Get Adobe Flash player

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Fekete Lista

Diamond Sex Shop Webáruház

Megbízhatatlan torrent oldalak listája


További lehetőségek:


A fekete listán a hazai torrent világ olyan oldalait nevezzük meg, melyek használata nagyon nem ajánlott, sőt, kimondottan veszélyes. Ezek az oldalak személyes adatokkal élnek vissza, és némelyik nem szól másról, mint a vezetők perverzióinak kielégítéséről, és a saját felhasználóik lehúzásáráról. Méltán nevezhetjük őket a torrent világ szégyeneinek.


A Fekete listára kerülés feltételei:

  • Saját felhasználóik megtévesztése!
  • Legalább egy bizonyítható spam botrány!
  • Személyes adatokkal való visszaélés!
  • Becsapós nyereményjátékok!
  • Más oldalak adatbázisainak lopása!
  • Lopott adatbázisok importálása!
  • Más oldalak feltörése!
  • Más oldalak DDoSolása!A Torrentek.info Szerkesztőségének Fekete Listás Torrent Oldalai!Bitpalace

A Bitpalace torrent oldalt akár a spam királyának is nevezhetnénk, ugyanis náluk senki se űzi intenzívebben ezt a tevékenységet:

some_text

some_text

some_text

some_text

some_text

some_text

some_text

Képesek akár 3-4 különböző e-mail címről egyszerre küldözgetni a kéretetlen leveleiket. Ehhez a tevékenységhez össze lopkodott adatbázisokat is előszeretettel használnak. A kérdés csupán az, hogy a staff tagok mikor töltik be a 18-at. Addig ugyanis úgy sem fogják megérteni, hogy evvel a tevékenységgel nem lesz aktív az oldaluk.Ewerest

Igen kedves olvasó, a név kötelez.. Valóban egy újabb Pistike oldal került fel a listánkra. Az Ewerest egy vegyes tartalmú "oldal", (bár elég túlzó annak nevezni, nem véletlen az idézőjel) ami szintén elég sűrűn keveredik spam botrányba:

some_text

Jelszavakat, adatbázisokat lopnak, majd beépítik őket a saját oldalunkba. Legutóbb a Bigtorrent felhasználóit tették magukévá, majd elhíresztelték bezárt az oldal. De akkoriban ezt meg is írtuk: A Bigtorrent újra megy! Kamu az Ewerest - Bigtorrent fúzió!

Szóval egy valódi gyöngyszem került ismét a szégyenfalra, ami nem csak lehúzza a saját felhasználóit, még a képükbe is hazudik. Szerintem mindenki egy ilyen közösségbe vágyik, feltéve ha nem rendelkezik gerinccel, és felnőtt ember létére egy ötéves szintjén mozog.MovieZone

Mielőtt az oldal neve hallatán arra gondolnátok, hogy na végre egy jó filmes oldal, gyorsan ki kell ábrándítsalak titeket. Ez az oldal a megtévesztő neve ellenére, csak egy sima vegyes tracker elég gyér tartalommal, és méltán kevés aktív felhasználóval. Nem sokan ismerik, ugyanis inkább hírhedt, mint híres. De erre a hírhedtségre is csupán a Pistike trackerek vezetői között tett szeret. Hiszen sűrűn DDoSolja, zsarolja oldalaikat, így kényszerítve őket arra, hogy az általuk üzemeltetett szerverre költözzenek. De ez ugye a kecskére a káposztát tipikus esete. Csak itt a kecske egy tolvajt takar, a káposzta pedig mások személyes adatait.

Szinte havonta keverednek spam botrányba, és adatlopási ügyekbe:

some_text

some_text

some_text

some_text

Azt sem árt megemlíteni, hogy több privát oldalt, és azok üzemeltetésére létrehozott szervert is feltörtek.

De az oldal más blogok és hírportálok szégyenfalán is jócskán előfordul:

some_text

Forrás: asva.info

Innen üzenném, az oldal visszatért, és ott folytatja, ahol abbahagyta!

2016 Novemberében egy fórumot is létrehoztak, ahol a feltört szerverek, oldalak, tartalmát osztották meg. Az oldal tulajdonosa (root) ellen több feljelentés is született már, szóval nem ismeretlen a magyar hatóságok előtt. Akinek ez se vette el a kedvét a regtől, az nézzen be a Mónika show hangulatát idéző témánkba, ahol láthatja az összes fekete listán lévő oldal vezetőjét, és különös, embereknél még nem tapasztalt viselkedési formákat figyelhet meg: A Torrentezés legalja
Ezt olvastad már?

Címkék: BitPalace, Ewerest, fekete lista, Megbízhatatlan torrent oldalak listája, moviezone, MzHosting

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!