Get Adobe Flash player

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Hírolvasó

Nben07

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 23:33
Miért regisztráltál az oldalra?

Válasz: Már nem is emlekszem annyira régen volt. :)

Mi a hobbid? Milyen dolgok érdekelnek?

Válasz:

rdeklődési köröm az informatika alap és magasabb szinteken egyaránt, hardwaretől szoftverig egészen a programozásig.

Mely torrent oldalakon vagy jelen?

Válasz: Nagyob sok :)

Írj le minden egyéb információt magadról, amikről úgy gondolod segítik majd a beilleszkedésedet!

Válasz: Régen is tag voltam, örülök hogy ismét rátaláltam az oldalra. Tag vagyok több hasonló fórumon is, de ez tetszik a legjobban. :) Hajrá UTS!

Nben07

Friss fórumhozzászólások - v, 2018-01-21 23:33
Miért regisztráltál az oldalra?

Válasz: Már nem is emlekszem annyira régen volt. :)

Mi a hobbid? Milyen dolgok érdekelnek?

Válasz:

rdeklődési köröm az informatika alap és magasabb szinteken egyaránt, hardwaretől szoftverig egészen a programozásig.

Mely torrent oldalakon vagy jelen?

Válasz: Nagyob sok :)

Írj le minden egyéb információt magadról, amikről úgy gondolod segítik majd a beilleszkedésedet!

Válasz: Régen is tag voltam, örülök hogy ismét rátaláltam az oldalra. Tag vagyok több hasonló fórumon is, de ez tetszik a legjobban. :) Hajrá UTS!

Ezekre készül az RTL Klub idén

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 23:25
Idei első nagyobb interjúját adta Kolosi Péter a SorozatWikinek, mely a tévétársaság csatornáinak 2017-es eredményeiről és idei terveiről is kérdezte az RTL Magyarország programigazgatóját, a tévétársaság vezérigazgató-helyettesét. Kolosi az interjúban elmondta, hogy a Survivor a legnézettebb napi műsor volt 2017-ben, pont ezért úgy döntöttek, hogy 2018-ban új évaddal lesz látható az RTL Klubon. Az X-Faktor kapcsán az hangzott el, hogy a műsor összességében hozta azokat az elvárt számokat, az X-Faktor pedig nagyon fontos a műsorstruktúra szempontjából, ezért is folytatódik majd új évaddal a műsor.
Az amerikai sorozatokkal egyre nehezebb sikert elérni

A programigazgató az interjúban beszámolt arról is, hogy nagyobb nézettséggel futott A mi kis falunk fikciós sorozat első része, mint amire a csatorna számított, ezért is döntöttek arról, hogy új évadot rendelnek belőle, ami idén február 3-án debütál majd. A programigazgató ugyanakkor a Halálos fegyver nézettségi adatai kapcsán megemlítette, az amerikai filmsorozatok közül még a legnagyobbakkal is sokkal kevesebb nézőt lehet leültetni a tévé elé, mint pár éve, ezért messze nem annyira érdemes amerikai sorozatot adni főműsoridőben egy országos csatornán, mint korábban, ezért is alakították át a műsorstruktúrát úgy, hogy egyre kevesebb ilyen látható ebben a sávban, és ez volt az egyik oka annak, hogy elkezdett a csatorna a helyi gyártású sorozatok felé fordulni.
A régóta nálunk látható tengerentúli szériák még jól futnak, de a Válótársak egy epizódjának ismétlése jobban hoz manapság, mintha leadnánk egy részt az elmúlt években indult valamelyik amerikai sorozatból.Persze azért a Halálos fegyvert is folytatják, a tavaszi műsorrendbe tervezték be a második évadot az RTL Klubon – derül ki az interjúból.

Csüngenek a sorozatokon a magyarok A néhány perc híján napi 5 órányi tévénézési időn belül a sorozatok és szappanoperák a legmeghatározóbb szórakoztatási formák. Érdekes az is, hogy viszonylag nagy a híréhség. Itt vannak a legújabb tévépiaci adatok.


Civilekkel folytatódik a Konyhafőnök

Kolosi a beszélgetésben azt is bejelentette, hogy a Konyhafőnök idén tavasszal civilekkel tér vissza az RTL Klubra.
A VIP évadhoz sok celeb is kell és azt se szerettük volna, hogy innentől hétköznapi játékosok ne tudjanak jelentkezni.A Konyhafőnök Junior 2017 őszi eredményeiről? a Sorozatwiki szerint nézettségben nagyjából a harmadát hozta az előző évadánál az RTLII-n – a programigazgató azt mondta, nem tartja az eredményt nagy bukásnak, bár valóban sokkal rosszabb eredményeket hozott, mint korábban.
Az is igaz, hogy egy sokkal nehezebb piaci helyzetben kellett mozognia a műsornak, mint korábban. Az se tett jót, hogy egy évvel korábban már felvettük, de csak most adtuk le. Ez nem szokott használni egy produkciónak. Nagyon erős verseny volt, így nyilvánvaló volt, hogy azokat a számokat nem tudja majd hozni a műsor, mint az előző évadban.Az idei éves terveket illetően Kolosi elmondta még, az RTLII-n képernyőre kerülő ValóVilágon és az RTL Klubra visszatérő X-Faktoron és a Survivor új évadán kívül jön a Deception is az RTL Klubra, főműsoridőben. Ez egy illuzionistáról szól, de pontos premierdátumot még nem tudott említeni a programigazgató, ugyanis az ABC-n is csak márciusban lesz először látható a sorozat.

A Válótársakon és az idén február elején debütáló A mi ki falunk második évadán kívül egy harmadik heti fikciós sorozat, a Tanár is képernyőn lesz. Ez utóbbi egy kimondottan családi sorozat lesz, ami egy német adaptáció.
A Mokka más jellegű

Szóba került az is, hogy az RTL Klub tavaly annak ellenére hozta vissza húsvéttól a Reggeli című műsort, hogy a tévé vezetősége pár hónappal előbb még azt mondta, nem érdemes a reggeli sávba fektetni, majd pár hónappal utána mégis elindult egy ilyen műsor. Erről Kolosi azt nyilatkozta:
Megtaláltuk azt a producert és azt a konstrukciót, hogy érdemes legyen foglalkozni egy reggeli műsorral. Örülök neki, hogy újra elindult a Reggeli, és annak is, hogy a nézők visszacsatlakoztak és nézik. Fontos és érdekes színfoltja ez az RTL műsorstruktúrájának.Arra a felvetésre, hogy ennek ellenére nézettségben nem tudták legyűrni a TV2 Mokkáját, azt mondta, ez azért nem zavarja őket, mert a Mokka korábban kezdődik és más jellegű műsor, a nézettségi versenyt pedig főműsoridőben kell megnyerni, nem reggel.
A TV2 lemásolta A Falat, és náluk is jól teljesít

