május 2013

Leszereli a figyelemterelő leveleket a Google.

Az első felhasználók számára már élesedett a Gmail legújabb verziója, amely bevezeti az automatikusan kiküldött levelek szortírozását. Az új nézet sikeresebb lehet, mint a Priority Inbox, a mezei felhasználó számára átláthatóbb, érthetőbb annál.

THX

"Üdv Torrentező!
Szeretnélek meghívni egy most induló torent oldalra,
ahol egy remek társaság tagja lehetsz!
-Stabil működés
Napról napra bővülő torrentek
Nem is untatlak tovább,gyere és nézz be hozzánk és érezd jól magad.
Üdv THX staff
Elérhetőségünk:http://th-x.info/signup.php"

http://th-x.info/style/szurke/banner.gif

Hollywood eltüntetné a Megát a Google-ből

A Warner Bros. és az NBC Universal arra kérték a Google-t, hogy távolítsa el keresési eredményei közül a Mega online tárhelyszolgáltatás kezdőlapját. A két hollywoodi stúdió szerint ugyanis az oldalon az ő jogvédett tartalmuk is hozzáférhető. Kim Dotcom, a szolgáltatás létrehozója elutasította a vádakat, és a jogtalan cenzúra terjedéséről beszélt.

Kártevőkkel a szerzői jogsértések ellen?

Az amerikai szórakoztatóipar újabb érdekes javaslattal állt elő: azt akarja elérni a kormánynál, hogy a termékekbe akár kártevőket is integrálhasson a szerzői jogsértések felderítésére.

Bithorlo & torrentek.info

A Bithorlo felhasználói ujabb lehetőségben részesültek.
Az oldalra belépve három újabb ikonnal találkozhatnak.

DTS hang a filmeknek

Mivel vannak a filmekhez feliretok amiket lelehet tölteni vajon vannak-e olyan oldalak ahol hangot lehet leszedni, Mint például Blu Ray lemezen vannak szinkron hangok különböző nyelven, de az angol ból álltalában mindíg 2 db van egy sima DD5.1 és DTS 7.1-es nos ha én szertnék DTS hangot a lemezre tenni már mint magyarul DTS 5.1 vagy 7.1 -et,akkor van olyan oldal ahol ilyen fájlok vannak filmekhez.

A YouTube-story új fejezete.

Úgy tűnik egymásra mutogatás helyett felnőtt óriásvállalatokhoz méltó módon a Google és a Microsoft gyorsan megegyezésre jutott a YouTube app fejlesztésének ügyében.

RIAA: nem működik az izomközpontú cenzúra

A jogvédő szervezet szerint semmit sem érnek a Google-nek küldött eltávolítási kérelmek.

Blokkolják a Pirate Bay-filmet Angliában

Gyakorlatilag lekapcsolták az angol hatóságok két letöltőoldalt, a Movie2K-t és aDownload4All-t, mivel szerintük megsértették a szerzői jogokat. A legtöbb angol internetszolgáltató (BT, Virgin Media, Sky, TalkTalk és az EE) elkezdte blokkolni a két oldalt, mivel ezt rendelte el a bíróság, miután a szerzői jogokat védő Motion Picture Association (MPA) feljelentette a két oldalt.

Dotcom perelné a Google-t és Facebookot

Kim Dotcom bejelentette, hogy ő találta fel az úgynevezett kétfaktoros hitelesítést, és természetesen szabadalmaztatta is. A Megaupload alapítója szerint a Twitter által most bevezetett biztonsági mechanizmust minden héten több milliárdszor használják amerikai cégek, engedély nélkül. Egyelőre nem szeretne perelni, de még meggondolja, ha a Google és a Facebook nem segít az amerikai kormány elleni jogi harcának pénzügyi támogatásában.