Get Adobe Flash player

A Ztracker titokban, kriptovaluta bányászásra használja a saját felhasználóik gépét!

some_text

Hetekkel ezelőtt robbant a bomba mikor kiderült, az egyik legnagyobb és legnépszerűbb torrent oldal, név szerint a Pirate Bay olyan scriptet helyezett el az oldalán, amely a látogatóik számítógépének és böngészőjének erőforrását használva kriptovalutát bányászhatnak. Erről a TorrentFreak számolt be elsőként, és mi azonnal lefordítottuk nektek: A Pirate Bay titokban, kriptovaluta bányászásra használja a látogatóik gépét.

De nem kellett sokat várni a magyar példákra, jogutódokra sem. Mára beigazolódott sokunk félelme és sejtése, miszerint a Ztracker szintén bányászkodásra adta a fejét:

some_text

A felhasználók természetesen nem sokat vesznek észre a megnövekedett terhelésből, plusz energiafogyasztásból! Betudják a már jól megszokott reklámoknak, vagy egyszerűen észre sem veszik!

Sokan úgy tartják ez az új bevételszerzési forma majd kiválthatja a sokak számára irritáló reklámokat. De egyenlőre úgy tűnik ez csak egy újabb tehén a másik mellé, és most már egyszerre lehet fejni a kettőt.

some_text

Szerény véleményem az, hogy itt a valódi bányászok a tudtukon kívül maguk felhasználók, akik a hasznot lefölözik pedig a tulajdonosok. Nagyon úgy tűnik, hogy kezd betörni a kapitalizmus a privát oldalakra is. De vajon mennyire fér meg ez a jó öreg szocialista mentalitással, miszerint minden közös és mindent megosztunk egymással?

some_text

Én úgy gondolom amíg van mit letölteni addig az emberek többségét nem érdeklik sem a reklám sem pedig a hasonló dilemmák.

Ami kicsit aggasztó az az, hogy az ember ezek után már nem lehet biztos abban, hogy a tudtán kívül mibe keverik bele, milyen ügyleteknek lesz a részese!

De vajon mennyire éri meg ez az új bevételi forrás?

Egyéb oldalaknál is számíthatunk hasonlóra?

A folytatásban ezekre a kérdésekre is választ kaphattok!

Addig is várjuk véleményeteket, észrevételeiteket akár név nélkül, akár kommentbe.

Hír a fórumon: http://torrentek.info/forum/uts-exkluz-v-h-rek/143629-ztracker-titokban-kriptovaluta-ny-sz-sra-haszn-lja-saj-felhaszn-ik.html

Címkék: Ztracker, Tegyük tisztába

Kacsa11 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2017-11-09
Bejegyzések:
Én nem tapasztaltam semmi ilyesmit

én nem tapasztaltam semmi ilyesmit, minden fut gyorsan
terhelés sincs

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!