TORRENTEK.info - Torrent oldal figyelő, fórum, hírportál, meghívócsere!
Vicces Vicces:  0
Tetszik Tetszik:  0
Köszönöm Köszönöm:  0
Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 15 (16) összesen
Ha Érdekesnek találtad a témát oszd meg ismerőseiddel is!

Téma: Karácsonyi menü.

  1. #1
    Ki mit f?z karácsonyra
    Talán aki nem tudja még egy kis ichletet merithet ebb?l

    Facebook Comments

    "Élj úgy , hogy ne vegyenek észre ,de ha eltűnsz onnan, hiányozz!"

  2. # ADS
    Tárhely szolgáltató
    Csatlakozott
    Always
    Hozzászólások
    Many


    Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!



    some_text

    Diamond Sex Shop Webáruház

    Ingyen Meghívók/Gift Invitations I Filmek/Movies
     

  3. #2
    Mester wattacukor avatara
    Csatlakozott
    Jul 2011
    Hely
    itthon
    Életkor
    33
    Hozzászólások
    847
    Hírnév szint
    0
    Hús leves : sült hús . t?lt?tkáposzta .rántotszelet
     

  4. #3
    Guest  avatara
    halászlé... és .... töltöt hus......


    ez volt és jól volt........
     

  5. #4
    Nálunk vörösboros, citromos töltött fácán, fácánleves, ?z gerinc, meg még valamelyik alkatrésze az ?znek. Volt még sokmindeni, de ezeket készítettem én, így ezekre emlékszem

  6. #5
    Mániákus Fórumozó Rajoscsibe avatara
    Csatlakozott
    Sep 2015
    Életkor
    36
    Hozzászólások
    211
    Hírnév szint
    3
    Beigli, töltött káposzta, rántott hal és hús, halászlé, kocsonya
    Rajoscsibe

  7. #6
    Jól hangzik, lehet hogy benézek. :P Itt megint alakítottak a vadász haverok, szóval ismét lesz fácán, ?z, nyúl, meg ami még nem tudott elmenekülni el?lük. XD

  8. #7
    Mániákus Fórumozó Rajoscsibe avatara
    Csatlakozott
    Sep 2015
    Életkor
    36
    Hozzászólások
    211
    Hírnév szint
    3
    Idézet Dark Angel, post: 419349, member: 1 eredeti hozzászólása
    Jól hangzik, lehet hogy benézek. Itt megint alakítottak a vadász haverok, szóval ismét lesz fácán, ?z, nyúl, meg ami még nem tudott elmenekülni el?lük. XD
    Nálunk nincs már vendégség. Bedobtam a törölköz?t.
    Rajoscsibe

  9. #8
    Moderátor balage avatara
    Csatlakozott
    Mar 2013
    Hely
    Valahol Európában
    Életkor
    43
    Hozzászólások
    2,825
    Hírnév szint
    7
    töltött káposzta, bejgli, kaszinó tojás, pogácsa, mézeskalács, hirtelen ennyi jut eszembe
    [IMG]http://s2.postimg.org/n3tdn5xrt/alairas_tegla_balage_fenyek3.gif[/IMG]
    "Nem vagyok antiszociális, egyszer?en csak nem vagyok felhasználóbarát."
    [URL='https://www.facebook.com/pages/Torrentekinfo/158105917573167']Torrentek.info a Facebookon[/URL] | saját mailcímem: UTS(kukac)balage.eu

  10. #9
    Idézet Rajoscsibe, post: 419350, member: 28605 eredeti hozzászólása
    Nálunk nincs már vendégség. Bedobtam a törölköz?t.
    Nem baj, úgy se szeretek potyázni. Tavaly bodrogi módra készítettem el a fácánt:

    Káposztás fácán Bodrogi módra

    1 kg fehérboros savanyúkáposztát megdinsztelek, sózom, borsozom, majd köménnyel ízesítem. Az apróra vágott burgonyát és babot belekeverem, egy picit összemelegítem.







    Közben a römertopfot beáztatom, kibélelem baconnel, majd az edény aljára az elkészült káposztából vékony réteget terítek.A fácánokat sóval és zúzott fokhagymával bedörzsölöm, majd megtöltöm a babos burgonyás káposztával. Süt?tálba teszem és a maradék káposztával beborítom. A végén a maradék bacont is hasznosítom, a tetejére teszem, hogy a kisül? zsírját is beleengedje.







    A süt?t 260 fokra állítom és kb másfél órán át sütöm. Ha elkészült kevés tejföllel díszítve tálalom.





