.5 béta, 3.4.6 béta, 3.4.7 béta, 3.4.8 béta, 3.4.9 béta, 3.5.0 béta, 3.5.1 béta,utorrent 3 összes

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A BIGTorrent torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A bithorlo torrent oldalon jelenleg a következő klinsek tiltottak:

Azureus 2.2.0.1; Azureus 2.2.0.2; Azureus 2.2.0.3; Azureus 2.2.0.4; Azureus 2.2.0.5; Azureus 2.2.0.6; Azureus 2.3.0.0; Azureus 2.3.0.2; Azureus 2.3.0.4; Azureus 2.4.0.2; Azureus 2.4.0.3; Azureus 2.5.0.4; Azureus 3.0.2.2; Azureus 3.0.3.4; Azureus 3.0.4.2; Azureus 3.0.5.0; Azureus 3.1.1.0;

Az összes Bitcomet verzió;

BitLord 1.1; BitSpirit 3.6.0.200;BitSpirit 3.1.0.077; BitTorrent 6.0.3; BitTornado 0.3.17; BitTyrant 1.1; BTuga 2.1.8; Burst 3.1.0béta; Deluge 0.5.8.6; Deluge 0.5.8.7; Deluge 1.2.0; Flashget; Gnome BT 0.0.28-1; KTorrent 2.0.3; Tixati ; TorrentStorm;
UtorrentMac 0.9.1 béta; Utorrent 1.1;Utorrent 1.4; Utorrent 1.5; Utorrent 1.5.1 béta; Utorrent 1.6 béta; Utorrent 1.6.1 béta; Utorrent 1.7.0 béta; Utorrent 1.7.1; Utorrent 1.7.5 béta; Utorrent 1.7.6; Utorrent 1.7.7 béta; Utorrent 1.7.7; Utorrent 1.8 béta; Utorrent 1.8.0; Utorrent 1.8.1 béta; Utorrent 1.8.1 béta; Utorrent 1.8.5 build; Utorrent 2.0.1 build; Utorrent 3.4.1;
ABC 3.1; FDM 3.x; LimeWire/4.18.3; Shareaza 2.4.0.0; Vuze 4.2.0.8;

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A TorrentMasters torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Az oldal bár nem tiltja, de nagyon nem javasolja az alább kliensek használatát:

BitTorrent
Nova Torrent
TorrentStorm

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

Az Insane torrent oldalon jelenleg az alábbi kliensek használata tiltott:

Minden alpha ill. béta kliens!

Azureus 2.2.0.1

Azureus 2.2.0.2

Azureus 2.2.0.3

Azureus 2.2.0.4

Azureus 2.2.0.5

Azureus 2.2.0.6

Azureus 2.3.0.0

Azureus 2.3.0.2

Azureus 2.3.0.4

Azureus 2.4.0.2

Azureus 2.4.0.3

Azureus 2.5.0.0

Azureus 2.5.0.2

Azureus 2.5.0.4

Azureus 4.2.0.2

Azureus 4.2.0.4

Azureus 4.2.0.8

Bitcomet összes verziója

Flashget

KTorrent 2.0.3

TorrentStorm

uTorrent 1.1

uTorrent 1.2

uTorrent 1.3

uTorrent 1.4

uTorrent 1.5

uTorrent 1.6

uTorrent 1.7.0.0

uTorrent 1.7.1.0

uTorrent 1.5

uTorrent 1.6

uTorrent 1.7.0.0

uTorrent 1.7.1.0

uTorrent 1.8

uTorrent 2.0.2

ABC 3.1

Shareaza 2.4.0.0

BTuga 1.1.1

BitTyrant 1.1

BitLord 1.1

Burst 3.1.0b

BTuga 2.1.8

qBittorrent v2.9.7

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-05-22

A Majomparade torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A bitporn torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A Carpathians torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A Huntorrent torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Az oldal bár nem tiltja, de nagyon nem javasolja az alább kliensek használatát:

BitTorrent
Nova Torrent
TorrentStorm

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

Az X-Files torrent oldalon jelenleg a következő klinsek tiltottak:

Azureus 2.2.0.1, 2.2.0.2, 2.2.0.3, 2.2.0.4, 2.2.0.5, 2.2.0.6, 2.3.0.0, 2.3.0.2, 2.3.0.4, 2.4.0.2, 2.4.0.3

Bitcomet összes

uTorrent 1.1
uTorrent 1.2
uTorrent 1.3
uTorrent 1.4
uTorrent 1.5
uTorrent 1.51 béta
uTorrent 1.6 béta
uTorrent 1.6
uTorrent 1.6.1 béta
uTorrent 1.7.0.0
uTorrent 1.7 béta
uTorrent 1.8 béta
uTorrent 1.8.1 béta
uTorrent 1.8.3 béta
uTorrent 1.9 béta
KTorrent 2.0.3

Bitlord

ABC 3.1

TorrentStorm

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A Deathlord oldalon jelenleg a következő klinsek tiltottak:

BitComet 0.63 elötti összes verziója

Az oldal bár nem tiltja, de nagyon nem javasolja az alább kliensek használatát:

BitTorrent
Nova Torrent
TorrentStorm

Ajánlott klinsek:

ľTorrent
Azureus

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A Gigatorrents oldalon jelenleg a következő klinsek tiltottak:

Azureus 2.2.0.1, 2.2.0.2, 2.2.0.3, 2.2.0.4, 2.2.0.5, 2.2.0.6, 2.3.0.0, 2.3.0.2, 2.3.0.4, 2.4.0.2, 2.4.0.3, 2.5.0.0., 3.0.5.0
Bitcomet 0.57, 0.58, 0.59, 0.60, 0.61, 0.62, 0.63, 0.64, 0.65, 0.66, 0.67, 0.68, 0.69, 0.70, 0.81, 0.87
KTorrent 2.0.3
Bitlord
Bitspirit
BitTyrant
Flashget
XBT
ABC 3.1
TorrentStorm
µTorrent 1.1, 1.5, 1.51 béta, 1.6, 1.6 béta, 1.6.1 béta, 1.8 béta, 2.1 béta, 2.2.0 béta, 2.2.1 béta, 3.3.0 béta, 3.3.2 béta, 3.4.0 béta, 3.4.1 béta, 3.4.2 béta, 3.4.3 béta, 3.4.4 béta, 3.4.5 béta, 3.4.6 béta, 3.4.7 béta, 3.4.8 béta, 3.4.9 béta, 3.5.0 béta, 3.5.1 béta

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A X-plode torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A DiamondTorrent torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A FaceTracker torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A BitCool torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A BitSite torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A Aftershock torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Az oldal bár nem tiltja, de nagyon nem javasolja az alább kliensek használatát:

BitTorrent
Nova Torrent
TorrentStorm

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

A Moviesite torrent oldalon jelenleg nincs tiltott kliens. De ez nem azt jelenti, hogy bármit használhatsz. Ugyanis a hibás, helytelen adatokat továbbító klinsek miatt könnyen aránycsalónak bélyegezhetnek meg, ami kirúgást eredményez. Így hát kerüld a béta alpha, git/svn állapotban lévő klinsek használatát!

Utoljára frissítve/ellenőrizve: 2018-04-01

stilusválasztó