Get Adobe Flash player

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Pokoli szomszedok

Diamond Sex Shop Webáruház

Nincs is rosszabb, mint egy pokoli szomszéd… főleg, ha valóban az alvilágból jött. A Comedy Central legújabb animációs sorozata, a Pokoli szomszédok egy démoni család hétköznapjait mutatja be.

Tartalom:

A következő céllal jöttek a Földre: megakadályozni, hogy az emberek bezavarhassanak a Pokol nyugodt mederben folyó gonosz mindennapjaiba. A Pokoli szomszédok című szatirikus hangvételű amerikai animációs sorozatot 2010 júniusában mutatták be a TBS csatornán. A történet szerint a szellemekből álló Hellman család felköltözik az Alvilágból a texasi Houstonba, hogy megállítsanak egy akciót, amelynek célja, hogy leássanak a Föld magjába. A család szembesül azzal, milyen az emberek között élni, és rájönnek, hogy mi is tudunk olyan gonoszak, lenni, mint a démonok, sőt, a Föld valójában alig különbözik a Pokoltól...

Balthazor Hellman, a család feje, egy kicsit naiv, de nagyon jószívű, túlsúlyos szellem, aki a Pokolból erőszeretettel követte nyomon az emberiséget, méghozzá televízión keresztül, és emiatt korábban komoly konfliktusba került a Sátánnal. Felesége a csinos Tina, akinek két szenvedélye az alkohol és a pletyka, és van két gyermekük is, Josh és Mandy. A család különleges manó kutyája Pazazu úgy viselkedik, mintha rendes, evilági eb volna, van azonban egy különleges képessége: meg tudja állítani az időt! Szenvedélyesen rajong a popkultúráért, kedvence Lady Gaga és a Jonas Brothers. A család talán legfurcsább tagja a tudathasadásos Vlaartark Mimlark nagybácsi, akit különös vonzódás fűz a macskákhoz, mármint gasztronómiai értelemben.

Szó mi szó, bizarr egy család, de – mint kiderül – a szomszédjaik és a körülöttük élő emberek szintén nem normálisak. A Pokoli szomszédok külföldön már osztatlan sikert aratott, várhatóan hamarosan a hazai nézők szívébe is belopja magát. Pokoli szomszédok február 7-én, kedden, 22:55-től a Comedy Central műsorán!

Címkék: Hell, neighbours, pokoli, szomszedok
bedy
bedy képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2012-02-19
Bejegyzések:
Láttam pár részt belőle , nem

Láttam pár részt belőle , nem tűnik olyan rossznak de nem fogott meg , lehet rossz pillanatban hangulatban néztem, de nem estem hanyatt tőle vagy inkább csodálkoztam??

Atlantisz
Atlantisz képe
Offline
some_text
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések:
Én láttam mindegyiket ,

Én láttam mindegyiket , nagyon szórakoztató volt bár nem kimondottan gyerekeknek való .

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!