A Sebestyén Balázs vezette 1 perc és nyersz című vetélkedő tavalyi tavaszi visszatérésének nem túl erős nézettségi adatai kapcsán ? a műsor átlag alatti és átlag körüli eredményeket szállított – Kolosi azt mondta, annyira nem volt már benne semmi újdonság, hogy nem is számítottak nagyobb sikerre, ezt lezáró évadnak tervezték eleve, mert kifutott a formátum. Másrészt már ekkor tudták, hogy jön majd helyette Sebestyén Balázzsal A Fal.
A Fal és a TV2 ehhez kísértetiesen hasonló műsora, A Piramis sem maradhatott ki az interjú témái közül. Kolosi azt mondta, első ránézésre tudták, hogy kell nekik A Fal, és azt is érezték, ezt Sebestyén Balázsnak kellene vezetnie. A műsorvezető is így volt ezzel.
Ebben a vetélkedőben én nagyon hiszek, azt gondolom, hogy a nézők is hisznek benne, ezt mutatta a premier epizód is– hangoztatta a programigazgató, aki azt is megemlítette, hogy fontosnak tartották, hogy ha bárki hasonló műsort akar bemutatni (ahogy tette azt a TV2), akkor a néző először mindenképp az eredetit lássa, ezért mentek el Milánóba és forgattak egy rendkívüli részt belőle, még mielőtt a magyar változat ? az eredetileg tervezett része ? elindult volna. Kolosi elismerte, hogy a második epizód nézettsége már kisebb volt, de hozzátette, ebben a sávban így is nyerni tudott.
?Nézettségi szempontból kétféleképp szoktunk gondolkozni. Van egy magunk felé támasztott elvárás, ez nagyon sokszor nem is konkrét szám. A másik elvárás, hogy az adott sávban futó műsor nézettebb legyen, mint a konkurens csatornáé, és ennek az elvárásnak megfelelt a folytatás is. Nyilván nem tett jót az, hogy egy hirtelen döntés volt aznap este. A Celeb vagyok forgatásán is volt hasonló, csak épp a szeszélyes időjárás miatt. Akkor arról kellett döntenünk, hogy korábban legyen a műsor a viharveszély miatt, konkrétan egy fél adás ki is esett. Ez se volt túl jó fejlemény?. Kolosi hozzátette, Dél-Afrikában rendkívül szeszélyes az időjárás és a semmiből akár egy durva jégeső is érkezhet. ?Aki a nézte a műsort, az szintén tudhatja, hogy nem kamuzunk. Ráadásul a Celeb vagyok nézettségének se tett jót az egész, mert váratlanul kellett változtatnunk az aznap esti műsorstruktúránkon?.

Megbüntették a nézők az RTL-t és a TV2-t a médiaháborúban A szombati eldurvult médiaháború nézettségi eredményei felemásak: az RTL és a Fal megnyerte ugyan az estét a Korhatáros szerelemmel szemben, de nem lehetnek felhőtlenül boldogok. A TV2-nél pedig pláne nem.


Arra, hogy a TV2-n A Piramis idei első adásai kiemelkedő nézettséget produkálnak, a programigazgató azt mondta:
Valóban, ahogyan A Fal premier adása elképesztő nézettséget produkált , ezzel is bizonyítva, hogy ez egy egészen kiváló formátum. Így történhetett, hogy miután ezt a TV2 lemásolta, a vetélkedő ott is jól teljesít.Nem a TV2 miatt szűnt meg a Film+2

Tavaly nyáron a Film+2 csatorna megszűnt, helyén az RTL Gold indult, ahol saját gyártású műsor indult, az Anikó Show. Arra, hogy ez megérte-e, Kolosi lényegében megismételte Vidus Gabriella vezérigazgató tavaly júniusban a 24.hu-nak adott interjújában megjelenteket, vagyis hogy azért döntöttek a Film+2 megszüntetése mellett, mert Magyarországon nagyon sok film van a képernyőn, még a nem filmcsatornákon is rengeteg filmet sugároznak, és mivel övék a legnézettebb filmcsatorna (a Film+), ami egyben a legnézettebb kábelcsatorna is, így az volt a kérdés, hogy mellé megéri-e még egy filmcsatorna. Arra jutottak, a második filmcsatorna nem ad hozzá az RTL portfóliójához és a hazai kínálathoz. Innen jött az ötlet, hogy csináljanak egy új talkshow és gameshow csatornát.
A számok magukért beszélnek: egy sikeres indulásról beszélhetünk, ez nem is kérdés– húzta alá Kolosi az RTL Gold kapcsán.
Arra, hogy a TV2 Csoport rengeteg filmjogot vásárolt, illetve elvásárolt az RTL Magyarországtól, és ez szerepet játszott-e döntésben, Kolosi azt mondta, nem gondolja, hogy a TV2 ?elvásárolt volna?, ez nem jó megfogalmazás, egyszerűen arról van szó, hogy amiket a TV2 felvásárolt, azokkal kapcsolatban úgy határoztak, hogy nem érdemes őket megvásárolni. Az elmúlt években azokat a filmes üzleteket, amiket az RTL meg akart kötni, nyilván versenytárgyalások után, de meg is kötötte.
Egy bizonyos szintnél nem érdemes nagyobbra duzzasztani már a vásárolt tartalmakat, pont azért, mert az amerikai sorozatok már nem mennek annyira jól a magyar piacon.A programigazgató hozzátette, a hazai nézők számára a legjobb szériák a Warnernél vannak és a Warner Bros-szal való üzlet a mai napig él, így ezeket a produkciókat el is hozzák a nézőknek.
Csak azért, hogy nálunk legyenek olyan tartalmak, melyeket látható módon a magyar nézőknek már nem annyira érdekesek, nem fogunk megszerezni. Az RTL Magyarország nem úgy vásárol, hogy bemegy a boltba és ami a polcon található, azt beteszi a kosárba. Van a hazai piacon, aki így csinálja, de nekünk nem ez a stratégiánk. Tudatosan vásárolunk olyan termékeket, amikről úgy gondoljuk, hogy a nézőknek és nekünk is érdekesek lehetnek.Lapos Föld és jósda

A tavaly nyári Fókusz adás kapcsán, mely a lapos Föld elmélettel foglalkozott, Kolosi azt mondta, az elmélet ugyan teljes hülyeség, de ott volt a másnapi adásban annak cáfolata is.
Nyilván előfordulhat egy naponta jelentkező magazinnál, hogy nagyon ritkán, de nem úgy mutat be egy anyagot, ahogy az elvárható lenne. Ilyenkor az a dolguk a készítőknek, hogy ezt javítsák és ezek szerint ezt másnap meg is tették.?Az RTL Klubon minden hétköznap látható jóslás műsor is. Az ezzel kapcsolatos felvetésre, Kolosi úgy reagált, a periférikusabb idősávokban bármely külföldi és több hazai csatornán is található ilyen műsor és a délelőtt képernyőn lévő jósműsor pontosan ugyanolyan, mint a televíziós vásárlás, sőt televíziós vásárlás ablaknak is minősül, épp ezért egy ilyen műsor nem befolyásolja az RTL Klub hiteleséségét.
Hosszú távú tervek vannak az Oltári csajokkal

