Get Adobe Flash player

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

Hírolvasó

Megint elküldte versenyzőjét a Forma-1-es csapat

Friss fórumtémák - 3 óra 3 perc
Ötödik egymást követő versenyén a negyedik különböző pilótapárossal áll rajthoz a Forma-1-es Toro Rosso csapata a hétvégi Mexikói Nagydíjon, melyen Brendon Hartley és Pierre Gasly ül majd a volánnál.
Az olasz istálló hétfőn honlapján jelentette be, hogy a soron következő versenyhétvégén az új-zélandi Hartley mellett ismét lehetőséget kap a francia Gasly, aki Malajziában és Japánban rajthoz állt már a csapat színeiben.
Múlt hétvégén, az Egyesült Államok Nagydíján az orosz Danyiil Kvjat volt az akkor debütáló Hartley társa, akit gyenge eredményei miatt korábban elküldött az istálló.
A Toro Rosso a szezont a Kvjat, Carlos Sainz Jr. kettőssel kezdte, a spanyol pilóta már a Renault versenyzője.
Fotó: AFP/Mark Thompson


Forrás

Fekete-Győr Andrásnak új kabátja van

Friss fórumtémák - 3 óra 3 perc
Hát ezt is megértük, felnőtt a kis Momentum. Hol van már a zöld kabát, ami megölte az olimpiai álmot.
Fotó: Fülöp Dániel Mátyás

Forrás

Vajon élnek még a legendás ötvenhatos fotók szereplői?

Friss fórumtémák - 3 óra 29 perc
A fénykép Budapest valamelyik körútján készült, az 1956-os forradalom idején: a fiú és a lány szemükben az öröm szikrájával néznek a kamerába; hátuk mögött egy férfi közeledik, kezében pisztoly. Amikor Balázs Eszterrel az a regénybe illő és innen visszatekintve már elég vadnak tűnő ötletünk támadt, hogy megkeressük a képen látható párt, távolról sem gondoltuk volna, milyen hosszúra nyúló kalandba vágunk bele. Budapesten először 1994-ben jártam, Arthur Koestler miatt. Műveinek gyűjteményes kiadásához próbáltam felkutatni azt a pár bűnügyi regényt, amelyeket a Sötétség délben szerzője az 1930-as években barátjával, Németh Andorral együtt írt az Andrássy út egyik kávéházának asztalánál. A művészek körében egykoron népszerű Japán Kávéházat a kommunista időszak alatt lerombolták, és az 1990-es évek derekán már az Írók Boltja működött a helyén.
Mi az a Matiné?

Egy-egy regényből mutatunk részletet, jobbára kortárstól, remek szövegeket, történeteket. Ha tetszik, az oldal alján ott a kötet szerzője, címe, kiadója, irány a könyvesbolt vagy a könyvtár.
A Matiné eddigi termését*itt találni.

A könyvesboltban ? elsősorban a képanyag kedvéért ? megvettem magamnak egy történész munkáját, amely a sztálinizmus legsötétebb éveit és az 1956-os budapesti forradalmat mutatja be. A borító a szóban forgó fotó alapján készült, bár a célnak megfelelően kicsit átfazonírozták: a könyv előlapján és gerincén a pár, hátlapján a pisztolyos férfi. Tudtam, hogy láttam már valahol ezt a fényképet, mégpedig a ?70-es években, egy magyarországi munkástanácsokat bemutató szélsőbaloldali brosúra címlapján. Budapesti tartózkodásom alatt ismertem meg Esztert, aki még egyetemre járt, francia?történelem szakos hallgató volt, és épp régi barátaimat kalauzolta a városban. Beszélgettünk az 1956-os forradalomról, megmutattam neki a frissen vásárolt könyvet és rajta a fotót. Eszternek rögtön feltűnt, hogy van ebben a fiúban valami karizmatikus, valami James Dean-es. Tegyük hozzá, hogy a kép láttán bármelyik magyar mozirajongó rögtön rávágná, hogy
a srác tényleg hasonlít Soós Imrére, a magyar filmipar egykori csillagára,
aki 1957-ben, 27 évesen öngyilkos lett. A fotótól évekig nem tudtam szabadulni, szinte kísértett, úton-útfélen belebotlottam ? hol Budapesten jött szembe velem, a magyarországi forradalom negyvenedik évfordulójáról megemlékező kiállításon, hol a tévéképernyőn, a német?francia Arte csatorna egyik dokumentumfilmjének záró képsorában. 1999 májusában a párizsi agglomerációhoz tartozó Enghien-les-Bains-ben jártam, és a bolhapiacon ráakadtam egy képeslapra, amelyen a ?Budapesti emlék? felirat, valamint két másik 1956-os felvétel kíséretében ott virított ugyanez a fénykép. Megvettem, és elküldtem Eszternek.
Hat hónappal később egy barátomnál a Paris Match gondosan bekötött régi évfolyamait lapozgattam, akkor fedeztem fel, hogy a kép először a népszerű francia hetilap 1956. november 10-i számában jelent meg. A kétoldalas nagyítás igen erőteljes hatást keltett. A Match kiküldött tudósítóinak anyagát felvezető főcím ? ?Budapest hősei? ? alatt a következő képaláírás állt: ?Az utcai forgatagban riportereink által lencsevégre kapott pár szemében ott lobog a forradalom tüze. A fiú a hadsereg egyik raktárából szerzett magának fegyvert.
A sebesült lány elsősegélykészletté alakította az iskolatáskáját.
Mögöttük egy felfegyverzett járókelő.?

