Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Bithang yoo rádió: Új otthonunk a Majomparádé!

Dark Angel képe

Sziasztok! A tegnapi kilométeres cikkem után nem gondoltam hogy ma még írásra vetemedek, de ha egy üzlet beindul..

Elég erős utalásokat kaptam arra vonatkozóan, hogy miről is kéne írjak, és hát az olvasóim az elsők.
Nem is oly rég írtunk arról, hogy a bithorló saját rádiója, a bithang yoo rádió kivált, és már a saját útját járja: https://www.torrentek.org/2018/10/22/viszlat-bithorlo-torrent/

Ezt követően még aznap a bithang-yoo rádió "stábja" is lehozott egy azonos című cikket, persze miután velem konzultáltak és elkérték az eredeti cikket. Azt hiszem ennél nagyobb elismerés nem is kell. Várjunk csak? De. Én ugyanis örök elégedetlen vagyok.

A viccet félretéve, csupán eddig tartott a nagy "€œtorrent függetlenség" ugyanis a legújabb szenzáció nem más, mint hogy a majomparádé új rádiója a bithang-yoo rádió, hiszen tudjátok, mert kell egy hely:

[QUOTE]Kedves Felhasználók!Bitang jó hírünk van a számotokra!
Mától oldalunkon is elérhető a Bithang-Yoo rádió!
Kiváló műsorvezetők , és remek zenék várnak benneteket a hét minden napján!
Hangolódjatok egy Bithang-Yoo rádióra! ..::Majomparádé Staff::.. [/QUOTE]

 

De pár éve már történt egy hasonló eset. Akkor malackát, alias miss insane rádiót karolták fel és vették magukhoz a majmok, mellesleg szintén a bithorlóról való viharos távozása után.
Úgy tűnik a majomparádé szereti elkapni a lepattanókat, valahogy mindig jókor vannak jó helyen. Talán ezért is tartják sokan úgy, hogy az egyik legtájékozottabb oldal a torrent világban. Amiről nem tudnak, az lényegében meg sem történt.

De valahol várható lépés volt ez, hiszen a diablo torrent és a bithorlo elég jóban van, főleg most, hogy a diablo saját rádiója dübörög a bithorlon: https://www.torrentek.org/2018/10/22/a-diablo-torrent-es-a-bithorlo/

Ezzel szemben a majomparádénak mostanság kissé hűvös a viszonya az említett oldalakkal, konkrétan a cinema.zsozso ügy miatt: https://www.torrentek.org/2018/12/02/majomparade-rapszodia/

Tehát mondhatnánk azt is, hogy az "€œellenségem"€ ellensége a barátom? Na de nem gonoszkodunk egy ilyen csodás pénteki napon.
Akár hogy is legyen, a felhasználók azok, akik profitálnak ebből az egészből, hiszen ők azok akik számítanak. Minden más szempont csupán másodlagos.

Sok sikert kívánok a bithang yoo rádió csapának a majomparádén, és kívánom, hogy ez az új szövetség legyen minél erősebb, tartósabb és mind a két fél számára egyaránt gyümölcsöző.

AgicaHotIce képe
AgicaHotIce
Offline
Kezdet: 2013-01-31
Bithang :)

Sziasztok!

Én sem tartozom azon emberek közé akik gyakran fórum hozzászólást írnak.
Sok-sok hónap eltelt már de csak most jutottam ide hogy elolvassam magasztos írásaitok.
Nyilván Zoltán (Zero) döntésének meg volt az oka hogy a rádió törlésre került.
Nem hiszem hogy sárral kell dobálózni hacsak iszapfürdőt nem akartok :)
Elég ha az érintettek érzik a veszteség fájdalmát, és kár szítani a tűzet.
Valami történt igen, de ez nem ránk tartózik és nincs is értelme azon vitázni ami elmúlt.
Mélyen sajnálom a Bithang-yoo rádió összes rádiósát, de ha hoztatok egy döntést akkor ne csatázzatok,csak lépjétek át. Van értelme? Volt? Lesz? Ugye :)

Más:
A BHO rádió neve az én vezetésem alatt változott az akkor tetszetős Bitang-yoo névre,a miértjét tudják az érintett felek és ez sem publikus hisz elég annak tudnia akinek kell vagy kellett :)

Remélem értettétek az üzenetem :)
Mindenkinek további BITHANG-YOO műsorszórást,és sok fület :)
Valamint a BHO Torrent oldal vezetőinek további sikeres munkát.
Üdv:: Ágica....