Az RTLII-n debütált Oltári csajok napi sorozat első tanulságairól Kolosi azt mondta, hasonló eredményekre számítottak Kalamár Tamással, a sorozat showrunnerével.
Mivel az Oltári csajok 101 részen keresztül van képernyőn, így hosszú távú célok is vannak vele kapcsolatban. Örülünk neki, hogy a telenovella magyar gyártásban is életképes műfaj. Jó hír nekünk, hogy megszerették a sorozatot a nézők, rendkívül pozitív visszajelzés ez nekünk.A programigazgatót megkérdezték arról is, hogy 2017-ben az RTL Klub szinte minden nap legyőzte esténként a TV2-t, a Cool mindig a Prime-ot, a Film+ általában a Mozi+ csatornát, de az RTLII a legtöbbször kikapott a SuperTV2-től. Kolosi erre azt mondta, nem biztos benne, hogy a különböző csatornákat érdemes vetélytársként összehasonlítani egymással, hanem inkább a teljes csatornaportfóliót érdemes nézni, kerek egészként, hiszen mindenki a piacon portfólióban gondolkozik, az RTL Magyarországról pedig általánosan elmondható, hogy portfólióként tekintve mindig legyőzi a TV2 Csoportot. A programigazgató hozzátette, a SuperTV2 is csak azóta tudja legyőzni az RTLII-t, hogy átkerült a Jóban Rosszban a SuperTV2-re, ennek köszönhetően viszont az RTL Klub még nagyobb előnyt érhetett el a TV2-vel szemben. Az RTL Magyarország nem készül arra, hogy a Barátok Közt sorozatát hasonlóan áttenné az RTLII-re, amit egyébként a portfólió sikeres elemeként tartanak számon.
*A Celeb vagyok hozhatott volna jobb számokat is, de…

Annak kapcsán, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen az RTL elmúlt tíz évének az egyik legfontosabb brandje volt, és bár a tavalyi évad is mindig nyerte a sávját, de most nem hozott olyan kiemelkedő eredményeket, mint korábban, Kolosi azt mondta, ez tényleg így van. Ennek oka pedig az, hogy sokkal nagyobb a verseny a tévés piacon jelenleg, és ez hozzájárult a nézettség eséséhez. Ezzel együtt a Celeb vagyok az ősz egyik legsikeresebb műsora, a Survivorhöz és A Konyhafőnök VIP-hez hasonló eredményeket hozott. ?Ráadásul azt se felejtsük el, hogy heti hét adás volt ebből a műsorból, és annak különösen örülünk, hogy hétvégenként is jó eredményeket tett le az asztalra. Elmondtuk korábban is: nem örültünk neki, hogy Balázs és Jani nem vezethette a műsort. Hozhatott volna még jobb számokat, de az, hogy ne legyünk elégedettek húsz százalék körüli eredményekkel, abszolút nonszensz lenne?.
Arra, hogy a Celeb vagyok rendkívül drága műsor, és ilyen nézettség mellett megéri-e legyártatni, vagy ez már csak a presztízsről szól, Kolosi azt mondta, a műsor az RTL Magyarország egyik legfontosabb márkája, ezt mutatta a nézettség is, az emberek fogyasztották a műsort a lineáris tévéműsorban és egyéb módokon is.
Soha nem volt cél, hogy a műsor minden évben adásba kerüljön, hosszú távon tervezünk a realityvel. Ha nem is a következő egy-két évben, de a jövőben is szeretnénk visszahozni a produkciót.Majd visszaerősít a Barátok Közt

A SorozatWiki felvetésére, hogy az Éjjel-Nappal Budapest tavaly ősszel csak közepes eredményeket ért el, és a Barátok Közt is jelentős nézettségvesztést szenvedett el, Kolosi azt mondta, érdemes tisztázni, mindkét műsor kilencven százalékban a vele szemben lévő konkurens műsort megverte. Fontos szempont, hogy ezek a szériák is vezetni tudják a saját sávjukat.
Fragmentálódik a piac, a műsorok share-je csökken, így természetes, hogy a közönségarány olyan sorozatok esetében esik, melyek régóta képernyőn vannak.Arra, hogy a Barátok közt ezúttal viszont csatornaátlag alá csökkent, Kolosi azt mondta, szerinte változni fog ez a helyzet.
Van ok a büszkeségre

Kolosi összességében értékelve 2017-et azt mondta, egy nagyon kiélezett versenyben eltöltött éven van túl a csatorna, és büszkék a csatornáik teljesítményére, hisz sok sikeres műsort és vásárolt tartalmat tudtak bemutatni, és a RTL Magyarország az évet egyértelmű piacvezetőként kezdte és fejezte is be. Az RTLII teljesítménye Kolosi szerint külön kiemelendő, mivel a ValóVilág nélkül is jó eredményei voltak. Elégedettek az RTL Gold teljesítményével és az RTL Híradó is nagyon komoly különbséggel tudott piacvezető lenni, mely a legnézettebb hírműsor ma ma Magyarországon.

Megdöbbentő, hányszor nyert a Tények egy év alatt Többször is ellenőriznünk kellett, miután az elképesztő adatokhoz hozzájutva magunk se hittük el, hogyan alakult az RTL Híradó és a TV2 hírműsora közötti párharc 2016 decembere és idén december között.


Megújul az RTL Most

A beszélgetésben szóba került az is, hogy január végére újul meg teljesen az RTL Most nevű platform. Ennek köszönhetően az RTL-es tartalmakat a néző akkor és ott tekintheti meg, ahol és amikor csak akarja. A saját gyártású műsorok mellett sokszáz órányi vásárolt tartalom ? köztük a legnépszerűbb sorozatok ? és kifejezetten gyermekeknek szóló válogatás várja majd a kikapcsolódni vágyókat. A megújult felületnek könnyebb lesz a kezelhetősége és Kolosi reményei szerint elnyeri majd a felhasználók tetszését.
Kiemelt kép: Kolosi Péter. Fotó: Berecz Valter, 24.hu (archív)


Forrás

Az Európa-bajnokság legszebb védését nem kapus mutatta be ? videó

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 22:52
Dánia 26-25-re legyőzte Németországot a kézilabda Európa-bajnokságon, pedig mindent elkövetett ez ellen Rune Dahmke. A 24 éves balszélső mindenki szívébe belopta magát az 58. percben: a németek üres kapuval támadtak, elveszítették a labdát, Casper Mortensen pedig egyből célba vette a kapus híján üresen tátongó hálót.
Ekkor jön képbe Dahmke, aki a labdavesztés pillanatában sprintelt már visszafelé és egy óriáisi vetődéssel kiütötte a labdát az oldalovonalon túlra. Így maradt az állás 25-23 a skandinávoknak, ám végül nyerniük már nem sikerült. Ettől függetlenül gyönyörű mentés volt.

Fotó: Monika Skolimowska/dpa-Zentralbild/dpa


Forrás

Filmes InTheShadow | Movie | Reviews 2018. January

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 22:51Tracker Neve InTheShadow Tracker Rövidítése
ITS
Tracker Nyelv Angol
Tracker Típusa Filmes
Tracker URL
Pipl - People Search
Signup Csak meghívóval
Meghívó Támogatással Nincs
Arányrendszer Aránymentes
Bonus System Van
Tracker IRC
irc.shadowthein.net, (SSL) use port +6697
Rádió Nincs
Születésnap 2007-09-16
Kitiltott Országok Sudan, Somalia and Egypt Tracker's Twitter Fiók nincs
Tracker's FaceBook Fiók nincsTracker Leírás


Login


Home


Category & Search

Browse Torrent

Torrent description


Request PagesUploadForumsOffersBonus System

DonateStaff


User Classes


RulesFAQ


StatsTracker IRC

Ide jön az oldal neve IRC Server
Péda: 6667
Port
Péda: irc.p2p-network.net
SSL port
Péda: +7000
Saját értékelés


Ide jön az oldal neve Értékelés Sebesség
10/8
Tartalom
10/6
Kinézet 10/10
Közösség
10/9 Staff
10/7
Link egy régebbi bemutatóról:

In The Shadow (its) | Movies / Tv | 2016. Január Review

Filmes InTheShadow | Movie | Reviews 2018. January

Friss fórumhozzászólások - v, 2018-01-21 22:51Tracker Neve InTheShadow Tracker Rövidítése
ITS
Tracker Nyelv Angol
Tracker Típusa Filmes
Tracker URL
Pipl - People Search
Signup Csak meghívóval
Meghívó Támogatással Nincs
Arányrendszer Aránymentes
Bonus System Van
Tracker IRC
irc.shadowthein.net, (SSL) use port +6697
Rádió Nincs
Születésnap 2007-09-16
Kitiltott Országok Sudan, Somalia and Egypt Tracker's Twitter Fiók nincs
Tracker's FaceBook Fiók nincsTracker Leírás


Login


Home


Category & Search

Browse Torrent

Torrent description


Request PagesUploadForumsOffersBonus System

DonateStaff


User Classes


RulesFAQ


StatsTracker IRC

Ide jön az oldal neve IRC Server
Péda: 6667
Port
Péda: irc.p2p-network.net
SSL port
Péda: +7000
Saját értékelés


Ide jön az oldal neve Értékelés Sebesség
10/8
Tartalom
10/6
Kinézet 10/10
Közösség
10/9 Staff
10/7
Link egy régebbi bemutatóról:

In The Shadow (its) | Movies / Tv | 2016. Január Review

Meglepetésektől mentes vasárnapot produkáltak az olaszok

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 22:36
A nap első mérkőzésén Dries Mertens góljával nagy nehezen legyűrte a listavezető Napli az Atalanta együttesét vasárnap a Serie A 21. fordulójában.*A belga válogatott csatár a 65. percben volt eredményes, amikor José Callejón nagyszerű indításával kilépett és a kivetődő kapus felett a léc alá lőtt.

A Cagliari majdnem meglepte az AC Milant, Nicolo Barella*már a 8. percben vezetést szerzett, amikor balról befelé cselezve 15 méterről kilőtte a hosszú alsót. Még a félidő vége előtt fordítottak a vendégek: a*36. percben Franck Kessié a bal alsó sarokba lőtt, majd hat perccel később ismét Kessié volt eredményes.
Gól ugyan nem esett már, de izgalmak akadtak a második játékrészben is: a Milanból a 80. percben Ricardo Rodríguezt majd a 88. percben a hazaiakgólszerzőjét, Barellát is kiszórta Marco Guida játékvezető.

Nyolc veretlen bajnoki után kapott ki a Fiorentina a Sampdoria vendégeként. A hazaiaknál Fabio Quagliarella triplázott, így már 15 gólnál jár az idényben, a szépítés csak a 80. percben jött össze Carlos Sánchez fejesével.

A*Benevento*két győzelem után újra kikapott, a sereghajtó ezúttal a Bolognával szemben maradt alul. Nagy Ádám egy percet sem játszott, Mattia Destro, Sebastian De Maio és*Blerim Dzemaili góljaival 3-0-ra nyertek a hazaiak. A*Lazio*kiütéses, 5?1-es győzelemmel küldte haza a*Chievót, és továbbra is tapad a vetélytársakra a dobogóért vívott harcban.

A forduló rangadójának résztvevői így komoly nyomással lépnek pályára késő este.
Eredmények – Serie A, 21. forduló

Atalanta?Napoli 0?1
Gólszerző: Mertens 65.
Bologna?Benevento 3?0
Gólszerző: Destro 35., De Maio 73., Dzemaili 88.
Lazio?Chievo 5?1
Gólszerző: Luis Alberto 23., Milinkovics-Szavics 31., 68., Bastos 83., Nani 86., ill. Pucciarelli 25.
Hellas Verona?Crotone 0?3
Gólszerző: Barberis 3., Stoian 54., Ricci 67.
Sampdoria?Fiorentina 3?1
Gólszerző: Quagliarella 30., 60., 68., ill. C. Sánchez 80.
Udinese?SPAL 1?1
Gólszerző: Samir 11., ill. Floccari 49.
Sassuolo?Torino 1?1
Gólszerző: Berardi 54., ill. Obi 26.
1. Napoli 21 17 3 1 45?13 +32 54 2. Juventus 20 16 2 2 49?15 +34 50 3. Lazio 20 13 4 3 53?25 +28 43 4. Internazionale 20 12 6 2 35?15 +20 42 5. Roma 19 12 3 4 30?14 +16 39 6. Sampdoria 20 10 3 7 39?30 +9 33 7. Milan 21 9 4 8 26?27 ?1 31 8. Atalanta 21 8 6 7 31?27 +4 30 9. Udinese 20 9 2 9 34?28 +6 29 10. Torino 21 6 11 4 29?28 +1 29 11. Fiorentina 21 7 7 7 30?24 +6 28 12. Bologna 21 8 3 10 26?30 ?4 27 13. Chievo 21 5 7 9 21?37 ?16 22 14. Sassuolo 21 6 4 11 14?31 ?17 22 15. Genoa 20 5 6 9 16?22 ?6 21 16. Cagliari 21 6 2 13 19?33 ?14 20 17. Crotone 21 5 3 13 16?38 ?22 18 18. SPAL 21 3 7 11 22?39 ?17 16 19. Verona 21 3 4 14 18?44 ?26 13 20. Benevento 21 2 1 18 12?45 ?33 7
Fotó: Silvia Lore/NurPhoto


Forrás

UTS English Latest version of Denuvo anti-piracy tech appears to have been cracked

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 22:36
The Denuvo anti-tamper piracy tech is not exactly popular with a lot of PC gamers but it’s done a reasonably good job protecting new releases. The protection has become a little more robust with crackers taking longer to circumvent it with newer updates. This time it took three months.

Today it appears that the latest version of Denuvo which is dubbed v4.8 has now been cracked and the target has been Sonic Forces from SEGA. There are other titles said to use this version that could now also be affected such as Football Manager 2018, Injustice 2, Star Wars Battlefront 2, Need for Speed Payback and even Assassin’s Creed Origins, although that also uses VMProtect as additional protection.

The main complaint from gamers with Denuvo is its effect on performance but these cracks work around the protection which means there is no performance improvement as it is still actually running. In the past, we have seen publishers remove Denuvo from the games once it’s discovered the game has been cracked but there are no sign of that happening yet to titles that are using this version.

UTS English Kodi: What goes on with the latest Kodi craze

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 22:36
KODI fans have been put on alert about the latest craze set to sweep the popular free-to-download media player.

Kodi users are being warned about a new add-on craze that could land them in hot water.

Popular Kodi repository TVAddons has published a new blog post detailing how users will be able to play retro games in the upcoming 18 Leia build.

In the post, they wrote: “Retro gaming is the newest feature being introduced in the upcoming release of Kodi 18 Leia.

“Now you’ll be able to play all your favourite video games directly through Kodi, no additional hardware required.

“In addition to Kodi offering built-in emulators, there is a new addon called the Internet Archive ROM Launcher which allows you to download vintage video games on the fly, free of charge!”

TVAddons gives a detailed guide on how to play retro games in Kodi 18 Leia, which currently is in beta ahead of full release date later on.

But there is just one issue - leading video games companies have already warned users about the legalities of downloading old retro games.

To play an old retro game on a PC or Mac, you need two things - emulators and ROMs.

Emulators are programmes that emulate an old console like a Super Nintendo or Mega Drive.

Whereas ROMs are files containing all the data for specific games, like Sonic or Mario, that can be loaded up and played using an emulator.

Emulators are set to be built into Kodi 18 Leia, whereas ROMs will be downloadable via the Internet Archive ROM Launcher add-on.

But Kodi fans tempted to try out this brand new feature need to be aware of the official position from video game companies on downloading retro games.

Nintendo has an in-depth post on their website about ROMs, emulators and the copyright surrounding them.

And discussing ROMs, in no uncertain terms, Nintendo said: “It is illegal to download and play a Nintendo ROM from the Internet.”

It’s quite a widely held belief that ROMs are fine to download if you own the original cartridge or disc for the game in question.

However, Nintendo said: “Whether you have an authentic game or not, or whether you have possession of a Nintendo ROM for a limited amount of time, i.e. 24 hours, it is illegal to download and play a Nintendo ROM from the Internet.”

Discussing emulators, Nintendo added: “The introduction of emulators created to play illegally copied Nintendo software represents the greatest threat to date to the intellectual property rights of video game developers.

“As is the case with any business or industry, when its products become available for free, the revenue stream supporting that industry is threatened.

“Such emulators have the potential to significantly damage a worldwide entertainment software industry which generates over $15 billion annually, and tens of thousands of jobs.”

Video game lawyer Jas Purewal, from digital entertainment and technology legal firm Purewal & Partners LLP, previously spoke to TechRadar about the legalities of ROMs.

He said: “The argument that a videogame device manufacturer or a videogames developer can make against emulation is quite simple: emulation constitutes IP infringement, specifically infringement of copyright law and potentially of trademark law principles.

"IP law is not set up to recognise emulation, and consequently almost any type of emulation runs the risk of infringing IP law in some way, shape or form.

"In fact, it gets worse for emulators, because specific laws were passed in the 1990s and 2000s which were specifically designed to stop different types of piracy.

“But they also potentially stop emulation.

“These were called 'technological protection measures' or 'TPMs'. So many countries have TPMs as part of their IP law.

“And so, the basic IP law position, plus the specific legal changes introduced to combat piracy, all mean that the basic legal position is against emulators."

UTS English Kodi: What goes on with the latest Kodi craze

Friss fórumhozzászólások - v, 2018-01-21 22:36
KODI fans have been put on alert about the latest craze set to sweep the popular free-to-download media player.

Kodi users are being warned about a new add-on craze that could land them in hot water.

Popular Kodi repository TVAddons has published a new blog post detailing how users will be able to play retro games in the upcoming 18 Leia build.

In the post, they wrote: “Retro gaming is the newest feature being introduced in the upcoming release of Kodi 18 Leia.

“Now you’ll be able to play all your favourite video games directly through Kodi, no additional hardware required.

“In addition to Kodi offering built-in emulators, there is a new addon called the Internet Archive ROM Launcher which allows you to download vintage video games on the fly, free of charge!”

TVAddons gives a detailed guide on how to play retro games in Kodi 18 Leia, which currently is in beta ahead of full release date later on.

But there is just one issue - leading video games companies have already warned users about the legalities of downloading old retro games.

To play an old retro game on a PC or Mac, you need two things - emulators and ROMs.

Emulators are programmes that emulate an old console like a Super Nintendo or Mega Drive.

Whereas ROMs are files containing all the data for specific games, like Sonic or Mario, that can be loaded up and played using an emulator.

Emulators are set to be built into Kodi 18 Leia, whereas ROMs will be downloadable via the Internet Archive ROM Launcher add-on.

But Kodi fans tempted to try out this brand new feature need to be aware of the official position from video game companies on downloading retro games.

Nintendo has an in-depth post on their website about ROMs, emulators and the copyright surrounding them.

And discussing ROMs, in no uncertain terms, Nintendo said: “It is illegal to download and play a Nintendo ROM from the Internet.”

It’s quite a widely held belief that ROMs are fine to download if you own the original cartridge or disc for the game in question.

However, Nintendo said: “Whether you have an authentic game or not, or whether you have possession of a Nintendo ROM for a limited amount of time, i.e. 24 hours, it is illegal to download and play a Nintendo ROM from the Internet.”

Discussing emulators, Nintendo added: “The introduction of emulators created to play illegally copied Nintendo software represents the greatest threat to date to the intellectual property rights of video game developers.