Nyilván nem véletlen, hogy a Match pont ezzel a képpel indította a helyszíni beszámolót: arcot kellett adni a magyar forradalmároknak, azoknak a fiatal, többségében nagyon fiatal férfiaknak és nőknek, akik fegyvert ragadtak, hogy megdöntsék a sztálinista rezsimet.
1956-ban a televíziózás még gyerekcipőben járt, mindent a fotóriportok vittek.
A nyugati közvéleményt a magyarországi forradalommal kapcsolatban is elsősorban a Life-hoz vagy a Matchhoz hasonló nagy világlapokban leközölt felvételek formálták. A francia szatirikus lap, a Canard enchaîné vezérpublicistája, Morvan Lebesque például határozottan kikelt az ellen a kommunista érvelés ellen, amely szerint a felkelést fasiszták maroknyi csapata szította volna: ?Ez színtiszta hazugság. Hisz saját szemünkkel láttuk a magyarországi lázadókat, filmhíradókban, a lapokban, és továbbra is látjuk őket, a menekülteket, akik riadt tekintettel lépik át országuk határait.
Hogy ők fasiszták, jóllakott polgárok, milicisták, arisztokraták lennének? Nevetnem kell.
Egész gyerek- és fiatalkoromat munkások között töltöttem, tudom, mit jelent a kétkezi munka, tudom, hogy néz ki egy igazi proletár.?
A Match fotójának szereplői egyenesen a szemünkbe néznek. Épp csak annyi időre álltak meg, hogy elkészülhessen róluk ez a sokatmondó és megkapó pillanatfelvétel, a magyar forradalom tökéletes ikonja, és egyben a kor hiteles lenyomata.
A csibészes képű srác hanyag eleganciával viseli a kalapot, sötét felöltője alatt világos zakó, cipzáras pulóver és fehér ing látszik. Bal kezével a nyakában lógó géppisztoly ? egészen pontosan a második világháborús szovjet rohamosztagoknál előszeretettel használt modell, egy PPS?41-es, közkeletű nevén ?davajgitár? ? tárába kapaszkodik.
Tiszta tekintetében van valami megindítóan szelíd és gyermeki, a szájtartása mégis inkább pimasz.
A vonásai ? széles, kiugró járomcsontja, mandulavágású szeme, felvont, sűrű szemöldöke ? francia szemmel nézve tipikusan kelet-európaiak.
A lány oldalra csapott svájcisapkája alól kócos tincsek kandikálnak elő. Haját a bal halántékánál csattal hátratűzte. Fülében nagyobbacska karika, az arcán jobb oldalt kötés. Nyaka körül viseltes, csíkos sál, rajta jókora lyuk, akárcsak kopott kabátja bal ujján; a könyöke fölött házilag gyártott nővérkarszalag, két végét biztosítótű fogja össze; vállán keresztülvetett táska, melyben ki tudja, mi lehet. Az átlagnál kicsit erősebb állkapcsát előreszegve, büszkén néz a kamerába.
A fényképen egy harmadik alak is látható, egy szintén svájcisapkás, egyenes tartású, bajszos, világos ballonkabátos férfi; mintha mosolyogna is, a jelenléte mégis nyugtalanító. A Budapest utcáin készült korabeli felvételeket elnézve tulajdonképpen nincs rajta semmi különös. Ennek dacára nehéz nem belelátni némi hasonlóságot az 1930-as évek Franciaországában tevékenykedő radikális jobboldali ligák aktivistáival, illetve Oswald Mosley feketeingeseivel. De bárki legyen is az az ember, a képen mindenképpen kakukktojás. A fotós egyértelműen csak a párt akarta lefényképezni,
a pisztolyos fickó pedig egyszerűen belegyalogolt a jelenetbe,
amivel a képhez akaratlanul hozzá is tett ? rajta keresztül jól érzékelhető a folyamatos fenyegetettség, a fejek felett lebegő veszély. Emellett figurája balról a kompozíciót is kiegyenlíti: a fiú nagyjából a kép közepén áll, jobbra egy lépéssel mögötte a lány, akiknek ily módon kiegészült kettősét egyik oldalról a veszteglő villamos, a járdaszegély és a fasor, másikról a kerítésrács foglalja perspektivikus keretbe. Minden elemnek tökéletesen megvan a maga helye.

