Apró hiba miatt bukott a kalózoldal


4 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Atlantisz képe
Offline
some_text
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések:
Apró hiba miatt bukott a kalózoldal

A szeveren tárolt DVD-filmek miatt vitték el a NAV pénzügyi nyomozói a mozifilmeket és sorozatokat kínáló CinemaStore fájlcserélő oldalt.

A szerveren tárolt filmek miatt csapott le a NAV az egyik magyar fájlcserélő oldalra - tudta meg az [origo] az adóhatóság sajtóirodájától. A NAV pénzügyi nyomozói kedden foglalták le azt az egy darab szervergépet, amelyen a mozifilmeket és sorozatokat kínáló CinemaStore fájlcserélő oldalt futott.

A NAV sajtóirodája közölte, hogy szerzői jog megsértésének alapos gyanújával folyik nyomozás. Az ügy egy védjegyjogosult feljelentése alapján indult, aki azt tapasztalta, hogy az általa forgalmazott filmek kereskedelmi forgalma jelentősen visszaesett a jogsértő ingyenes letöltések hatására. A szerverterembe kiszálló nyomozók megállapították, hogy a CinemaStore szererén több szerzői jogvédelem alatt álló DVD-film található meg.

[adsense:250x250:0123456789]

A CinemaStore fájlmegosztó oldal az adóhatóság által közöltekkel ellentétes információkat közölt blogján. Az oldal adminisztrátora szerint a szerveren nem voltak filmek, hanem csupán egy fórum futott, amelyen fájlmegosztó oldalakra mutató linkeket osztottak meg egymással a felhasználók. A CinemaStore korábban torrentoldalként működött, ám még akkor sem tárolt filmeket a szerver merevlemezén.

[origo]2012. 08. 15., 15:38
http://www.origo.hu/techbazis/20120815-apro-hiba-miatt-bukott-a-cinemast...


torrentorr képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2011-05-31
Bejegyzések:
Na már mi is "nyalunk" a

Na már mi is "nyalunk" a nyugatnak..., mint az ukránok vagy ez csak olyan nesze semmi fogd meg volt ajándékba a részünkről??? Smile


Atlantisz képe
Offline
some_text
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések:
Részünkről

Részünkről nem nyalás , az ukránok részéről egyértelmű .


Atlantisz képe
Offline
some_text
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések:
Nagyon nagy

Nagyon nagy az erőlködés , valamit a hatóságaink is felszeretnének mutatni .