TORRENTEK.info - Torrent oldal figyelő, fórum, hírportál, meghívócsere!
Vicces Vicces:  0
Tetszik Tetszik:  0
Köszönöm Köszönöm:  0
Eredmény: 1 - 1 (1) összesen
Ha Érdekesnek találtad a témát oszd meg ismerőseiddel is!

Téma: Olvass El!

 1. #1

  Olvass El!

  Sziasztok! Üdvözlök minden kedves érdeklődőt a Tracker Toborzás nevű fórumunkban, mely nem csupán egy nyílt kontakt a partnereinkkel, de remek reklám lehetőség is.

  Itt a partnereinknek lehetőségük van igényelni a Tracker Listán lévő adataik frissítését: http://torrentek.info/forum/threads/...A9t-k%C3%A9rem!

  Itt a partnereinknek lehetőségük van staff tagokat és segítőket gyűjteni: http://torrentek.info/forum/forums/2...-Toborz%C3%A1s

  Itt a partnereinknek lehetőségük van a közleményeiket elhelyezni: http://torrentek.info/forum/forums/2...zlem%C3%A9nyei

  Ha te is rendelkezel torrent oldallal, vagy van egyben érdekeltséged, és szeretnéd, h a te oldalad is kint lenne a Tracker listán naprakész adatokkal, nincs más dolgod, mint írni a Kapcsolat menüpontba, vagy felkeresni a staff bármelyik tagját.


  Aztán nincs más dolgotok, mint kitenni a bannerünk, és egy kis ikont mely a saját témátokra fog mutatni.

  Továbbá küldeni egy fórumozó kedvű staff tagot, vagy megbízottat, akit mi saját ranggal látunk el: http://torrentek.info/forum/awards.p...ard&award_id=7

  Ő lesz aki képviseli az adott oldalt. Közzé teszi híreiteket, frissíti közleményeiteket!  Cserébe mi:


  1: Helyet biztosítunk a tracker listán, melyen pontos adatokkal és elérhetőséggel szerepelnek az oldalak: http://torrentek.info/forum/multi_cu...age.php?ab_s=1


  2. Saját témát adunk a legnagyobbak mellett, ahol további infókat oszthattok meg: http://torrentek.info/forum/forums/1...-sites-Themes)

  3. Az oldalatokról egy ehhez hasonló képes bemutató készül, ami pontosabb, és így többet ér bármilyen közleménynél: http://torrentek.info/forum/threads/...16-J%C3%BAlius

  4.Elérhetővé válik számotokra a Tracker toborzó szekció. Melyben feltöltőket, staff tagokat, segítőket toborozhattok magatoknak: http://torrentek.info/forum/forums/2...r-Recruitment)  Azok az oldalak, akik már fent vannak a listán, de csatlakoznának ami jelképes szövetségünkhöz, mert úgy érzik tudnak azonosulni a céljainkkal, megtiszteltetésnek vesszük, ha támogatnak és kihelyezik bannerünket vagy az ikonunkat.


  Banner:  Ikon:

  Mi garanciát vállalunk arra, hogy amíg a bannerünk megtalálható az adott oldalon, addig ti is se kerültök le a listáról.


  Figyelem: 2017 Január elsejétől a 30 ezer torrentnél kevesebbel rendelkező magyar oldalak csak banner fejében maradhatnak, illetve kerülhetnek fel a listára!


  Facebook Comments

   

 2. # ADS
  Tárhely szolgáltató Olvass El!
  Csatlakozott
  Always
  Hozzászólások
  Many


  Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!  some_text

  Diamond Sex Shop Webáruház

  Ingyen Meghívók/Gift Invitations I Filmek/Movies
   

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •