december 2012

iceman képe

Ujévi köszöntő

Az új esztendő kapuján
szebbet s újat várunk tán
de ránk köszönt a hideg tél
s tovaszáll minden remény.
Ott legbelül a szívünkbe
sok jóbarát jut eszünkbe
kiket feledni nem tudunk
akárhány esztendő elsuhan.

CSERÉKBEN ÉS FELAJÁNLÁSOKBAN GAZDAG ,*CSALÓKTÓL MENTES*BOLDOG Ó ÉS UJÉVET KIVÁNOK MINDEN TORRENTES TÁRSAMNAK.ÜDVÖZLETTEL ICEMAN

Címkék:
erdeikutya képe

BroadcasThe.Net ( BTN )

A Broadcasthe.net ( BTN )torrent oldal topicja. Az általános beszélgetések helye. A meghívó/acc kéregetését kéretik mellőzni!

Devil képe

Hollywood a legnagyobb torrentezők között

[b]A hollywoodi filmstúdiók évek óta a legszigorúbb jogi eszközökkel lépnek fel a kalózmásolatok terjedésével szemben, de - amint az a német Die Welt című lap online kiadásának a BitTorrent fájlmegosztó hálózat által készített felmérés eredményeire hivatkozó cikkéből kiderül - maguk is a legnagyobb fájlmegosztók közé tartoznak.[/b]

strelok képe

Felajánlás/Csere lista

Pipus ötletére alapozva és a felhasználói igények kielégítésére létrehozott topic amely összegzi, hogy egyes felhasználók milyen meghívóhoz,fiókhoz jutottak, csere vagy felajánlás útján.

Jelmagyarázat:

* =az accountot jelöli
() =zárójelben lesz jelezve, hogy a felhasználó kitől kapta a meghívót/fiókot

Kopasz képe

Humor

Ahogy a dühöngöt olvasva több forumtársunk hiányolja a humoros bejegyzéseket,köztük én is.
Nem a vicc feltöltésekre gondolok, inkább egy táma amit kisarkitva humoros formájában egymás között "megbeszélnénk"

Tehát ide nem vicceket várunk,hanem olyan híreket amelyek humorosak,vagy humoros formájában egymás között "megbeszélnénk""

Címkék:
The1st képe

Photoshop

Photoshop. Gondolom mindenki hallott róla és sokunknak az álma, hogy a mesterévé váljunk. Azért hoztam létre ezt a topicot, mert elkezdtem használni a Photoshop CS6-ot, de nem sok sikerrel. Tippekre és tanácsokra lenne szükségem, amiket ide várok, hogy mindenki, akit érdekel, elolvashassa. Ha tudtok olyan könyvről, ami jó a CS6-hoz is, azt is osszátok meg velünk.

Címkék:
Kopasz képe

TorrentPont-duplatopic

Az odalal kapcsolatos álltalános informáciok.

Dark Angel képe

Színfalak mögött szabályzat

A torrent oldalaknak és főként vezetőiknek is megvannak a saját ügyeik, akár egymás között is. Ha úgy gondolod, hogy tudod valamiről az igazságot, amit elhallgattak vagy szeretnéd, ha más is megismerné a történeted, véleményed, akkor itt most megteheted.

pipus képe

Meghívó átadás

Kedves fórumtársaim azért hoztam létre e topikot,hogy aki adott meghívót valakinek,akár cserében,akár ajándékként az írja ide az illető nevét(aki kapta a meghívót),hogy elkerüljük azon esetek lehetőségét,hogy egy személy több meghívót(acc-ot) kapjon egy oldalra!