Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Az UTS és a Torrent kereső

Dark Angel képe

Sziasztok! A régi arcoknak már nem kell bemutatni a torrentkereso.hu elnevezésű oldalt. Egy 2007 óta üzemelő saját fejlesztésű kezdeményezésről beszélünk, ami sokunk emlékezetében elég mély nyomot hagyott.

A torrent kereső .hu hosszú évek óta az UTS kiemelt partnere és az egyik legnagyobb támogatója. Eddig mint külső oldal hivatkoztunk egymásra. Ez a mai naptól megváltozik, ugyanis a torrentkereso.hu is csatlakozik Magyarország legnagyobb bittorrent komplexumához, az UTS-hez.

Ezzel a torrent kereső nem csak megmenekül a bezárástól, de egy olyan szervezet szerves része lesz, ami igyekszik központosítani és összefogni a magyar bittorrent közösséget.

Ez azt hiszem sikerült is, hiszen Az UTS már most is magába foglal:

Egy Torrent oldal figyelő hírportált: https://torrentek.info

Egy Bittorrent fórumot: https://torrentek.info/forum

Egy p2p Blogot : https://www.torrentek.org

És egy Torrent keresőt: http://torrentkereso.hu

Mi így együtt vagyunk az United Torrent Society!

Ez egy olyan birodalom amelyhez bárki csatlakozhat, hiszen nincsenek határai, pusztán néhány szilárd bástyája.

Ezen bástyák köré minden olyan tagot, oldalt szívesen várunk, akik úgy gondolják az igazi erő abban rejlik, ha összefogunk. Ha egymás gyalázása helyett inkább segítő kezet nyújtunk. Az UTS kapuja továbbra is nyitva áll előttetek.

Nincs más hátra, minthogy szeretettel köszöntsem a Torrent kereső.hu legénységét és mindazokat akik nekik köszönhetően találtak el hozzánk.

A jövőben igyekszünk kissé szorosabbra fűzni a szálakat és együtt még magasabbra emelkedni.