Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Berágott a magyar kalózokra a Disney, késnek a filmek

Atlantisz képe

A Warneres botrányt követően ismét a magyar kalózok miatt szívnak azok, akik becsülettel megvették a mozijegyet. Az első áldozat a Szörny Egyetem.

A Fórum Hungary információi alapján a Disney bekeményít, ugyanis a Vasember 3 első vetítésein valaki annak ellenére is lekamerázta és feltöltötte a világhálóra a filmet, hogy a mozik alkalmazottai éjjellátókkal pásztázták a nézőtereket.Ennek köszönhetően egy magyar forrásból származó Vasember 3-as kópiát töltött minden olyan felhasználó, aki késztetést érzett arra, hogy az igénytelen, alig élvezhető kamerás verziót nézze meg.A Disney úgy döntött, hogy megtorlásként egy héttel eltolja minden filmje premierjét: a közeljövőben késik a Szörny Egyetem és A magányos lovas, de mivel a Miki Egeres cég kezében van a Marvel és a LucasFilm is, így számíthatunk arra, hogy a Bosszúállók 2 és a Star Wars VII világpremierjét is elfelejthetjük.

GameStar!

szada 2013. május 10. 12:00

Melbourne képe
Melbourne
Offline
Kezdet: 2020-01-25
vélemény

A Disney és a Warner is csinálhat akármit, a feje tetejére is állhat. Mi nem fogunk változni, toljuk tovább ezerrel.

torrentorr képe
torrentorr
Offline
Kezdet: 2011-05-31
Már nagy a pofája a

Már nagy a pofája a Disney-nek is. Látszik, hogy nem kell nélkülözniük az anyagiak terén. Most, hogy ekkora céggé nőtte ki magát, azt tesz amit csak akar. Had pattogjon mint kecske sz@r a deszkán, szerintem sok vizet nem zavar itthon. A hazai mozik így is - úgy is rosszul állnak a bevételek terén (az ország jelenlegi gazdasági helyzetéből fakadó, össznépi csórósága okán...) ez már nem oszt nem szoroz nekik. Ez meg kiváltképp "tetszik", hogy úgy tesznek, hogy még örüljünk, hogy megnézhetjük a filmjeiket, most ki is van kiért? A másik röhej, hogy máshol nem is csinálnak ilyet, csak egy ebben csúnya kis gonosz és eldugott közép európai országban, aminek a fővárosa szerintük Bukarest.

kacsa képe
kacsa
Offline
Kezdet: 2012-05-30
Disney

Hát nem értem ez miért jó nekik :)
Így is fel fog kerülni max 1héttel később:)

kisspista képe
kisspista
Offline
Kezdet: 2012-03-25
Mert az már nem annyira gáz

1 héttel az amerikai premier után már kapni lehet DVD-n is és az nem akkora gáz, minthogy infra-kamerával nem szúrnak ki valakit a moziba, hiszen minden hagyományos kamera infrakamera is egy egyben, ezért szűrő van a lencsé(rendszer)ben, ami vörösesen megcsillan, ha erősebb infra-fény éri(infrakamerán keresztül nézve pedig szinte visszaveri a fényt mintegy tükör) és gondolom aktív kamerát használtak vetítés közben, hogy kiszúrják a jómadarakat.

kisspista képe
kisspista
Offline
Kezdet: 2012-03-25
'bekeményítenek'

Az ncore-on gyakran a vetítés első napján fent volt a cucc, de amióta nem lehet cam-ot föltölteni...

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Az nem volt egy rossz döntés

Az nem volt egy rossz döntés hogy nem tehetnek fel mozis filmeket , én nagyon ritkán de ha lehet le se szedem mert élvezhetetlen .

focinorbi képe
focinorbi
Offline
Kezdet: 2011-07-15
Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Az esetek zömében igazad van,de láttam már kivételeket,csak ezzel az a baj,hogy előre nem tudhatja az ember,csak akkor derül ki miután már letöltötte.

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Persze , így is van

Szevasz [@focinorbi] .

Persze , így is van de én maradok a türelmesebbek táborában , amire rákattantam az utóbbi időben az a magyar felirattal ellátott premier filmek , azt szedegetem inkább . (premier= ami még nem jelent meg dvd -n nálunk arra értem)

Kopasz képe
Kopasz
Offline
Kezdet: 2011-10-03
Atlantisz

Egyetértek veled én sok cam-os filmet szedtem le,de manapság inkább olvasok jobb minöség.

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Gondolkodtam ez most hír vagy

Gondolkodtam ez most hír vagy sem , mert ha jól tudom már korábban is példálóztak velünk és ezért tették későbe a premiereket .