De ki volt az a pár, akit a fél világ a magyar forradalom ikonjaként ismer? A két névtelen fiatal egy csapásra híressé vált, egyfajta ismeretlen ismerőssé ? mert egy fénykép, amely a negatív egy kockáján megőrizte életük egyetlen százhuszonötöd másodpercét, halhatatlanná tette őket. De
hogy előtte és utána mit csináltak, arról nem tudni semmit.
Amint a fotós leeresztette a gépét, továbbálltak, egy pillanatra kimerevített sorsuk új fordulatokat vett? Mi lett velük?
Arról, hogy a történetük folytatódott, halvány ismereteink azért lehettek: Méray Tibor a Laffont Kiadó ?Ce jour-lŕ? (Aznap) elnevezésű sorozatában 1966-ban megjelent 23 octobre 1956, Budapest című könyvének egyik viharvert példányában felfedeztem egy másik képet, amelyen a Match lapjairól megismert lány szintén szerepel. Egy fiatal, állig felfegyverzett felkelőkből összeverődött csoport hátterében áll. Az arcának csak egy része látszik, de a kötésről könnyen felismerhető. A csoport vezetője feltehetően a középen fehér svájcisapkában és bőrkabátban feszítő széles vállú férfi ? arcra tisztára Jean Marais proletár kiadásban ?, aki kezében egy szovjet gyalogsági PPSZ?43-as gépfegyvert tart.
A csoport más beállításban a Paris Match sorozatában is feltűnik, csak ott a leragasztott arcú lány lemaradt a képről. Mögöttük ugyanaz a kerítés, mint a ?Budapest hősei? címmel megjelent fotón, amiből arra következtethetünk, hogy a felvétel ugyanott készült, feltehetően valamivel később. A helyszínt egyébiránt nem volt nehéz behatárolni, a környék ötven év alatt mit sem változott: a Múzeum körút Kálvin tér és Bródy Sándor utca közé eső szakasza egyértelműen beazonosítható. A Nemzeti Múzeum kertjét ma is ugyanaz a kerítés fogja körül, az úttesten ma is majdnem ugyanolyan típusú sárga villamosok közlekednek. És a dolog izgatni kezdte a fantáziámat?
?Mi lenne, ha megpróbálnánk megkeresni őket??
Amikor az ötletet először felvetettem, Eszter nem igazán vett komolyan. De nem adtam fel ilyen könnyen, és szép lassan ő is beszállt. Gyűjtögetni kezdtük az anyagot, eleinte csak úgy, kedvtelésből, ki-ki amikor épp ráért, de ahogy a nyomok szaporodni kezdtek, a lelkesedésünk is egyre nőtt ? egyre közelebb éreztük magunkhoz a hőseinket.
De hogyan lehet nagyjából fél évszázad elteltével két ismeretlen ember nyomára bukkanni? Merre érdemes egyáltalán elindulni? A fénykép Budapesten készült, és Párizsban jelent meg ? logikusnak tűnt hát egyszerre mindkét irányból nekivágni a keresésnek. Magyarországon adta magát, hogy közzéteszünk egy hirdetést, bevesszük magunkat a levéltárakba, felkeressük az egykori felkelőket; Franciaországban pedig az volt a feladat, hogy kiderítsük, valójában ki készítette a felvételt, hátha abból tovább tudunk majd menni valamerre. Mert azt eddig még nem említettük, hogy ha a pár kilétének rejtvénye nem lett volna elég, az sem volt egészen világos, ki kapta őket lencsevégre. A Match összeállítását négyen jegyezték: két fotóriporter, Jean-Pierre Pedrazzini és Franz Goëss, valamint két újságíró, Vic Vance és Paul Mathias. 1956-ban a 28 éves, magas,
jóképűségben Gérard Philippe-pel vetekedő, ejtőernyős múltú Jean-Pierre Pedrazzini volt a Match sztárfotósa.
Egy évvel korábban a híres Le Mans-i 24 órás autóversenyen kis híján odaveszett, amikor az egyik versenyző kisodródott, és az autója felrobbant a tömegben. A balesetnek 82 halálos áldozata volt. Pedrazzini már Budapestre érkezésének másnapján súlyosan megsebesült. Néhány nappal később a lap különgéppel hazaszállíttatta, de életét a párizsi orvosok sem tudták megmenteni: 1956. november 6-án halt meg, miközben Budapest még javában állta a szovjet csapatok második támadását.

Phil Casoar – Balázs Eszter: Budapest hősei
Scolar, 2016


Forrás

Huligánok verték szét a kerekesszékes drukker kocsiját, a klub segít neki újat venni

Friss fórumtémák - 3 óra 29 perc
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a listavezető Club Brugge Bölöni László csapatát, az Antwerpent fogadta és győzte le 1-0-ra. A találkozó alatt semmilyen atrocitás nem történt, nem úgy a mérkőzés után, akkora bunyó volt, hogy a Guardian cikke szerint többen is megsérültek, hárman súlyosan (köztük egy rendőr), 120 embert pedig őrizetbe vettek.
Ebben a csetepatéban vágták haza a Brugge egyik szurkolójának, a kerekesszékes Peter Depovernek az autóját.
A klub úgy döntött, bajba jutott drukkere segítségére siet.
Beszéltek az egyik, speciális autókat forgalmazó céggel, hogy ők elengednek közel 19 százalékot az új autó árából, míg a maradék négyezer euró összedobására felhívást tettek közzé a klub honlaőján. Azaz a szurkolók segíthetnek társukon.


Forrás

És hogy mit csinálnak az igazi nácik október 23-án?

Friss fórumtémák - 3 óra 29 perc
Elnézést, természetesen identitáspolitika fiatal képviselőit szerettem volna írni, nem nácikat, csak*megzavartak a karszalagok és félreütöttem. Szóval az*Identitesz (igen, ismered, akkor mi a három legjobb számuk?) vezetője, László Balázs egyszerre mondott beszédet karszalagban és a Corvin közben, ahol többek között elmondta, hogy a liberálisok elfutnak egy kis eső elől, miközben a kontinensre olyanok jönnek, akik háborúban nevelkedtek, az ötéves cigánygyerek meg a gettóban árnyékboxol.Forrás

Az orosz befolyásra figyelmeztetett az LMP

Friss fórumtémák - 3 óra 29 perc
Az LMP Debrecenben tartott fáklyás megemlékezést az 1956-os forradalom évfordulóján, de az eseménynek nemcsak október 23. volt a témája, hanem a növekvő orosz befolyás is.
A debreceni polgárok megtapasztalhatták, hogy milyen az, amikor térdre akarnak kényszeríteni egy autonóm intézményt és milyen az, amikor meghurcolják azokat, akik szembe mennek a központi akarattal ? jegyezte meg Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt, utalva arra, hogy Vlagyimir Putyin a Debreceni Egyetem szenátusi döntése alapján egyetemi díszpolgári címet kapott, ám voltak olyan tanszékek, amelyek elhatárolódtak a döntéstől. A tanszékek vezetőit később bekérette az egyetem dékánja.
Azzal kapcsolatban, hogy az LMP miért nem vett részt a végül elmaradt közös ellenzéki tüntetésen, Szél kijelentette: nem arról volt szó, hogy együtt emlékezzenek ?56 örökségére, inkább úgy nézett volna ki a dolog, mintha együtt készülnének a közös kormányozásra. Márpedig azt az LMP álláspontja szerint Gyurcsány Ferenccel nem fog működni. ?Annak van igazán helye, aki el tud szakadni a szemlélettől, hogy egy nagy monolit tömb előtt kell térdre borulni? ? tette hozzá.