“As is the case with any business or industry, when its products become available for free, the revenue stream supporting that industry is threatened.

“Such emulators have the potential to significantly damage a worldwide entertainment software industry which generates over $15 billion annually, and tens of thousands of jobs.”

Video game lawyer Jas Purewal, from digital entertainment and technology legal firm Purewal & Partners LLP, previously spoke to TechRadar about the legalities of ROMs.

He said: “The argument that a videogame device manufacturer or a videogames developer can make against emulation is quite simple: emulation constitutes IP infringement, specifically infringement of copyright law and potentially of trademark law principles.

"IP law is not set up to recognise emulation, and consequently almost any type of emulation runs the risk of infringing IP law in some way, shape or form.

"In fact, it gets worse for emulators, because specific laws were passed in the 1990s and 2000s which were specifically designed to stop different types of piracy.

“But they also potentially stop emulation.

“These were called 'technological protection measures' or 'TPMs'. So many countries have TPMs as part of their IP law.

“And so, the basic IP law position, plus the specific legal changes introduced to combat piracy, all mean that the basic legal position is against emulators."

UTS English Latest version of Denuvo anti-piracy tech appears to have been cracked

Friss fórumhozzászólások - v, 2018-01-21 22:36
The Denuvo anti-tamper piracy tech is not exactly popular with a lot of PC gamers but it’s done a reasonably good job protecting new releases. The protection has become a little more robust with crackers taking longer to circumvent it with newer updates. This time it took three months.

Today it appears that the latest version of Denuvo which is dubbed v4.8 has now been cracked and the target has been Sonic Forces from SEGA. There are other titles said to use this version that could now also be affected such as Football Manager 2018, Injustice 2, Star Wars Battlefront 2, Need for Speed Payback and even Assassin’s Creed Origins, although that also uses VMProtect as additional protection.

The main complaint from gamers with Denuvo is its effect on performance but these cracks work around the protection which means there is no performance improvement as it is still actually running. In the past, we have seen publishers remove Denuvo from the games once it’s discovered the game has been cracked but there are no sign of that happening yet to titles that are using this version.

Szerbia kész befogadni a menekülteket

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 22:14
Szerbia bejelentette, hogy ugyan még nem is tagja az Európai Uniónak, de kész befogadni az általa megszabott kvótákban előírt számú menekültet.

Dehogyis fogad be menekülteket a kormány Nem arról van szó, hogy a kormány azt hazudta, hogy ide aztán nem jöhetnek menekültek, aztán véletlenül mégis lebukott, hogy stikában befogadott 1294 embert. A lényeg éppen az, hogy ne lehessen érteni, mi történik.


A szerb belügyminiszter, Nebojsza Sztefanovics azt mondta:
Ha az EU úgy dönt, hogy a menekülteket az EU kvóták alapján kell elosztani, akkor Szerbia ebben természetesen részt vállal. És nem csak a jövőben leszünk készen erre, már most is ezt csináljuk. Jelenleg is 4000 menekült él országunkban, akiket minden segítséggel ellátunk, amit egy állam adhat egy menekültnek.Mindeközben*Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia még mindig ellenzi a menekültek kötelező elosztását szabályozó rendelkezést.

(Euronews,*kiemelt kép: Europress / Talha Ozturk / Anadolu Agency)


Forrás

UTS English IPTorrents News

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 21:40
Zapping points updates @ 2018-01-17

Effective now the zapping system has changed:

1gb file = 120 bonus points
amount of downloaded from a torrent * 120bp
3gb file * 120 = 360 bonus points
100mb file would be around 9bp

There is a max of 1000 bonus points to zap


https://www.iptorrents.com/forums.ph...topicid=100481

What is the reason for this? It is simple. Too many people jump on FL packs to get the quick upload then stop seeding it and use 50 BP to zap it. So now those abusers will be penalized a little more.

So it's really simple, don't download something you really don't want or intend to seed. We have more FL than any other site, we are beyond generous with it. So no more abusing it.

*** Side note, we are working on a plan to increase the bonus points for seeding. We will let you know what we decide and when it will be implemented. Don't ask, there is no answer.

This is a done deal folks, no more need for complaining. The owner has made the change and it's final.

Seed. IPT was never meant to be a place for you to hit and run.

Those who seed properly have absolutely nothing to worry about.

UTS English Kim Dotcom Sues Government for ‘Billions’ Over Erroneous Arrest

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 21:40
Kim Dotcom is seeking billions of dollars in damages from the New Zealand Government over an invalid arrest warrant. The entrepreneur accuses the authorities of negligence and misfeasance, which resulted in the destruction of the highly profitable Megaupload service.

Six years ago, New Zealand police carried out a spectacular military-style raid against individuals accused only of copyright infringement.

Acting on allegations from the United States government and its Hollywood partners, New Zealand’s elite counter-terrorist force raided the mansion of Kim Dotcom, who was detained along with his wife and children.

Megaupload’s founder has always maintained that his arrest was unlawful under New Zealand law, and he is determined to hold the authorities accountable.

In addition to getting married and celebrating his birthday this weekend, the German born entrepreneur announced that he is seeking damages from the New Zealand Government.

“Today, 6 years ago, the NZ Govt enabled the unlawful destruction of Megaupload and seizure of my global assets,” Dotcom wrote on Twitter.

“I was arrested for the alleged online piracy of my users. Not even a crime in NZ. My lawyers have served a multi billion dollar damages claim against the Govt today,” he added.

Dotcom’s lawyer Ira Rothken informs TorrentFreak that a damages claim was filed at the New Zealand High Court last December.

“We confirm that our legal team filed a Statement of Claim in the New Zealand High Court for monetary damages on December 22, 2017 on behalf of Kim Dotcom against the United States and NZ governmental entities alleging that defendants pursued with malice and material non disclosure an erroneous arrest warrant,” Rothken says.

In the claim, Dotcom’s legal team argues that the arrest warrant was invalid. They say that there were no reasonable grounds on which the District Court could conclude that Dotcom’s alleged crimes were an extraditable offense.

The consequences, however, were rather severe. Dotcom lost his freedom and also his company, which was worth billions and preparing for an IPO, according to the legal paperwork.

“At the time the Restraint Orders were granted, second plaintiff was preparing to list on the Stock Exchange of Hong Kong at a conservative valuation of not less than US$2.6 billion,” the claim reads.

This valuation is based on a valuation of $40 for each of the 66 million users Megaupload had, which generated $45 million in profits per year. If Megaupload had not have been raided, today’s value could be as high as $10 billion.

Mega value

https://torrentfreak.com/images/megaipo.png


Dotcom has a 68 percent stake in the Megaupload companies and seeks damages that will compensate for lost profits. In addition, he requests compensation for legal costs, lost business opportunities, loss of reputation, and other losses.

The exact scale of the damages isn’t specified and will have to be determined at a later stage, before trial.

The claim doesn’t come as a surprise to the New Zealand Government, Prime Minister Jacinda Ardern said in a brief response.

“This has obviously been an ongoing matter, so no it doesn’t surprise me,” she commented.A copy of the full claim is available here (pdf).

Torrentfreak.com

UTS English IPTorrents News

Friss fórumhozzászólások - v, 2018-01-21 21:40
Zapping points updates @ 2018-01-17

Effective now the zapping system has changed:

1gb file = 120 bonus points
amount of downloaded from a torrent * 120bp
3gb file * 120 = 360 bonus points
100mb file would be around 9bp

There is a max of 1000 bonus points to zap


https://www.iptorrents.com/forums.ph...topicid=100481

What is the reason for this? It is simple. Too many people jump on FL packs to get the quick upload then stop seeding it and use 50 BP to zap it. So now those abusers will be penalized a little more.

So it's really simple, don't download something you really don't want or intend to seed. We have more FL than any other site, we are beyond generous with it. So no more abusing it.

*** Side note, we are working on a plan to increase the bonus points for seeding. We will let you know what we decide and when it will be implemented. Don't ask, there is no answer.

This is a done deal folks, no more need for complaining. The owner has made the change and it's final.

Seed. IPT was never meant to be a place for you to hit and run.

Those who seed properly have absolutely nothing to worry about.

UTS English Kim Dotcom Sues Government for ‘Billions’ Over Erroneous Arrest

Friss fórumhozzászólások - v, 2018-01-21 21:40
Kim Dotcom is seeking billions of dollars in damages from the New Zealand Government over an invalid arrest warrant. The entrepreneur accuses the authorities of negligence and misfeasance, which resulted in the destruction of the highly profitable Megaupload service.

Six years ago, New Zealand police carried out a spectacular military-style raid against individuals accused only of copyright infringement.

Acting on allegations from the United States government and its Hollywood partners, New Zealand’s elite counter-terrorist force raided the mansion of Kim Dotcom, who was detained along with his wife and children.

Megaupload’s founder has always maintained that his arrest was unlawful under New Zealand law, and he is determined to hold the authorities accountable.

In addition to getting married and celebrating his birthday this weekend, the German born entrepreneur announced that he is seeking damages from the New Zealand Government.

“Today, 6 years ago, the NZ Govt enabled the unlawful destruction of Megaupload and seizure of my global assets,” Dotcom wrote on Twitter.

“I was arrested for the alleged online piracy of my users. Not even a crime in NZ. My lawyers have served a multi billion dollar damages claim against the Govt today,” he added.

Dotcom’s lawyer Ira Rothken informs TorrentFreak that a damages claim was filed at the New Zealand High Court last December.

“We confirm that our legal team filed a Statement of Claim in the New Zealand High Court for monetary damages on December 22, 2017 on behalf of Kim Dotcom against the United States and NZ governmental entities alleging that defendants pursued with malice and material non disclosure an erroneous arrest warrant,” Rothken says.

In the claim, Dotcom’s legal team argues that the arrest warrant was invalid. They say that there were no reasonable grounds on which the District Court could conclude that Dotcom’s alleged crimes were an extraditable offense.

The consequences, however, were rather severe. Dotcom lost his freedom and also his company, which was worth billions and preparing for an IPO, according to the legal paperwork.

“At the time the Restraint Orders were granted, second plaintiff was preparing to list on the Stock Exchange of Hong Kong at a conservative valuation of not less than US$2.6 billion,” the claim reads.

This valuation is based on a valuation of $40 for each of the 66 million users Megaupload had, which generated $45 million in profits per year. If Megaupload had not have been raided, today’s value could be as high as $10 billion.

Mega value

https://torrentfreak.com/images/megaipo.png


Dotcom has a 68 percent stake in the Megaupload companies and seeks damages that will compensate for lost profits. In addition, he requests compensation for legal costs, lost business opportunities, loss of reputation, and other losses.

The exact scale of the damages isn’t specified and will have to be determined at a later stage, before trial.

The claim doesn’t come as a surprise to the New Zealand Government, Prime Minister Jacinda Ardern said in a brief response.

“This has obviously been an ongoing matter, so no it doesn’t surprise me,” she commented.A copy of the full claim is available here (pdf).

Torrentfreak.com

Szakított Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 21:28
Alig tíz hónap után véget ért a szerelem Szorcsik H. Viki és Kovács Dániel, az RTL Klub rendező-producere közt– tudta meg a Story. A magazin úgy tudja, a Jóban Rosszban egykori színésznője, aki legutóbb a Válótársakban tűnt fel, már el is költözött a közös otthonból. Tavaly nyáron még a Story-nak adott exkluzív interjúban azt nyilatkozta: végre megtalálta az igazit. Vikinek előző kapcsolatából már van két kisgyereke.
Szakított Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe! Alig tíz hónap után véget ért a szerelem Szorcsik H. Viki és Kovács Dá…
Közzétette: Story ? 2018. január 21.

Forrás

A rendszeresen maszturbáló gyerek komolyan sérülhet

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 21:14
A serdülőkori életszakasz előtt az óvodáskorban és kisiskoláskorban elkezdődik a gyerek pszichoszexuális fejlődése, ez sorsdöntő életszakasz mindannyiunk fejlődésében. Ekkor kapnak egyre nagyobb szerepet a testi izgalmak, ez a bugyivizit időszaka az oviban, a kisgyerek megtanulja, ki a fiú, ki a lány, előbb vagy utóbb felfedezi a saját testét, annak bizonyos részeit, aminek érintése kellemes érzéssel tölti el. Ilyen például a száj is, a végbél- és húgycsőnyílás is, és ilyenek a nemi szervek, az erogén zónák is.
Az öningerlés része a fejlődésnek

A kisgyerek szexuális fejlődésének legnyilvánvalóbb jele az öningerlés, ez már csecsemőkorban elkezdődhet. Tízéves kor előtt nem jár orgazmus érzésével, természetesen a fejlődés még csak kezdődik, ami a pubertás korra, 8-10 éven keresztül folyamatosan történik. A szülők nehezen fogadják el, amit látnak, aggódnak, hogy súlyos következménye lehet annak, ha a gyerek ilyen korai korban magához nyúl.
A csecsemőkori, kisgyerekkori önörömszerzés egy szintig normálisnak tekinthető. A gyerek kíváncsi, bekapja a kezét, játszik az ujjaival, felfedezi saját magát a kiságyban, és észleli, hogyha a lába közé ér, az kellemes érzés. Vannak esetek, amikor a rendszeresen önkielégítő kisgyerek idegrendszerileg terhelt, sérült, neurotikus vagy értelmi fogyatékos.
A két jelenség nem áll egymással ok-okozati viszonyban, tehát a sok önkielégítéstől senki nem lesz neurotikus. A környezet ilyen helyzetben azonban sokat tehet azért, hogy szorongó felnőttet neveljen fel, anélkül, hogy tudatában lenne azzal.
A körülöttünk lévő környezet egyfajta realitás, amibe beleütköznek a belső impulzusok kisgyerekkorban, így például ha a 3-4 éves, már óvodás kisgyerek otthon rendszeresen nem kapja meg azt, amit szeretne, mert például édesapa alkoholista és rendszeresen bántja anyát, elképzelhető, hogy a kiabálások és bántások elől önmaga örömszerzésére, megnyugtatására fókuszál. Ezzel is megszüntetve a kínt, amit érez.
A szexuális nevelés már kisgyerekkorban elkezdődik