Gábor44 képe
Gábor44
Offline
Kezdet: 2018-05-26
Mi köszönjük a részvételt.

Mi köszönjük a részvételt. Mint kiderült aki más véleményen van mint ti az  mind hülye, parszt és irigy. Egyedül csak az nem derült ki számomra a történetben, hogy mégis mire kéne irigynek lenni. Ez viszont komolyan érdekelne. 

Gábor44 képe
Gábor44
Offline
Kezdet: 2018-05-26
Akkor már kezdem érteni mire

Akkor már kezdem érteni mire fel ez a nagy hiszti. Senki se nélkülözhetetlem, fel kéne tudni dolgozni. 

AlexD képe
AlexD
Offline
Kezdet: 2010-11-05
Alexa??? Zsozso szerint annak

Alexa??? Zsozso szerint annak nem szabad hinni. laugh

https://www.torrentek.org/2018/12/06/cinema-zsozso-a-torrentezesnek-vege/

 

AlexD képe
AlexD
Offline
Kezdet: 2010-11-05
Srácok, srácok! Nem kell

Srácok, srácok! Nem kell mindent úgy mellreszívni! Én azok táborát erősítem akik szeretik a cirkuszt. Így remekül szórakozom a kommenteken. Mellesleg melyik másik oldalon olvashatunk ennyi kommentet? Kész csemege ez az inyenceknek. devil

otvos zsolt képe
otvos zsolt
Offline
Kezdet: 2013-01-15
Hát srácok ez a rádió aztán

Hát srácok ez a rádió aztán Istenesen bemutatkozott. :D

Ani0804 képe
Ani0804
Offline
Kezdet: 2018-08-26
valdano78 írta:Hát nem tudom

[quote=valdano78]

Hát nem tudom hogy jó ötlet volt e engedni hogy minden futóbolond írjon ide. 

[/quote]

Az oldal hivatalos álláspontja, hogy mindenki úgy járatja le saját magát, ahogy csak akarja. Mi továbbra se fogunk ebben meggátólni senkit se. :)

valdano78 képe
valdano78
Offline
Kezdet: 2012-12-31
Hát nem tudom hogy jó ötlet

Hát nem tudom hogy jó ötlet volt e engedni hogy minden futóbolond írjon ide. 

valdano78 képe
valdano78
Offline
Kezdet: 2012-12-31
Tévedésben vagy. Én

Tévedésben vagy. Én regisztráltam, így alanyi jogom. De neked, mint névtelen vedégnek csak megengedték. Nem tudom mikor fog feltünni neked, nektek, hogy ez egy cirkusz, és biza ti vagytok a látványosság. Én csupán érdeklődtem, hogy kell e ez ide. De ha neked ez a normális viselkedés, akkor elnézést kérek. 

gombi14 képe
gombi14
Offline
Kezdet: 2013-02-10
Na végre egy értelmes

Na végre egy értelmes bejegyzés. Én nem nagyon szoktam írkálni, de ezzel most fején találta a szöget.  Szerintem a normális viselkedés valahol ott kezdődik, hogy nem személyeskedünk és nem teregetjük ki a szennyesünket a nyilvánosság elé. De gondolom az itt jelenlévőknek ez most az újdonság erejével hat. Az nem zavar ha az egyik kutya marja a másik ebet. De az viszont elborzaszt, hogy már azokat is marják, akik csak megpróbálják felhívni a figyelmet erre az emberhez méltatlan viselkedésre. Azt hiszem bajban van a nemezetünk, ha a mai fiatalság csak ebben az óvodás stilusban képes kommunikálni egymással.