Forrás

kormi9075

Friss fórumtémák - 3 óra 41 perc
Miért regisztráltál az oldalra?

Válasz:

Mi a hobbid? Milyen dolgok érdekelnek?

Válasz:

Mely torrent oldalakon vagy jelen?

Válasz:

Írj le minden egyéb információt magadról, amikről úgy gondolod segítik majd a beilleszkedésedet!

Válasz:

kormi9075

Friss fórumhozzászólások - 3 óra 41 perc
Miért regisztráltál az oldalra?

Válasz:

Mi a hobbid? Milyen dolgok érdekelnek?

Válasz:

Mely torrent oldalakon vagy jelen?

Válasz:

Írj le minden egyéb információt magadról, amikről úgy gondolod segítik majd a beilleszkedésedet!

Válasz:

Így fest most a magyar ellenzék

Friss fórumtémák - 3 óra 44 perc
De legalább is egy nem jelentéktelen méretű része: Karácsony Gergely, Fodor Gábor, Molnár Gyula, Székely Sándor, Bokros Lajos és Gyurcsány Ferenc megkoszorúzta Nagy Imre szobrát a belvárosi Vértanúk terén.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás

?Már minden nap világvége van?

Friss fórumtémák - 3 óra 44 perc
Azt már tudjuk, mitől kell félni Orbán Viktor szimpatizánsai szerint, de vajon a Jobbikosok mitől félnek? Orbántól és a migránsoktól például igen, de Vona szerint nem kell félni:
Már csak hat hónap.
Nem kell félni, biztonság van, nincsenek emigránsok, vagyishogy terroristák Megkérdeztük a miniszterelnök szimpatizánsaitól - köztük G. Fodor Gábortól - hogy mitől kell félni ma Magyarországon.
Forrás

Forma-1: a korona már Hamilton kezében van

Friss fórumtémák - 4 óra 4 perc
Olaszország:

La Stampa: ?A Mercedes már nyert, Hamilton majdnem, Sebastian Vettel illúziói hat körig éltek.?
La Repubblica: ?Hamiltonnak már csak egy utolsó sprint kell.?
Gazzetta dello Sport: ?Vettel fejet hajtott Hamilton előtt, semmit sem lehetett tenni az angol pilóta ellen. A Ferrari német versenyzője csak elhalasztani tudta második helyével Hamilton ünneplését, keményen küzdött, de nem tudott ellenállást tanúsítani.?
Anglia:

The Guardian: ?Hamiltonnak már a kezében van a korona, mivel ahogy a szezon során már sokszor, ezúttal is bírta idegekkel, nyugodt volt és uralta a versenyt.?
The Telegraph: ?Hamilton megnézte magának Vettelt, és jó texasi szokás szerint úgy döntött, hogy ez a város nem elég nagy kettejüknek.?
BBC Sport: ?Miután átvette a vezetést, Hamilton már nem nézett hátra, egyértelműen gyorsabb volt mindenkinél, kontrollálta a tempót, és kézben tartotta a futamot.?
The Independent: ?Hamilton ellenállhatatlan versenyzéssel gyűjtötte be idei kilencedik és texasi ötödik futamgyőzelmét, mellyel 66 pontos előnyre tett szert. Vettel harmadik helyet érdemelt, de a Ferrari csapatutasításának köszönhetően második lett.?
Franciaország:

L’Équipe: ?Már csak egy világbajnoki címmel lehetett volna fényesebben zárni ezt a napot. Hamilton olyan laza volt, mintha csak egy párizsi divatbemutatón vett volna részt, a brit teljesítette a szerződés rá vonatkozó részét, és vaskézzel uralta a futamot. Még egy kicsit azonban várnia kell, mert Vettel újabb halasztást harcolt ki briliáns módon, a német sosem fogja feladni.?


Forrás

UTS English DigitalHive (DH) News

Friss fórumtémák - 4 óra 16 perc
From a Staff member:

Quote:
We are having issues right now. will be back soon.

UTS English Are Kodi boxes illegal? Judge in landmark court case gives his verdict

Friss fórumtémák - 4 óra 16 perc
An English seller of 'fully loaded' set-top TV boxes has avoided jail in a landmark ruling which has caused futher confusion around British copyright law.

