TORRENTEK.info - Torrent oldal figyelő, fórum, hírportál, meghívócsere!
 • Légy üdvözölve az United Torrent Society forum oldalán. :) RSS csatorna

  by Publikálva 2018-01-18 22:16
  Article Preview

  Sziasztok! Egy kedves olvasónk felhívta a figyelmünket egy újabb érdekességre, de mivel tegnap este még javában majmoztunk:

  http://torrentek.info/forum/uts-exkl...-galmaira.html


  így nem tudtunk a dologgal érdemben foglalkozni. De ma egy új nap és egyben egy új kezdet köszöntött ránk, és mi megújult
  ...
  by Publikálva 2018-01-18 16:30
  Article Preview

  Sziasztok! Hiába nincs már napok óta ewerest, a kavarást és a hazudozást az oldaluk nélkül is képesek kivitelezni az ew staff tagjai!

  Ezért az Ewerest-tel szimpatizáló TEF fórumnak adhatunk hálát, ami nyíltan teret enged a rágalmazásnak és személyeskedésnek saját oldalán!

  Mint arról már korábban beszámoltunk, az Ewerest partnerfórumában született egy téma, amiben látszólag az UTS egyik hírére reagálnak ...
  by Publikálva 2018-01-16 16:53

  Sziasztok! Mivel akadhatnak olyanok, akik nem követnek minket percről percre, kommentről kommentre, ezért úgy döntöttem, hogy a terjedelmében rövidebb, de a tények tekintetében annál teltebb összegző cikket írok az ew botrányról!

  Menjünk sorjában:  2018-01-06

  A gigatorrents közzétesz egy közleményt, melyben tájékoztatta saját felhasználóit arról, hogy az ewerest rendszeradminja a gigás fejvadász rendszeradminnak adja ki magát, és így csal ki kisebb összegeket!
  ...
  by Publikálva 2018-01-09 22:08
  Article Preview
  Bevezetés!


  Üdv néktek! Január 6.-án megkeresett minket a Kapcsolat
  menüponton keresztül D12, az Ewerest | Bejelentkezés volt tulajdonosa, mondván érdekes hírei vannak az ewerest-ről! Nos az érdekes és az ewerest.hu egy mondatban olyan, mint egy mágnes azonos pólusait összeilleszteni. Egyszerűen lehetetlen, hiszen taszítják egymást, nem illenek össze. Hát elzavartuk a tagot, mondván nem foglalkozunk kis oldalakkal. Meg amúgy se érdekel minket, sem az olvasóinkat az oldalakon végbemenő belső viszálykodás, a szeretlek-dögölj meg című műsor. Hiszen tudjátok, a nevesincs oldalakon a ma barátja a holnap ellensége!  Ugyan ezen a napon személyesen engem keresett meg az egyik anonimitását kérő oldal ...
  by Publikálva 2017-11-10 16:17
  Article Preview

  Nem kellett sokat várni, és máris megszólaltak az illetékesek az ügyben. A Ztracker vezetése szerint nincs ok a pánikra, de tisztában vannak avval is, hogy a kriptovaluta projekt megítélése jelenleg rendkívül megosztó. Állításuk szerint a scriptet csak teszt jelleggel helyezték el az oldalon, de a kialakult botrány miatt azóta már eltávolításra került.  ...
  by Publikálva 2017-11-08 17:05
  Article Preview
  Hetekkel ezelőtt robbant a bomba mikor kiderült, az egyik legnagyobb és legnépszerűbb torrent oldal, név szerint a Pirate Bay olyan scriptet helyezett el az oldalán, amely a látogatóik számítógépének és böngészőjének erőforrását használva kriptovalutát bányászhatnak. Erről a TorrentFreak számolt be elsőként,
  ...
  by Publikálva 2017-11-06 18:27
  Article Preview
  Előszó

  Hízelgő, hogy még meg sem jelent legújabb cikkünk, de máris beszédtéma. Ez talán az én hibám is, mert nagyon eltoltam a publikálását. De úgy voltam vele, járjunk a végére minden információnak, és tudjuk le az egészet egyetlen cikkben. Bár az igazat megvallva egy folytatásos teleregény is kijönne belőle.

  A bátrabbak már így látatlanban minősítették is. Olyan jelzőket kapott mint a nyílt támadás, a lejáratás, vagy az esti mese.

  De aki velem tart, és képes átrágni magát eme koránt se rövid és egyszerű iromány szövevényes hálóján, az látni fogja, hogy én csupán a porondmester vagyok ebben a cirkuszban.

  A főszereplők maguk az oldal vezetői, staff tagjai, és a rádiós műsorvezetői. Ők fognak mesélni olyan dolgokat, melyek ezidáig nem kerültek ki a vitrinbe. Ez az érem bizonyos másik oldala, ami ezidáig rejtve maradt.

  Pedig mint a mondás is tartja minden éremnek két oldala van. De ha csak az egyiket mutatjuk, csak azt fényezzük, egy idő után elkopik és elhalványul a fénye.  Mi az az insane rádió?


  Az insane rádió, az insane torrent oldal saját rádiója, ami Malacka vezetésével a hét minden napjára szolgál élő, interaktív műsorokkal.  Egy kicsi, de aktív, bohém csapatról beszélünk, amely az esetleges hiányosságait lelkesedéssel, és némi jókedvvel leplezi. Megjegyezném, hogy sikerrel, ugyanis a hangulat zenétől és műsorvezetőtől függetlenül jó. Mondhatnám azt is, hogy
  ...

 • UTS Facebook

  Ha kedveled oldalunkat ajánlj minket ismerőseidnek! Ossz meg minket FaceBook-on is: