Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Bithang yoo rádió: Új otthonunk a Majomparádé!


40 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1442
Bithang yoo rádió: Új otthonunk a Majomparádé!

Sziasztok! A tegnapi kilométeres cikkem után nem gondoltam hogy ma még írásra vetemedek, de ha egy üzlet beindul..

Elég erős utalásokat kaptam arra vonatkozóan, hogy miről is kéne írjak, és hát az olvasóim az elsők.
Nem is oly rég írtunk arról, hogy a bithorló saját rádiója, a bithang yoo rádió kivált, és már a saját útját járja: https://www.torrentek.org/2018/10/22/viszlat-bithorlo-torrent/

Ezt követően még aznap a bithang-yoo rádió "stábja" is lehozott egy azonos című cikket, persze miután velem konzultáltak és elkérték az eredeti cikket. Azt hiszem ennél nagyobb elismerés nem is kell. Várjunk csak? De. Én ugyanis örök elégedetlen vagyok.

A viccet félretéve, csupán eddig tartott a nagy "€œtorrent függetlenség" ugyanis a legújabb szenzáció nem más, mint hogy a majomparádé új rádiója a bithang-yoo rádió, hiszen tudjátok, mert kell egy hely:

Idézet:
Kedves Felhasználók!Bitang jó hírünk van a számotokra!
Mától oldalunkon is elérhető a Bithang-Yoo rádió!
Kiváló műsorvezetők , és remek zenék várnak benneteket a hét minden napján!
Hangolódjatok egy Bithang-Yoo rádióra! ..::Majomparádé Staff::..

 

De pár éve már történt egy hasonló eset. Akkor malackát, alias miss insane rádiót karolták fel és vették magukhoz a majmok, mellesleg szintén a bithorlóról való viharos távozása után.
Úgy tűnik a majomparádé szereti elkapni a lepattanókat, valahogy mindig jókor vannak jó helyen. Talán ezért is tartják sokan úgy, hogy az egyik legtájékozottabb oldal a torrent világban. Amiről nem tudnak, az lényegében meg sem történt.

De valahol várható lépés volt ez, hiszen a diablo torrent és a bithorlo elég jóban van, főleg most, hogy a diablo saját rádiója dübörög a bithorlon: https://www.torrentek.org/2018/10/22/a-diablo-torrent-es-a-bithorlo/

Ezzel szemben a majomparádénak mostanság kissé hűvös a viszonya az említett oldalakkal, konkrétan a cinema.zsozso ügy miatt: https://www.torrentek.org/2018/12/02/majomparade-rapszodia/

Tehát mondhatnánk azt is, hogy az "€œellenségem"€ ellensége a barátom? Na de nem gonoszkodunk egy ilyen csodás pénteki napon.
Akár hogy is legyen, a felhasználók azok, akik profitálnak ebből az egészből, hiszen ők azok akik számítanak. Minden más szempont csupán másodlagos.

Sok sikert kívánok a bithang yoo rádió csapának a majomparádén, és kívánom, hogy ez az új szövetség legyen minél erősebb, tartósabb és mind a két fél számára egyaránt gyümölcsöző.

Megköszönték:

Gábor44 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-05-26
Bejegyzések: 20
Mi köszönjük a részvételt.

Mi köszönjük a részvételt. Mint kiderült aki más véleményen van mint ti az  mind hülye, parszt és irigy. Egyedül csak az nem derült ki számomra a történetben, hogy mégis mire kéne irigynek lenni. Ez viszont komolyan érdekelne. 


Dia1234 képe
Dia1234 (nem ellenőrzött)
Szerinted mire? Van egy

Szerinted mire? Van egy mikrofonja és máris azt képzeli, hogy ő valami irigylésreméltó sztár. Közbe mint kiderült annyira nélkülönözhetetlen sztárok, hogy semmi perc alatt le lettek cserélve a diabló rádióra. Laughing out loud

https://www.torrentek.org/2018/10/22/a-diablo-torrent-es-a-bithorlo/

Ezt persze egyik se emlegeti.


Gábor44 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-05-26
Bejegyzések: 20
Akkor már kezdem érteni mire

Akkor már kezdem érteni mire fel ez a nagy hiszti. Senki se nélkülözhetetlem, fel kéne tudni dolgozni. 


Dia1234 képe
Jet (nem ellenőrzött)
Köszönet

Megköszönöm a lehetőséget, hogy reagálhattam a Bithang-yoo rádiót és csapatát ért alaptalan vádakra. Az az igazság aki nem részese az eseményeknek és csak bele beszél azt az igazság sem érdekli. Az érintettek pedig úgy is tudják mi az igazság! Még ha azt egyesek próbálják is elferdíteni és saját érdekeik szerint előadni! Az irégység bár emberi ugyan, de attól még igen csúnya tulajdonság. További tartalmas életet!!!! Wink


Dia1234 képe
Lorex (nem ellenőrzött)
Utána néztem ennek a rádiónak

Utána néztem ennek a rádiónak az alexán! Olyan távol van a Diabló rádiótól látogatottságban, mint a Majomparádé a Diablo torrentől. Laughing out loud Szóval ne sajnáljátok tőlük a reklámot!


AlexD képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2010-11-05
Bejegyzések: 17
Alexa??? Zsozso szerint annak

Alexa??? Zsozso szerint annak nem szabad hinni. laugh

https://www.torrentek.org/2018/12/06/cinema-zsozso-a-torrentezesnek-vege/

 


AlexD képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2010-11-05
Bejegyzések: 17
Srácok, srácok! Nem kell

Srácok, srácok! Nem kell mindent úgy mellreszívni! Én azok táborát erősítem akik szeretik a cirkuszt. Így remekül szórakozom a kommenteken. Mellesleg melyik másik oldalon olvashatunk ennyi kommentet? Kész csemege ez az inyenceknek. devil


otvos zsolt képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2013-01-15
Bejegyzések: 2
Hát srácok ez a rádió aztán

Hát srácok ez a rádió aztán Istenesen bemutatkozott. Laughing out loud


Ani0804 képe
Offline
Moderátor
FelhasználóModerátorok
Kezdet: 2018-08-26
Bejegyzések: 43
valdano78 írta:Hát nem tudom

valdano78 írta:

Hát nem tudom hogy jó ötlet volt e engedni hogy minden futóbolond írjon ide. 

Az oldal hivatalos álláspontja, hogy mindenki úgy járatja le saját magát, ahogy csak akarja. Mi továbbra se fogunk ebben meggátólni senkit se. Smile


valdano78 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-12-31
Bejegyzések: 5
Hát nem tudom hogy jó ötlet

Hát nem tudom hogy jó ötlet volt e engedni hogy minden futóbolond írjon ide. 


Dia1234 képe
Jet (nem ellenőrzött)
neked is megengedték

Látod barátom neked is megengedték! Wink Laughing out loud


valdano78 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-12-31
Bejegyzések: 5
Tévedésben vagy. Én

Tévedésben vagy. Én regisztráltam, így alanyi jogom. De neked, mint névtelen vedégnek csak megengedték. Nem tudom mikor fog feltünni neked, nektek, hogy ez egy cirkusz, és biza ti vagytok a látványosság. Én csupán érdeklődtem, hogy kell e ez ide. De ha neked ez a normális viselkedés, akkor elnézést kérek. 


gombi14 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2013-02-10
Bejegyzések: 2
Na végre egy értelmes

Na végre egy értelmes bejegyzés. Én nem nagyon szoktam írkálni, de ezzel most fején találta a szöget.  Szerintem a normális viselkedés valahol ott kezdődik, hogy nem személyeskedünk és nem teregetjük ki a szennyesünket a nyilvánosság elé. De gondolom az itt jelenlévőknek ez most az újdonság erejével hat. Az nem zavar ha az egyik kutya marja a másik ebet. De az viszont elborzaszt, hogy már azokat is marják, akik csak megpróbálják felhívni a figyelmet erre az emberhez méltatlan viselkedésre. Azt hiszem bajban van a nemezetünk, ha a mai fiatalság csak ebben az óvodás stilusban képes kommunikálni egymással.


valdano78 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-12-31
Bejegyzések: 5
A kemény az barátom, hogy ezek

A kemény az barátom, hogy ezek felnőtt emberek.  


Dia1234 képe
Mikkamakka_ (nem ellenőrzött)
Bithorlo

Sziasztok, 2 napja nem tudok belepni a Bithorlo-ra. Nem volt semmi gond az accountommal. Aranyok jok voltak, evek ota tag voltam, most meg hirtelen se kep, se hang. Tud valaki valamit, massal is tortent ilyen ? Udv: Zoli


Dia1234 képe
Dia1234 (nem ellenőrzött)
Sziasztok! Hát vicces olvasni

Sziasztok! Hát vicces olvasni hogy néhányan milyen komolyan veszik magukat. Laughing out loud Itt mindenki diva meg sztár, közben a műsorok halgathatatlanok, a műsorvezetők pedig artikulálni sem tudnak. Én a helyetekben letagadnám, hogy valaha közöm volt ilyenhez. Nem hogy még azon veszekedni kinél volt elöbb. Aztán lehet engem is szét oltani, de a szar attól még szar marad.


Dia1234 képe
Jet (nem ellenőrzött)
úgy van....

...és gratulálok az ÖN kritikádhoz!!!! Wink Smile


Dia1234 képe
jepp (nem ellenőrzött)
Üdv mindenkinek. Azért azt se

Üdv mindenkinek. Azért azt se felejtsük el hogy a bithang yoo rádió nem önűlló rádió volt hanem a bithorlo saját rádiója, kezdeményezése! Sokat köszönhet ez a rádió az oldalnak és a vezetőségnek még az itt szitkozódó egyének is. Hányinger mikor bizonyos emberek csak a rosszra emlékeznek. Na ez az ami a szegénységi bizonyítványát kiállítja egyesekről. Ti egytől egyig sehol nem lennétek a bithorlo nélkül. Sőt, a nevet is jogtalanul bitoroljátok.


Dia1234 képe
Jet (nem ellenőrzött)
A kibic

jepp írta:
Üdv mindenkinek. Azért azt se felejtsük el hogy a bithang yoo rádió nem önűlló rádió volt hanem a bithorlo saját rádiója, kezdeményezése! Sokat köszönhet ez a rádió az oldalnak és a vezetőségnek még az itt szitkozódó egyének is. Hányinger mikor bizonyos ....... akkor “hánnyál”.....emberek csak a rosszra emlékeznek. Na ez az ami a szegénységi bizonyítványát kiállítja egyesekről. Ti egytől egyig sehol nem lennétek a bithorlo nélkül. ..... Mert szerinted más lehetőségünk nem lett volna teljesen ingyen rádióznunk?.....Sőt, a nevet is jogtalanul bitoroljátok.
.....az oldal rádiójának a neve BHO volt..... a Bithang-yoo privát és évekkel később jött.Tudom mert készítettem hozzá méhány spotot. Ha nem vagy képben nem kéne belebeszni.Ami pedig elkerülte a figyelmed az az a tény, hogy már évekkel ezelőtt megszűnt volna a rádió adás az oldalon néhány rádiós áldozatválalása és hozzáállása nélkül! !-)


Dia1234 képe
jepp (nem ellenőrzött)
Te miről beszélsz? Mikor volt

Te miről beszélsz? Mikor volt BHO rádió??? Ezer éve Laughing out loud Amikor malacka volt ott a goré már akkor is Bithang-yoo rádió volt. Hamarosan az jön, hogy a rádió mindig is független volt,és semmi köze nem volt a bithorlohoz Laughing out loud

Privát jelzőt pedig akkor emlegesd, ha saját erőből, a nulláról hoztok össze valamit. De ti oldalról oldalra élésködtök. Rádiósok áldozatválalása? Jó hogy nem avatjuk szenté ezt a hálátlan beszédhibás bagázst. LOL


Dia1234 képe
Jet (nem ellenőrzött)
Okoska

....ebből is látszik hogy nem vagy képben..... ugyan is pont a"MALAC"-ka előtti időkről beszélek..... jah.... hogy az neked olyan mintha azt mondanám "KRISZTUS előtt".... hát ez meg a te bajod és szegénységi bizonyítványod, de egy dolog biztos, neked is savanyú az a bizonyos szőlő.... ...a"privát" jelzőt pedig "csak" az elnevezésre értettem.... ÖNERŐBŐL Wink Laughing out loud
..... hahahahha "beszédhibás bagázs"..... ezen még én is jót nevettem..... Mondjuk én nem is tudom, hogy TE ki is vagy (talán Mr.TÖKÉLETES!?!, de csókoltat Lőrince!Adok egy linket is ,mert bár te nyelv"észnek" gondolod magad, de róla még soha sem hallottál!(https://hu.wikipedia.org/wiki/L%C5%91rincze_Lajos) Laughing out loud
Egyebek mellett pedig légy oly "DARLING" és csinálj úgy mint a lovak! Wink ....s mivel sejtem, hogy olyan sötét vagy mint a HOLD tőlünk távolabb eső oldala.... ha segítség kell hozzá mit is kell tenned csak szólj és szívesen megírom neked azt is! Smile
Na és még egy gondolat..... a"szenté" avatás csak az azzá avatni kívánt személy halála után lehetséges... Wink MI PEDIG MÉG ÉLÜNK ÉS NEM IS KICSIT
http://bithang-yoo-radio.com/ ...HA MÉG NEM TŰNT VOLNA FEL!!! Wink Laughing out loud


Gábor44 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-05-26
Bejegyzések: 20
Már másodszor reklámozod ezt

Már másodszor reklámozod ezt a valami. Elsőre is felfogtuk, hogy pofátlan reklámozó vagy. Laughing out loud Aki az alapvető illemszabályokkal sincs tisztában egy webhelyem az szerintem ne oktasson ki másokat. Remélem ha Dark erre téved zárja a témát. Vicc ami itt megy. 


Dia1234 képe
Jet (nem ellenőrzött)
irány tetű

...el vagy tévedve egy icipicit! Wink


Dia1234 képe
Jet (nem ellenőrzött)
"Vicceske"

....igen én is azt gondolom... Te is egy nagy vicc vagy..... ....és jót röhögtem rajtad! Laughing out loud


Gábor44 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-05-26
Bejegyzések: 20
A buta ember ritkán jön rá,

A buta ember ritkán jön rá, ha ő a vicc tárgya. Pont olyan jót röhög mint a többiek. Hát további jó szórakozást neked.  :D


Dia1234 képe
Jet (nem ellenőrzött)
egyetértés...

Mit gondolsz én miért hívtam fel a Te figyelmedet "kis buta"?!? Laughing out loud


Gábor44 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2018-05-26
Bejegyzések: 20
Hidd el, aki tudta értelmezni

Hidd el, aki tudta értelmezni amit írtam, az semmi vicceset nem talál benne. :) Én pusztán felhívtam a  figyelmedet arra, hogy pofátlan dolog reklámozni. Vagy is csak hívtam volna, de az értelmi képességeid sajnos errősen gátoltak abban, hogy felfogd a célzásomat. :)  

A többire meg mit mondjak? Az vagy te és én mi vagyok? Most ez komoly? Kb ezt tolod most. :D 

Biztos azt gondoltad mekkora koponya vagy, h itt reklámozól, de hidd el szánalmas amit csinálsz, csináltok. :) Ami jó annak nem kell reklám. Ha viszont te vagy ott ész, én is csak azt tudom mondani, hogy jobb ha mindenki elkerüli azt az oldalt.


Dia1234 képe
Jet (nem ellenőrzött)
számolni tanítás

Na csak a tisztánlátás végett! Tanulj meg számolni,olvasni és szöveget értelmezni! Ki, mennyiszer és mit reklámozott itt?!? Az óvodás mondókát te hoztad elő, így az egyértelműen a te értelmi szintedet tükrözi"barátom". Laughing out loud
UTOLJÁRA pedig csak annyit... az általad annyira sérelmezett reklámot pont TE és a magadfajta csinálja nekünk! Wink KÖSZÖNÖM!!!! Laughing out loud

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Nyelvek