Get Adobe Flash player

Sci-fi

Power Rangers - Power Rangers

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2017-04-06
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Még nincs értékelve

ason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.

Címkék: Akció, Kaland, Power Rangers, Power Rangers adatlapja, Power Rangers Download, Power Rangers előzetes, Power Rangers értékelés, Power Rangers film, Power Rangers letöltés, Power Rangers movie, Power Rangers mozi, Power Rangers online, Power Rangers szellem leírás, Power Rangers Teljes film, Power Rangers teljes film magyarul, Power Rangers torrent, Sci-fi

Élet - Life

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2017-03-23
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik.

Címkék: Élet, Élet Download, Élet előzetes, Élet értékelés, Élet letöltés, Élet mozi, Élet online, Élet teljes film, Élet Teljes film adatlapja, Élet teljes film magyarul, Élet torrent, Életleírás, Horror, Life, Life Download, Life movie, Life online, Sci-fi, Thriller

A fehér király - The White King

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2017-03-09
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)

A 12 éves Djata a világtól teljesen elzártan él szüleivel egy disztópikus diktatúrában. Egy napon két ügynök csönget be hozzájuk, akik az apjáért jöttek. A kormány börtönbe zárja a férfit, Djata pedig egyedül marad az anyjával, miközben mindkettejüket azonnal árulónak bélyegzik. A fiú nehezen tudja feldolgozni apja elhurcolását és hiányát, a sok hazugságot és a hirtelen felnőtté válás terheit.

Címkék: A fehér király, A fehér király Download, A fehér király előzetes, A fehér király értékelés, A fehér király leírás, A fehér király letöltés, A fehér király mozi, A fehér király online, A fehér király teljes film, A fehér király Teljes film adatlapja, A fehér király teljes film magyarul, A fehér király torrent, Dráma, Sci-fi, The White King, The White King Download, The White King movie, The White King online

Logan - Farkas - Logan

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2017-03-02
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (3 szavazat)

Az egyik legerősebb mutáns ő. Szelídíthetetlen, elpusztíthatatlan, kiismerhetetlen. És szeret szivarozni. Egy titkos katonai fegyverkísérlet alakította annál is keményebbé, amivé a génjei tették. A csontjait adamantiumötvözetre cserélték, ám azt a képességét, hogy a sebei azonnal begyógyulnak, nem vették el tőle. Ökléből gyilkos karmok bújnak elő, és nem fél használni őket.

Címkék: Akció, Dráma, Logan, Logan - Farkas, Logan - Farkas Download, Logan - Farkas előzetes, Logan - Farkas értékelés, Logan - Farkas leírás, Logan - Farkas letöltés, Logan - Farkas mozi, Logan - Farkas online, Logan - Farkas teljes film, Logan - Farkas Teljes film adatlapja, Logan - Farkas teljes film magyarul, Logan - Farkas torrent, Logan Download, Logan movie, Logan online, Sci-fi

A Kaptár: Utolsó fejezet - Resident Evil: The Final Chapter

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2017-01-26
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)

A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja.

Címkék: A Kaptár: Utolsó fejezet Download, A Kaptár: Utolsó fejezet előzetes, A Kaptár: Utolsó fejezet értékelés, A Kaptár: Utolsó fejezet leírás, A Kaptár: Utolsó fejezet letöltés, A Kaptár: Utolsó fejezet online, A Kaptár: Utolsó fejezet teljes film, A Kaptár: Utolsó fejezet teljes film magyarul, A Kaptár: Utolsó fejezet torrent, Akció, Horror, Resident Evil: The Final Chapter, Resident Evil: The Final Chapter Download, Resident Evil: The Final Chapter online, Sci-fi

Utazók - Passengers

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2017-01-12
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel.
Elvileg.

Címkék: Dráma, Kaland, Passengers, Passengers Download, Passengers online, Románc, Sci-fi, Utazók Download, Utazók értékelés, Utazók letöltés, Utazók online, Utazók torrent

Érkezés - Arrival

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2016-11-10
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 3 (2 szavazat)

Ha egyszer eljönnek hozzánk az idegenek, akkor nem csak az lesz a kérdés, mik a szándékaik, hanem az is, miként fogunk velük kommunikálni - és hogyan. Ez a magát szinte minden műfajban kipróbáló kanadai Denis Villeneuve (Sicario - A bérgyilkos, Ellenség, Fogságban) új filmjének kiindulópontja és lényege.

Címkék: Arrival, Érkezés, Sci-fi

Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet - Rogue One: A Star Wars Story

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2016-12-15
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

A fő Skywalker-történetet felvonultató filmek mellett a Disney egy-egy mellékszálat is be szeretne mutatni a Star Wars világából. A Zsivány Egyes a harmadik és negyedik epizód között játszódna, ami az első Halálcsillag terveit ellopó küldetést mutatná be.

Címkék: Sci-fi, Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet

A függetlenség napja: Feltámadás - Independence Day: Resurgence

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2016-06-23
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 3.3 (3 szavazat)

Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.

Címkék: A függetlenség napja 2, Sci-fi

Végjáték (Ender's Game)

See video

Moziban megjelenés:
csü., 2013-11-07
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

színes, amerikai sci-fi, 2013 (12 (eb))

rendező: Gavin Hood
forgatókönyvíró: Gavin Hood, Orson Scott Card
operatőr: Donald McAlpine
producer: Orson Scott Card, Robert Chartoff, Lynn Hendee, Alex Kurtzman, Gigi Pritzker
vágó: Zach Staenberg

szereplő(k):
Harrison Ford (Hyrum Graff ezredes)
Abigail Breslin (Valentine Wiggin)
Hailee Steinfeld (Petra Arkanian)

Címkék: Sci-fi, Sci-fi

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!