Get Adobe Flash player

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

hardver/szoftver

Eltünteti a beltéri egységet a UPC Direct

Rövidesen nem lesz szükségük beltéri egységre a UPC Direct műholdas tévészolgáltatást választó előfizetőknek a csatornák vételéhez, a szolgáltatáshoz biztosított dekóderkártyát elég lesz a készülékbe illesztett kártyamodulba bedugni.

Címkék: hardver/szoftver

Szintet lép az AVerMedia Game Capture

z AVerMedia bejelentette a Game Capture HD II nevű termékét, mely a Game Capture HD utódjának számít, még több funkciót kínálva, miközben a sikert jelentő alapok változatlanok. A Game Capture termékcsalád talán nem mindenkinek ismert, de alapvető célja, hogy a konzolon futó tartalmakat PC nélkül rögzítse, és ehhez csak egy belső vagy egy külső merevlemez kell.

Címkék: hardver/szoftver

Tíz éve indult a Skype

2003 augusztusában indult el világhódító útjára a Skype, amely mindenki számára elérhetővé tette az ingyenes beszélgetést az interneten keresztül. A szolgáltatás használatához szükséges kliensprogram nyilvános bétaváltozatát 2003. augusztus 29-én adta ki a cég.

Címkék: hardver/szoftver

A Tesco is olcsó tabletet csinál

A Sunday Times értesülései szerint a Tesco várhatóan már karácsonyra előáll a saját, olcsó táblagépével. Egyelőre konkrét specifikációkról nem beszéltek, de az állítólagos források azt is tudni vélik, hogy a vállalat úgy árulná a tableteket, hogy azokon már könyvek, filmek és zenék is vannak.

Címkék: hardver/szoftver

A mobilos megelőzte az asztali webes vásárlást

Az online vásárlástól már egyre kevesebben idegenkednek világszerte, de ezen felül egy meglepő trendre mutat rá az amerikai Millennial Media hirdetéskiszolgáló és a comScore közös kutatása: a mobilos és tabletes vásárlás elkezdte kiszorítani az "asztali webes" boltokat.

Címkék: hardver/szoftver

A BitTorrenten terjeszkedik Hollywood

Colin Firth egyik filmjét népszerűsíti a BitTorrent segítségével a Cinedigm.

Címkék: BitTorrent, érdekességek, hardver/szoftver, hollywood, internet, kalózkodás, p2p, technológia, torrent, Külföld

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!