május 2018

lajoska76 képe

Már nyolc éve tart, de még mindig nincs vége a nagy magyar warezpernek

Bár már több mint nyolc éve tart a büntetőeljárás, másodfokon sem sikerült lezárni a legnagyobb magyar internetes kalózpert, mivel szerdán a fővárosi táblabíróság kirendelésére eljáró Pécsi Ítélőtábla – a főbb vádlottak vonatkozásában – első fokra dobta vissza az ügyet a Balassagyarmati Törvényszék által vétett hibák miatt.
Internetes alvilág jó rendőrségi kapcsolatokkal

lajoska76 képe

Újabb kalózperrel küzdenek a bíróságon

Elképesztő a kínálat az illegális filmek letöltését tekintve, már a legújabb mozifilmek is fent vannak az interneten. De ki és mennyit veszít azon, hogy a letöltők nem fizetnek a filmekért, zenékért? Kinek éri meg a kalózoldalak üzemeltetése, és bűncselekményt követ-e el az, aki letölt? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a Kékfény.

Dark Angel képe

Predator: Avagy a Cinema.zsozso más néven?

Sziasztok! A mai napon nagy vörös betűkkel az alábbi hír jelent meg a Diablo Torrent főoldalán:

Dark Angel képe

Megszűnt a HDPhoenix!

Sziasztok! A következő sorok olvashatóak a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben:

Cherry képe

Idegen kultúrák,hasznos tanácsok / Bahreini Királyság

A Perzsa-öböl bejáratánál fekvő Bahreini Királyság,a térség egyik leggazdagabb országa,a huszadik századig gyöngyhalászatáról volt híres.

Dark Angel képe

Torrent Mustra! A hét legérdekesebb hírei, eseményei! - 05/27/18 - by TORRENTEK.info

Bevezető!

Sziasztok! Ez itt a torrent mustra, amiben a legnagyobb torrent oldalak legérdekesebb híreit, eseményeit gyűjtjük ki nektek egy csokorban, hogy mindig képben legyetek.

Dark Angel képe

Diablo Torrent: Holnap érkezhet a Solo: Egy Star Wars-történet című film!

Sziasztok! jegyeket és bérleteket előkészíteni, pattogatott kukoricát élesíteni, és a szomszédokat lecsendesíteni. Ugyanis a leszálláshoz készülődik az ezeréves sólyom!

Dark Angel képe

UTS: Kalózmegjelenések - Taxi 5!

Sziasztok! A mai napon elérhetővé vált a Taxi 5 című film, a nagy sikerű taxi sorozat legújabb darabja Luc Besson kelléktárából.

lajoska76 képe

Tudja, mit tölt most rengeteg torrentező?

A TorrentFreak szakoldal összeállította az elmúlt időszak legnépszerűbb filmes letöltéseit soroló toplistáját.

Ha torrentezik, tudjon arról is, hogy nemrég megszületett az Európai Unió Bíróságának ítélete a fájlmegosztó platformokkal kapcsolatban. A torrentoldalakra, illetve a torrentezőkre nézve kedvezőtlen határozatot itt olvashatja el.

Tűzgyűrű: Lázadás
Bosszúállók: Végtelen háború

lajoska76 képe

Versenycsúccsal nyert Hosszú Katinka

Ahogyan arról írtunk, Hosszú Katinka pénteken, az amerikai Speedo Grand Challenge-en kezdte el a versenyszezont. A 200 vegyes szerepelt az első napi programjában, délelőtt az előfutamok során már biztató 2:11.91-et úszott.