    Hozzávalók:
    1 kg fehérboros savanyúkáposzta
    2 egész fácán
    50 dkg burgonya
    40 dkg bacon
    Kis konzerv vörös és fehérbab
    4 gerezd fokhagyma
    Só, bors, kömény, esetleg ízlés szerint két babérlevél


    De csináltam pár f?bb változtatást, illetve kiegészítést. Például a fácán alá még pakoltam szalonnába tekert csirkecombokat. Hogy idén mit kezdek vele még nem tudom, tán kapok t?letek tippeket XD

  11. #10
    Mániákus Fórumozó Rajoscsibe avatara
    Csatlakozott
    Sep 2015
    Életkor
    36
    Hozzászólások
    211
    Hírnév szint
    3
    Idézet Dark Angel, post: 419459, member: 1 eredeti hozzászólása
    Nem baj, úgy se szeretek potyázni. Tavaly bodrogi módra készítettem el a fácánt:

    Káposztás fácán Bodrogi módra

    1 kg fehérboros savanyúkáposztát megdinsztelek, sózom, borsozom, majd köménnyel ízesítem. Az apróra vágott burgonyát és babot belekeverem, egy picit összemelegítem.







    Közben a römertopfot beáztatom, kibélelem baconnel, majd az edény aljára az elkészült káposztából vékony réteget terítek.A fácánokat sóval és zúzott fokhagymával bedörzsölöm, majd megtöltöm a babos burgonyás káposztával. Süt?tálba teszem és a maradék káposztával beborítom. A végén a maradék bacont is hasznosítom, a tetejére teszem, hogy a kisül? zsírját is beleengedje.







    A süt?t 260 fokra állítom és kb másfél órán át sütöm. Ha elkészült kevés tejföllel díszítve tálalom.





    Hozzávalók:
    1 kg fehérboros savanyúkáposzta
    2 egész fácán
    50 dkg burgonya
    40 dkg bacon
    Kis konzerv vörös és fehérbab
    4 gerezd fokhagyma
    Só, bors, kömény, esetleg ízlés szerint két babérlevél


    De csináltam pár f?bb változtatást, illetve kiegészítést. Például a fácán alá még pakoltam szalonnába tekert csirkecombokat. Hogy idén mit kezdek vele még nem tudom, tán kapok t?letek tippeket XD
    Jól néz ki. Én mondjuk nem szeretem a szárnyasokat, de sertéssel is jó lehet.
    Rajoscsibe

  12. #11
    Na igen, ez tényleg jó ötlet, lehet meg is csinálom egyszer. Mivel zsírral kenem ki a pataki tálat, az a bobos káposztás cucc is kitesz egy f?ételt, mind ízben, mind tartalomban. XD A szárnyasok rég elfogytak, de még a babos részét három napig ettük, isteni volt. Malackával is biztos jó lesz.

  13. #12
    Mániákus Fórumozó Rajoscsibe avatara
    Csatlakozott
    Sep 2015
    Életkor
    36
    Hozzászólások
    211
    Hírnév szint
    3
    a babhoz,káposztához, szalonnához megy csak igazán a sertés
    Rajoscsibe

  14. #13
    Mániákus Fórumozó fekusz avatara
    Csatlakozott
    Aug 2012
    Hely
    itt lakom én balra a második ajtó...
    Életkor
    49
    Hozzászólások
    291
    Hírnév szint
    6
    Halászlé tuti,Bejgli tuti ( egyfej? életében el?ször csinálja) ,pici apró pogik tuti. Ami kétes még: liba sült mert ludat kaptam párolt vagy füstölt hal kapor mártással,rántott hús,(karaj vagy pulyka) lehet grillezett csirke mell is,rántott gomba ,esetleg tarja ha lesz a hentesnél még szerdán,leginkább valami grill-t készítenék az udvaron forralt borral Bio bográcsban karácsonyi illatokkal kétes még minden nálunk,majd reggel eld?l mi van itthon )
    amim van ingyen adom hisz nagy részét én is így kaptam

  15. #14
    Banned Tiger avatara
    Csatlakozott
    Nov 2015
    Hely
    Erdély
    Hozzászólások
    397
    Hírnév szint
    0
    Én nem f?zök, a feleségem fog meglepni valamivel.
     

  16. #15
    Mániákus Fórumozó tusz76 avatara
    Csatlakozott
    Nov 2013
    Életkor
    41
    Hozzászólások
    195
    Hírnév szint
    5
    Nálam egy kis halászlé, töltött káposzta, mákos (szigorúan mazsola nélküli - a mazsola az aszúhoz kell, másra nem jó ) beigli. A végén már "csak" egy kis zselés szaloncukor desszertnek (rosszul létig )!
    Hardcore rules the world!

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

  1. [Aktív] Tracker Figyelő menü v1
    By Dark Angel in forum UTS Funkciók és Kiegészítések
    Válaszok: 0
    Utolsó hozzászólás: 2016-06-15, 21:04
  2. Mi Lesz A Húsvéti Menü?
    By Boni in forum Jeles Napok
    Válaszok: 2
    Utolsó hozzászólás: 2015-04-05, 01:40
  3. Legördül? Menü
    By in forum Elvetett Javaslatok
    Válaszok: 1
    Utolsó hozzászólás: 2014-09-24, 23:50
  4. Fels? Menü Sor
    By watsap in forum Megvalósított Ötletek!
    Válaszok: 1
    Utolsó hozzászólás: 2014-09-24, 16:59

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •