Get Adobe Flash player

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

A gyilkos médium

A gyilkos médium(Red Lights)

A paranormális jelenségeknek beállított szemfényvesztések után nyomozó Dr. Margaret Matheson és a fiatal asszisztensét jelentő Tom Buckley azzal a szándékkal kutatják a különféle természetfeletti eseményeket, hogy lerántsák a leplet a háttérben álló csalásról. Simon Silver, a legendás vak médium harminc évig tartó, rejtélyes távolléte után újra a figyelem középpontjába kerül, és alapos fejtörésre készteti az ortodox tudomány híveit és a hivatásos szkeptikusokat egyaránt.
Tom egyre megszállottabban érdeklődik Silver iránt, akinek mágneses ereje az újabb és újabb megmagyarázhatatlan események szaporodásával fokozódik. Miközben az asszisztens közelebb kerül a médiumhoz, a feszültség egyre csak nő, és az idő előrehaladtával Tom világnézete gyökeres változáson megy keresztül.

Youtube trailer: 
Videó megtekintése
Megjelenés dátuma: 
csü., 2012-11-29
Borító: 
Név Érték Mikor
saci2
4
2013-04-20 11:52
Carloska
3
2012-12-27 01:25
Anonymous
5
2012-12-26 12:23
Mennyire éri meg szerinted erre a filmre pénzt kiadni?
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (5 szavazat)
A szavazáson ne csupán az alapján szavazz, hogy mennyire tetszett a film, hanem az alapján dönts, hogy szerinted megéri-e pénzt adni érte egy mozijegy formájában!
A hozzászólások között tudod értékelni a filmet és megindokolni véleményed!
FIGYELEM! Ez nem torrent oldal, itt nem tudsz semmit letölteni! A témák célja, hogy kiszurjük azokat a filmeket amelyekért érdemes moziba járni és pénzt adni!
Címkék: ( általános), filmek, Thriller

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!