Middlesbrough trader Brian Thompson was raided by Trading Standards and law enforcement in 2015 following a complaint from the local council concerning his sale of so-called Kodi boxes.

Kodi itself is perfectly legal - it carries no content, but it can be customised with third-party add-ons to allow access to illegal streams including subscription content, live TV, sports, movies and TV shows.

These so-called 'fully loaded' Kodi boxes have been sold for a number of years and vendors willing to manipulate the software can make a hefty profit that consumers are more than willing to pay.

However, as the boxes do not host pirated content themselves but rather provide an access point, the legality of such boxes is still up for debate.

Between July 2015 and January 2016, Thompson sold fully loaded Kodi boxes through his company, Cutprice Tomo TVs, and made roughly ?40,000.

The 54-year-old was charged with two criminal counts of selling devices "designed, produced or adapted for the purpose of enabling or facilitating the circumvention of effective technological measures."

According to this vague area of UK copyright law, originally intended to cover encryption standards, "a person commits an offence if he - in the course of a business - sells or lets for hire, any device, product or component which is primarily designed, produced, or adapted for the purpose of enabling or facilitating the circumvention of effective technological measures."

Thompson pleaded not guilty in the beginning, insisting that he simply wanted to know whether or not his operations were illegal.

However, Thompson later pleaded guilty to both charges.

This change of heart has potentially set the standard in the UK and answered the question of whether loaded Kodi boxes can be considered a way to commit piracy.

When Thompson appeared at Teeside Crown Court on Friday, he was given an 18-month prison term, suspended for two years.

As reported by Gazette Live, the judge in charge of the case, Judge Peter Armstrong said, "If anyone was under any illusion as to whether such devices as these, fully loaded Kodi boxes, were illegal or not, they can no longer be in any such doubt."

The sentence may be lenient but was likely considered as a way to answer the legality question while avoiding a lengthy court case and potential appeals.

Fully loaded Kodi boxes may now be deemed illegal as a product for sale in the UK.

UTS English Football player could face sanctions from Premier League for breaching piracy laws

Friss fórumtémák - 4 óra 16 perc
Nacho Monreal could face punishment for Instagram post after Everton vs Arsenal

Nacho Monreal has undoubtedly been the surprise package of Arsenal's season so far.

There was a time when it looked as if his time at the Emirates was up, with Sead Kolasinac's summer arrival thought likely to speed up that process.

In reality, while key men Alexis Sanchez and Mesut Ozil have caused Arsene Wenger no end of worry by refusing to sign new deals, the Spanish international has stepped up to the plate with two goals and some fine performances at the back.

The defender's latest strike served as the equaliser for the visitors in Sunday's 5-2 win over Everton, a victory that ultimately cost Ronald Koeman his job.

The fate of the Toffees manager is not the Gunners' problem, however, and they have every right to be delighted with the performance after initially falling behind to a Wayne Rooney screamer.

Amidst that excitement, Monreal quite understandably took to Instagram the next morning to post a video of his goal.

http://givemesport.azureedge.net/ima...8a5d65/690.jpg

The Sun have pointed out that the 31-year-old's joy may be short-lived, as he has inadvertently broken copyright law and could now face sanctions from the Premier League.

The norm is that Instagram accounts who breach piracy laws have the content taken down and it counts as a mark against the user.

Of course, it seems a little harsh given that he was the one scoring the goal, but due to the rise of streaming, the league are doing their best to curb videos like the one Monreal uploaded.

MONREAL HAS SHONE FOR ARSENAL

What matters most is that he has not missed a minute of Premier League action this season and even appears to have surprised his team-mates with his return to form.

Speaking to the club's official website after the Everton game, Hector Bellerin explained:

"That's Nacho. I think he's doing really well this year.

“It’s a bit of a change in position for him, but I think it suits him a lot and now that he’s got all the experience he’s got, he’s started scoring goals. So I’m really happy for him.

“He’s just a very cool guy, not like the normal footballer that people think of. A very good professional who takes care of himself a lot and it shows on the pitch."

UTS English More Pirate Miners Riding the Crypto Gold Rush after Pirate Bay

Friss fórumtémák - 4 óra 16 perc
While there has been a spate of so-called Crypto Pirate Mining uncovered, on sites like The Pirate Bay and even Showtime, it turns out the problem is bigger than expected - and growing.

