Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Az nCore titokban blokkolja az RTL klub anyagait!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1442
Az nCore titokban blokkolja az RTL klub anyagait!

Sziasztok! Az nCore még hónapokkal ezelőtt eltüntetett az oldalról minden rtl klubos anyagot a barátok köztől egészen a mi kis falunkig. Ezidáig szinte óramű pontossággal kerültek fel ezek az anyagok, most meg egyik napról a másaira lábuk kélt.

Külön érdekesség, hogy az egész teljes titokban történt, sehol egy hír, sehol egy hivatalos bejegyzés róla. Sőt, még a tiltott anyagok listájára is "elfelejtették" rábiggyeszteni:

https://s2.gifyu.com/images/Screenshot_2018-11-06-nCore-Wiki---Tiltott-a...

Az oldalt is kerestük ez ügyben, de ők egyszerűen a szerzői jogokra hivatkoznak, és az rtl-hez irányítottak bennünket:

Idézet:
online@rtl.hu
kozonsegszolgalat@rtl.hu

Ezeken a címeken lehet érdeklődni, hogy miért tiltottak az anyagaik.

Fontos hozzátenni, hogy a kérdéses anyagok kiváló minőségben elérhetőek az rtl egyik weboldalán, az rtl moston: https://www.rtlmost.hu/

Sokan viszont nincsenek megelégedve az oldallal, továbbá akadnak szép számmal olyanok is, akik nem preferálják az online filmezést.

További kérdéseket vet fel az, hogyha ezt az rtl klub elérheti, akkor mégis mi tarja vissza a többi televíziós csatornát? Továbbá mi lesz magával az ncore-al, ha kénytelenek leseznek az összes sorozatot beszüntetni?

Becsléseink szerint az nCore torrent oldalon jelenleg az összes formátumot beleszámolva 67248 darab sorozat kategóriájú torrent található. Vajon túl élné-e az oldal ezek hiányát?

Azt is érdemes elmondani, hogy az nCore kivételével az összes további magyar torrent oldalon felelhetőek az rtl-es anyagok. Következő cikkünkben a legjobb alternatívákat szedjük össze nektek.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Nyelvek