A motivációja önmaga simogatására azért történik, mert jólesik számára, ez az úgynevezett örömelv, amit azért is csinálhat egyre többször és többször, hogy ezzel az öröm érzéssel kerülje és megszüntesse a kínt amit érez. Ez a kín nem egyenlő azzal, amit a szó hétköznapi jelentésével azonosítunk, inkább azt jelenti, hogy kisgyerekkorban a feltörő impulzusokat azonnal ki szeretnénk elégíteni, nem vagyunk képesek azokat kontrollálni, fékezni. A rossz érzéseket jó érzéssel váltjuk ki, ösztönszerűen.
Ha rászólnak a gyerekre, ha fenyegetik, megijesztik vagy büntetik az önörömszerzés miatt, akkor ez már előidézhet a kisgyerekben szorongást, elmagányosodást, de többféle zavart és neurózist is. Természetesen ez sem az önkielégítés következménye, hanem a nevelésé, a kisgyerek lelkiismeretfurdalás nélkül, mit sem sejtve nyúl magához, fogalma sincs, hogy tiltott dolgot művel.
A nevelésnél ezt kell tehát figyelembe venni, a tilalom bűntudattal jár együtt a gyerekben, belső konflikust teremt, különösen akkor, ha nem nagyon akad más örömforrása a családban. Ez már gátolhatja a pszichoszexuális fejlődését, hiszen minél inkább tiltják, annál jobban vágyik tudattalanul az öröm megszerzésére.
A szexuális nevelés akkor működik jól, ha otthon a kisgyerek nem azt látja, hogy minden, ami az ő természetes kíváncsiságának része a saját testével kapcsolatosan, tilos és büntetendő dolog. Például a meztelenkedés is ilyen, kisgyerekkorban sok családban fürdenek együtt a gyerekek a szülőkkel, ami jó, hiszen már két-háromévesen biztosan megtanulják a nemek közti különbségeket, és a beszédkészség alakulásával elindulhat a szexuális nevelés. De ha teljesen tiltott és szégyellnivaló dolog a meztelenkedés, amiért büntetés jár, akkor erős gátlás és neurózis is kialakulhat a kisgyerekben. Megtörténhet, hogy a szülők helyett máshol fogja keresni a választ a kíváncsiságára, a kortársainál például, akikkel az oviban papás-mamást játszanak. Ezeken a játékokon keresztül a maguk módján gyarapítják szexuális ismereteiket. Korlátozás és bűntudat nélkül, szabadon próbálgatják a nemiségüket, ez az időszak egészen a kisiskoláskorig tart, ez a latencia korszak a pszichoszexuális fejlődésben, amikor lappang a szexuális érdeklődés a nemi érés időszakáig.
Kiemelt kép: Thinkstock


Forrás

Cselgáncs-vk: magyar ezüstérem született Tuniszban

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 20:54
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüstérmet nyert a cselgáncs világkupa-sorozat tuniszi Grand Prix-versenyén.
A nemzetközi szövetség honlapja szerint a világbajnoki második dzsúdós a 32 között erőnyerő volt, majd a nyolcaddöntőben török, a negyeddöntőben pedig brazil ellenfelet vert. Az elődöntőben Frazer Chamberlainnel találkozott, akit hosszabbításban gyűrt le, a britet 1 perc 16 másodperc elteltével harmadik intéssel leléptették.
A döntőben a 23 éves magyar a kazah Iszlam Bozbajevvel akaszkodott össze, aki előzőleg egy-egy Grand Slam- és Grand Prix-viadalt nyert. A meccs mindössze 21 másodpercig tartott, ekkor ellenfele egy csípődobással véget vetett a küzdelemnek.
Fotó: MTI/Kovács Tamás


Forrás

Kreml: összeomlottak az orosz-amerikai kapcsolatok

Friss fórumtémák - v, 2018-01-21 20:40
Oroszország és az Egyesült Államok kapcsolatai összeomlottak, ám Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök viszonya ?eléggé jóindulatú” ? jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.
Összeomlás? mondta Peszkov, amikor arra kérték fel, hogy egy szóval jellemezze Moszkva és Washington viszonyának jelenlegi állapotát.
A szóvivő ugyanakkor úgy vélekedett, hogy a kétoldalú kapcsolatoknak a legfelsőbb szinten van perspektívája, de azt is elismerte, hogy jelenleg nem terveznek Putyin-Trump különcsúcsot. Nem zárta ki azonban, hogy a két elnök az év második felében nemzetközi tanácskozások alkalmából kétoldalú eszmecserét folytasson egymással.

Tükrök árulása: az oroszok szerint Putyin a Nyugat hazugságait leplezi le Amikor az oroszok állami szinten beavatkoznak egy másik ország demokratikus választásába, úgy gondolják, görbe tükröt tartanak: megmutatják ezeknek a politikai rendszereknek az ellentmondásait és hazugságait a maguk valóságában.


Mint mondta, a titkosszolgálatok közötti kapcsolatok is nagyon gazdag potenciálról árulkodnak. Elmondta, hogy a legélesebb helyzetek, például Szíria ügyében a két elnök kapcsolatba szokott lépni egymással.
Peszkov szerint a kétoldalú viszony egész rendszerét ki kell vezérelni a zuhanórepülésből. Úgy vélekedett, hogy a két elnök viszonya is lehetne jobb, ám ennek az amerikai belpolitikai helyzet szerinte nem kedvez.
Arról is szólt, hogy Putyin és Trump telefonbeszélgetéseivel ellentétben az orosz és az ukrán elnök eszmecseréiről nem minden esetben tájékoztatták a sajtót. Azt a szóvivő nem árulta el, hogy Putyin és Porosenko hány alkalommal beszélt bizalmasan egymással, csak annyit mondott, bevett gyakorlat, hogy az orosz elnök nem minden kapcsolatfelvételéről számolnak be.
(MTI, kiemelt kép: Europress/AFP PHOTO / Saul Loeb)


Forrás

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!