However, it is a contentious issue as pirate mining, which involves a website using a script to enact a user’s processor to help them mine cryptocurrencies, is not necessarily seen as malware, yet it can be viewed as such.

The issue, however, is that this phenomenon will only continue to grow as the price of cryptocurrencies expands and the profitability of it increases.

A question of ethics


It is a broad issue to face as it emerged that many do not mind having their processors used to mine digital currencies for the upkeep of other sites. In fact, some even said they preferred it over having to deal with advertising.

The Pirate Bay came clean on their mining and many said that was all that was needed, a level of openness, as it is well known that the Pirate Bay cannot utilize advertising.

However, when the likes of Coinhive, the seemingly leading scrip in this regard, is utilized, the hope is that consent will be requested, but there are instances where it is a malware-type attack.

Hundreds of websites were found to be running code created by the Coinhive project. This lets the web domains generate coins for the Monero cryptocurrency by using the processing power of visitors' computers.

"The use of Coinhive or similar mining services is itself not a malicious activity," said Yuchen Zhou and colleagues at security company Palo Alto. "It is how they are used that makes the sites malicious."

Clone wars

Now, there are instances where people have cloned the likes of legitimate scripts put out by Coinhive, which does become malicious when it is affected.

Security news website Bleeping Computer has now found 10 separate "clones" of Coinhive that mine different types of coins for their creators.

"Most are behaving like malware, intruding on users' computers and using resources without permission," wrote Catalin Cimpanu on the Bleeping Computer site.

Some of the copycat coin-mining programs specifically target popular website creation and admin systems such as WordPress. Others, said Cimpanu, are written in Javascript and their creators try to insert them wherever they can.

UTS English Are Kodi boxes illegal? Judge in landmark court case gives his verdict

Friss fórumhozzászólások - 4 óra 16 perc
An English seller of 'fully loaded' set-top TV boxes has avoided jail in a landmark ruling which has caused futher confusion around British copyright law.

Middlesbrough trader Brian Thompson was raided by Trading Standards and law enforcement in 2015 following a complaint from the local council concerning his sale of so-called Kodi boxes.

Kodi itself is perfectly legal - it carries no content, but it can be customised with third-party add-ons to allow access to illegal streams including subscription content, live TV, sports, movies and TV shows.

These so-called 'fully loaded' Kodi boxes have been sold for a number of years and vendors willing to manipulate the software can make a hefty profit that consumers are more than willing to pay.

However, as the boxes do not host pirated content themselves but rather provide an access point, the legality of such boxes is still up for debate.

Between July 2015 and January 2016, Thompson sold fully loaded Kodi boxes through his company, Cutprice Tomo TVs, and made roughly ?40,000.

The 54-year-old was charged with two criminal counts of selling devices "designed, produced or adapted for the purpose of enabling or facilitating the circumvention of effective technological measures."

According to this vague area of UK copyright law, originally intended to cover encryption standards, "a person commits an offence if he - in the course of a business - sells or lets for hire, any device, product or component which is primarily designed, produced, or adapted for the purpose of enabling or facilitating the circumvention of effective technological measures."

Thompson pleaded not guilty in the beginning, insisting that he simply wanted to know whether or not his operations were illegal.

However, Thompson later pleaded guilty to both charges.

This change of heart has potentially set the standard in the UK and answered the question of whether loaded Kodi boxes can be considered a way to commit piracy.

When Thompson appeared at Teeside Crown Court on Friday, he was given an 18-month prison term, suspended for two years.

As reported by Gazette Live, the judge in charge of the case, Judge Peter Armstrong said, "If anyone was under any illusion as to whether such devices as these, fully loaded Kodi boxes, were illegal or not, they can no longer be in any such doubt."

The sentence may be lenient but was likely considered as a way to answer the legality question while avoiding a lengthy court case and potential appeals.

Fully loaded Kodi boxes may now be deemed illegal as a product for sale in the UK.

UTS English More Pirate Miners Riding the Crypto Gold Rush after Pirate Bay

Friss fórumhozzászólások - 4 óra 16 perc
While there has been a spate of so-called Crypto Pirate Mining uncovered, on sites like The Pirate Bay and even Showtime, it turns out the problem is bigger than expected - and growing.

