Get Adobe Flash player

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Apple

Közeleg az iOS 7, és vele az Apple új korszaka

Szeptember 10-én mutatja be az Apple az iOS 7-et, mobil operációs rendszerének legújabb generációját. A vállalat teljesen új felülettel, valamint számos új funkcióval gazdagította szoftverét, amely az eddig megszokottól igencsak eltérő felhasználói élményt és új vállalati funkciókat kínál.

Címkék: Apple

Ne bízz az Apple levelében

Az Apple felhasználóit hamis ajándékkártyákkal támadják.

A kártékony levelek típusa egy újabbal bővült, miután az Apple felhasználóit módszeresen elkezdték bombázni hamis ajándékkártyákkal. Az Apple ügyfeleit most arra figyelmeztették, nagyon vigyázzanak azokkal az e-mailekkel, amelyek látszólag az Apple-től érkeztek, és ajándékot vagy ingyen pénzt kínálnak.

Címkék: Apple

Az iPhone betiltását kéri egy egyetem

Szabadalomsértési pert indított az Apple ellen a Boston Egyetem. Több termék betiltása mellett az Apple elmúlt néhány éves profitjának egy részét is kérik.

Címkék: Apple, Ipad, iPhone, MacBook

Az FBI közvetlenül a szervereket figyeli meg

Hatalmas megfigyelési botrány bontakozik ki az Egyesült Államokban, miután kiderült, hogy a polgárok szinte minden hálózati tevékenységét ellenőrzik.

Címkék: AOL, Apple, Dropbox, facebook, FBI, Google, monitorozás, PalTalk, PRISM, skype, youtube

Adócsalással vádolják az Apple-t és a Google-t

Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is vizsgálat folyik a különböző adóelkerülési formák miatt. Az Apple-t az amerikai szenátus vizsgálóbizottsága hallgatja ma meg, a Google ellen a brit adóhatóság indított formális vizsgálatot adóelkerülés miatt.

Címkék: Apple, csalás, Google, jog.

Bezárás fenyegeti az olasz Apple-t

Borsos pénzbírság és akár ideiglenes bezárás fenyegeti az Apple cég olaszországi leányvállalatát, ha a társaság termékeihez nem biztosítja az országban előírt két év jótállást.

Címkék: Apple, beszár, olasz-apple

Túlmelegszik az új iPad

Túlmelegszik az új iPad

Címkék: Apple, Ipad, pecsenye, sütő

Európában hasznavehetetlen az új iPad LTE-képessége

Nem fogják tudni használni az új iPad egyik ütőkártyáját az európai vásárlók: az Apple tabletje kizárólag az amerikai szolgáltatók LTE-hálózatával lesz kompatibilis.

Címkék: Apple, LTE, új iPad

Történelmi fordulat vagy múló divathullám? Az iTunes és a magyar digitális piac

Történelmi jelentőségű az iTunes magyarországi elindulása; a magyar emberek úgysem fizetnek a zenéért; rövid távon nem lesz nagy hatása, hosszú távon remélhetőleg igen - megoszlanak a vélemények az iTunes indulásáról és általában a magyar digitális piac esélyeiről. Zenészeket, kiadókat, online boltokat kérdeztünk, alaposan körüljárva a témát.

Címkék: Apple, e-kereskedelem, internet, iPod, iTunes, online zenevásárlás, zenebolt

Megérkezett Magyarországra az iTunes Music Store

Az Apple az európai országokat érintő terjeszkedést még nem jelentette be hivatalosan, de vásárolni már lehet.

Éjszaka már be is igazolódott, amit tegnap reggel a Rzeczpospolita című lengyel napilap megszellőztetett: az Apple tíz – friss információk szerint 12 – EU-tagországban, köztük Magyarországon, elindította online zeneboltját, mely magasan piacvezető a digitális zeneértékesítésben. A hírek szerint az iTunes Music Store kiterjesztése csak az első lépés: a vállalat készül film- és könyvesboltjának bevezetésére is az új piacokon.

Címkék: Apple, e-kereskedelem, internet, iPod, iTunes, online zenevásárlás, zenebolt

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!