Get Adobe Flash player

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

tracker

Bezárt a SceneAccess Torrent Tracker

Címkék: bezárt, SceneAccess, torrent, tracker, Külföld

Magyar top 20 felhasználói szemszögből

Magyar top 20 felhasználói szemszögből

Elkészült a legjobb magyar oldalak top 20-as listája, amire már hetek óta sokan várnak. A korábbi fehér, szürke, feketelista után több oldal vezetője és a felhasználók is igényelték, hogy ne csak egy bizonyos szemszögből értékeljem őket, hanem a másikból is. Ehhez azonban nagyon sok háttérmunkára volt szükség. Jártam az oldalakat próbáltam kérdezősködni ki miért és melyik oldalt kedveli leginkább? További segítség volt a torrentek.info-n létrehozott fórum, ahol többen állítottak fel egyéni toplistát (leginkább az első 10 fért ebbe bele). Na ugye, hogy nem is olyan egyszerű összeszedni a legjobb top 20-at? Számomra különösen az tűnt fel, hogy többen is a saját top 20-as listájukra felvettek számos olyan kisebb trackert, amelyiknek alig van több 5-10.000 felhasználónál (malacka, ExxaBit, TorrentPont stb). Vagyis nem csak egy nagy oldal lehet jó felhasználói szemszögből, hanem egy kicsi is. Nem kívánok sokat beszélni a bevezetőben, de annyit még meg kell jegyeznem, lehet vitatkozni azon, hogy ki miért került előrébb vagy hátrébb, de annyi biztos 1000 fő megkérdezése esetén körülbelül így alakulna a top 20-as lista. Mint ígértem most objektíven szemléltem a trackereket, de ez nem jelenti azt, hogy vak voltam. Természetesen a súlyos hibákat most is megemlítem, mert úgy vélem ezeket sem kell véka alá rejteni. Lássuk a listát Smile

Címkék: elemzés, lista, top 20, tracker, Elemzés

Prestige torrent

Üdv . Az ilyen és hasonló oldalak ne képviseltessék magukat nálunk !


Aktiváld felhasználóneved és legyél teljes jogú tagja az oldalnak. Ahhoz, hogy az oldalról letudjál tölteni aktiválnod kell a felhasználód.
Ezt két féle módon teheted meg.
1.Emeltdíjas SMS el

Címkék: torrent, tracker

Rejtélyes Vuze (Azureus) probléma

Sziasztok!

Segítségeteket kérném egy nagyon furcsa probléma megoldásában!
Vuze (Azureus) klienst használok, mivel a grafikus felülete és az általa nyújtott beállítási lehetőségek túlmutatnak a többi kliensen, hiába terheli jobban a processzort a többi kliensnél.

Címkék: blokkolás, hiba, ip, különbség, public, publikus, tracker, uTorrent, Vuze

BitHUmen: folyamatban 90%

UPDATE:
Tisztelt felhasználók!

A bitHUmen bot újra elérhető, így az irces (chat) meghívás újra működik! Aki szeretne csatlakozni, csak keresse elő a régi invite kódját. Várunk mindenkit, hogy az utolsó százalékokat együtt izguljuk végig!

UPDATE 2:
A tracker újra üzemel.
Aki szeretne már most visszaállni letölteni és feltölteni, az megteheti.

Címkék: tracker, üzemel a tracker

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!