However, it is a contentious issue as pirate mining, which involves a website using a script to enact a user’s processor to help them mine cryptocurrencies, is not necessarily seen as malware, yet it can be viewed as such.

The issue, however, is that this phenomenon will only continue to grow as the price of cryptocurrencies expands and the profitability of it increases.

A question of ethics


It is a broad issue to face as it emerged that many do not mind having their processors used to mine digital currencies for the upkeep of other sites. In fact, some even said they preferred it over having to deal with advertising.

The Pirate Bay came clean on their mining and many said that was all that was needed, a level of openness, as it is well known that the Pirate Bay cannot utilize advertising.

However, when the likes of Coinhive, the seemingly leading scrip in this regard, is utilized, the hope is that consent will be requested, but there are instances where it is a malware-type attack.

Hundreds of websites were found to be running code created by the Coinhive project. This lets the web domains generate coins for the Monero cryptocurrency by using the processing power of visitors' computers.

"The use of Coinhive or similar mining services is itself not a malicious activity," said Yuchen Zhou and colleagues at security company Palo Alto. "It is how they are used that makes the sites malicious."

Clone wars

Now, there are instances where people have cloned the likes of legitimate scripts put out by Coinhive, which does become malicious when it is affected.

Security news website Bleeping Computer has now found 10 separate "clones" of Coinhive that mine different types of coins for their creators.

"Most are behaving like malware, intruding on users' computers and using resources without permission," wrote Catalin Cimpanu on the Bleeping Computer site.

Some of the copycat coin-mining programs specifically target popular website creation and admin systems such as WordPress. Others, said Cimpanu, are written in Javascript and their creators try to insert them wherever they can.

UTS English Football player could face sanctions from Premier League for breaching piracy laws

Friss fórumhozzászólások - 4 óra 16 perc
Nacho Monreal could face punishment for Instagram post after Everton vs Arsenal

Nacho Monreal has undoubtedly been the surprise package of Arsenal's season so far.

There was a time when it looked as if his time at the Emirates was up, with Sead Kolasinac's summer arrival thought likely to speed up that process.

In reality, while key men Alexis Sanchez and Mesut Ozil have caused Arsene Wenger no end of worry by refusing to sign new deals, the Spanish international has stepped up to the plate with two goals and some fine performances at the back.

The defender's latest strike served as the equaliser for the visitors in Sunday's 5-2 win over Everton, a victory that ultimately cost Ronald Koeman his job.

The fate of the Toffees manager is not the Gunners' problem, however, and they have every right to be delighted with the performance after initially falling behind to a Wayne Rooney screamer.

Amidst that excitement, Monreal quite understandably took to Instagram the next morning to post a video of his goal.

http://givemesport.azureedge.net/ima...8a5d65/690.jpg

The Sun have pointed out that the 31-year-old's joy may be short-lived, as he has inadvertently broken copyright law and could now face sanctions from the Premier League.

The norm is that Instagram accounts who breach piracy laws have the content taken down and it counts as a mark against the user.

Of course, it seems a little harsh given that he was the one scoring the goal, but due to the rise of streaming, the league are doing their best to curb videos like the one Monreal uploaded.

MONREAL HAS SHONE FOR ARSENAL

What matters most is that he has not missed a minute of Premier League action this season and even appears to have surprised his team-mates with his return to form.

Speaking to the club's official website after the Everton game, Hector Bellerin explained:

"That's Nacho. I think he's doing really well this year.

“It’s a bit of a change in position for him, but I think it suits him a lot and now that he’s got all the experience he’s got, he’s started scoring goals. So I’m really happy for him.

“He’s just a very cool guy, not like the normal footballer that people think of. A very good professional who takes care of himself a lot and it shows on the pitch."

UTS English DigitalHive (DH) News

Friss fórumhozzászólások - 4 óra 16 perc
From a Staff member:

Quote:
We are having issues right now. will be back soon.

Megtámadták a 24.hu újságíróját Orbán Viktor beszéde után

Friss fórumtémák - 4 óra 32 perc
Egy idős hölgy és egy férfi megtámadta a 24.hu egyik videós újságíróját Orbán Viktor miniszterelnök beszéde után. Közben az Oktogonnál elállták a villamos útját.Ez nem ünnep volt, hanem Fidesz-nagygyűlés Orbán Viktor kampányüzemmódba kapcsolt az '56-os forradalom ünnepén.
Forrás

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!