Az new-music.eu torrent oldal topicja. Szabad eszmecsere a new-music.eu torrent oldalról, mindenről, ami kapcsolható a new-music.eu! A new-music.eumeghívó kéregetés tiltott!
new-music.eu
sziasztok egy kis statisztika
Regisztrált felhasználók 13,144 Ebből tag 1,967
Mai napon regisztrált 0 Jelenlévő felhasználók 5
Torrent fileok 5,218 Ma feltöltött torrentek 11
Csatlakozások 4,019 Ebből aktív módban 3888
Seederek 3,866 Leecherek 153
Valós leecherek 165 Átlagos sebességük 1.82 MB/s
Seeder/Leecher arány 2527 % Aktív peer-ek aránya 97 %
Összes letöltés 87.30 TB Letöltési sebesség 5.46 MB/s
jó lenne csak kár hogy sms-el lehet csak bekerülni.
Valakinek van valami bővebb infója az oldalról? Soha nem hallottam róla.
Csak sms-küldéssel lehet bekerülni, tehát zárt oldal.
De pénzért ad pár Gb upp-ot.
Csak sms-küldéssel lehet bekerülni, tehát zárt oldal.
De pénzért ad pár Gb upp-ot.

Akkor ez ilyen diablo,dark-angel féle oldal. Jó drága sms-sel lehet bejutni ahogy nézem. A monitorozó 40000torrentet ír, ha az aktív torrentek számában is hasonlít a dibalora akkor annyira nem lehet nagy szám az oldal. 
Csak sms-küldéssel lehet bekerülni, tehát zárt oldal.
De pénzért ad pár Gb upp-ot.

Akkor ez ilyen diablo,dark-angel féle oldal. Jó drága sms-sel lehet bejutni ahogy nézem. A monitorozó 40000torrentet ír, ha az aktív torrentek számában is hasonlít a dibalora akkor annyira nem lehet nagy szám az oldal. 
Nekem is ott ment el a kedvem amikor sms-t kért.
Leszedünk minden zenét máshonnan.
Ajánlom bátran az insane oldalt nem kifejezetten zene oldal de nagyon profi csapat foglalkozik a témával.
Csak sms-küldéssel lehet bekerülni, tehát zárt oldal.
De pénzért ad pár Gb upp-ot.

Akkor ez ilyen diablo,dark-angel féle oldal. Jó drága sms-sel lehet bejutni ahogy nézem. A monitorozó 40000torrentet ír, ha az aktív torrentek számában is hasonlít a dibalora akkor annyira nem lehet nagy szám az oldal. 
Nekem is ott ment el a kedvem amikor sms-t kért.
Leszedünk minden zenét máshonnan.
Ajánlom bátran az insane oldalt nem kifejezetten zene oldal de nagyon profi csapat foglalkozik a témával.

Igen az Insane tényleg egy minőségi oldal.
Az oldal üzemel!!







Sziasztok,ki tud valamit hova lett a zene letöltö oldal.Elöre is köszönöm a segítséget.Üdv Dali