május 2016

forum

Sziasztok! Május 22 és július 20.-a között oldalunk fórumrészlege karbantartás miatt nem lesz elérhető. De igyekszünk a kiírt időpontnál jóval előbb visszatérni.

eStone torrent oldal adatlap

eStone torrent oldal adatlap

BitSite torrent oldal adatlap

BitSite torrent oldal adatlap

4
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (3 szavazat)

UTSv3: A következő fokozat!

Sziasztok! Útjára bocsájtottuk az UTSv3 elnevezésű projektünket, mely idővel remélhetőleg elnyeri a többség tetszését. A v3 mindenből a leg! Az eddigi oldalaink legjobb részeit, erősségeit igyekeztünk ötvözni, ami idővel egy minden eddiginél átláthatóbb, és hatékonyabb oldalt fog eredményezni.

Ajánló

some_text

Egyéb, nem a bittorenthez köthető témáink!

-Milyen zenét hallgatsz most?: Katt ide!

United Torrent Society forum ( UTSFórum )

Mi az az UTSFórum?

Az UTSFórum (United Torrent Society forum) a United Torrent Society (Röviden UTS) fóruma. Ami a torrent oldalak híreivel, eseményivel és különböző csevegő témákkal foglalkozik. Az ország legnépszerűbb bt fóruma, mely saját gyártású híreket is publikál, melyekkel sehol máshol nem találkozhatsz.

Röviden milyen funkciók érhetők el?




TORRENTEK.info

Mi az a TORRENTEK.info?

A TORRENTEK.info a United Torrent Society (Röviden UTS) bittorrent portálja. Ami a torrent oldalak híreivel, és azok adataival foglalkozik. Az ország egyetlen a témával foglalkozó hírportálja, mely saját gyártású híreket is publikál, melyekkel sehol máshol nem találkozhatsz.