december 2011

Hány magyar regisztrációhoz kötött torrent oldalt használsz?

Hány magyar regisztrációhoz kötött torrent oldalt használsz aktívan és miért ennyit? Mik ezek az oldalak és melyiket miért használod?
Aktív használat alatt értsük azt, hogy legalább heti egy alkalommal bejelentkezel az adott oldalra.

Ne felejts el szavazni!

Újítás [8 kész] (2012.02.04-03:17)

Megkezdődött az oldal funkcióit érintő fejlesztéssorozat, melynek előrehaladtát ebben a posztban fogom jelezni. Eddig elkészült fejlesztések:

Új próbaszerver!

Ma éjjel egy új szerverre költöztünk, eddig úgy tűnik sikeresen! Jelen pillanatban a tesztfázis zajlik az új rendszerrel, így bármikor előfordulhat kisebb összeomlás : ) Mi a véleményetek? Az oldal sebessége? Maradjunk?

Meghívó igénylés

Mindenképp olvasd el, mielőtt ide írsz:

Fórumtéma, ahol torrent meghívókat kérhetsz kulturáltan a következő módon:

  • Ne ez legyen az első hozzászólásod az oldalon!
  • Pontosan megfogalmazod, hogy miért is van szükséged erre a meghívóra. FIGYELEM! A kérek egy nCore meghívót, mert az egy jó oldal nem elfogadható indoklás.

Meghívó felajánlások

Mindenképp olvasd el, mielőtt ide írsz:

Fórumtéma, ahol torrent meghívókat, megunt felhasználói fiókokat stb. ajánlhatsz fel. Másképp: a közösség számára rendelkezésre bocsájtasz ingyen elvihető meghívókat, anélkül, hogy a szabályok betartásán és köszöneten kívül bármi mást kérnél cserébe.

ITT TILOS!

  • Meghívócsere ajánlatokat tenni
  • Meghívókat kérni

Kevesebbet torrentezünk, mint egy éve

Ahol elérhető a Hulu, a Netflix, és a többi olcsó, kényelmes legális videóstreaming szolgáltatás, ott észrevehetően visszaesik a fájlcserélők forgalma – ez a fő tanulsága a Torrentfreak fájlcsereportál év végi statisztikáinak. Meg az, hogy már a pornó sem érdekli különösebben a torrentezőket.

Bírósági döntés mondta ki, hogy a fájlmegosztó szoftverek legálisak

Egy újabb spanyol bíró hozott olyan ítéletet, mellyel elégedetlenek a jogtulajdonosok. A döntés indoklása szerint a technológia önmagában nem törvénysértő.

3 és fél év börtönt kapott a "torrent"király

3 év és 5 hónap börtönt szabott ki a lipcsei bíróság arra a 47 éves férfira, aki a fejlesztője és fő üzemeltetője volt a legnépszerűbb fizetős fájlmegosztó oldalnak, a több, mint tízezer német szinkronos filmet illegálisan feltöltő kino.tónak.

Pofára esés: a jogvédők is kalózkodnak

Mindkét fél mást állít, de ha valós tényeken alapul a TorrentFreak közlése, akkor a kiadói szervezet jelentős morális deficittel lesz kénytelen megküzdeni.

Boldog ünnepeket!

Kedves Barátaim!

Szívből kívánok nektek
Áldott karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet!

zazzle